Phase 4, we zijn er bijna!

Aangezien we nieuwsgierig waren naar de vorderingen omtrent het Unity project, de uitrol van Phase 4 én de iOS wallet heb ik de GAB gevraagd om een toelichting. Zonder in al te veel technische details te treden hier een update.

Het goede nieuws. Fase 4 is in grote lijnen gereed. Er zijn geen grote updates meer nodig in de code. Wat nu vooral nog gedaan moet worden is het testen van tientallen complexe situaties in de transactiecode. (testen door programmeurs, niet door gebruikers) en kleine wijzigingen en fixes.

Dit zal nog wel enkele weken in beslag nemen. Indicatie uitrol juni/july. Uiteraard enigszins afhankelijk van wat er uit de tests komt.

Aan de iOS Unity update wordt momenteel hard gewerkt door de mobiele ontwikkelaars. Er zijn tot op heden geen grote problemen aan het licht gekomen. Er is natuurlijk ook al een hoop meer bekend dan toen de Android wallet op Unity gebouwd moest worden. Er is een lijst met kleine (maar complexe) punten waar doorheen gewerkt moet worden door de iOS ontwikkelaars in samenwerking met hoofd ontwikkelaar Malcolm.

Daarbij komt de iOS app vóór phase 4 uit. 

Kortom nog even geduld, maar het gaat de goede kant op. 

Het bericht Phase 4, we zijn er bijna! verscheen eerst op GuldenBites.com.