Nocks Stopt!

Van het Nocks Team:

Na meer dan 5 jaar op het cryptocurrency toneel, hebben we nu een grote en belangrijke aankondiging. Door de opgeschoven tijdlijn omtrent de regulering moeten we deze aankondiging nu doen. We konden onze eerdere, wat ruimere tijdspad helaas niet meer volgen. Nocks gaat sluiten en haar team verhuisd naar een zeer bekende en betrouwbare partij binnen de cryptocurrency markt. We kondigen later aan welke partij dat zal zijn – dat doen we dan samen!

Het is een mooi einde van een lang hoofdstuk en het perfecte begin van een nieuw hoofdstuk. Het is ook het einde van een tijdperk. We zijn zeer enthousiast het andere bedrijf te versterken met haar enorme gebruikersgroep (en groeiende!), enorme volumes en fantastische team.

 

Wat betekent dit voor de Nocks diensten?

Het is belangrijk om te realiseren dat we *enkel en alleen* onze Nocks exchange software hebben verkocht en niet het bedrijf. Op deze manier kunnen zij (uiteindelijk) hun eigen stand-alone exchange aan gaan bieden en winnen ze op deze manier ook de kennis en ervaring in van het Nocks team. Het Nocks Team blijft beschikbaar voor een soepele overgang en zal het nieuwe bedrijf komen versterken voor een langdurige samenwerking. We gaan Nocks als bedrijf afwikkelen en zal kort erna stoppen te bestaan.

Belangrijk voor jou als klant:

1. Neem je EUR op vóór 1 juli 2020 naar je bankrekening, of zet ze voor 21 mei om in crypto
2. Neem je cryptocurrency op vóór 1 juli 2020 naar je coin’s wallet of zet ze om in euro’s voor 21 mei

Als je hulp nodig hebt of vragen hebt dan kan je ons tot 1 juli 2020 bereiken via nocks.com/support.

 

NCKS Utility

Er is nog geen beslissing genomen over NCKS Utility en het is dus nog niet duidelijk of NCKS Utility meeverhuisd naar zijn nieuwe thuis. NCKS Utility is geen onderdeel van de deal. Er wordt nog uitvoerig over gepraat en gediscussieerd over wat er gaat gebeuren met de NCKS Utility token. Zodra daar meer over bekend is laten we dat natuurlijk weten.

API functionaliteiten

Alle Nocks API functionaliteiten zullen stoppen met werken per 21 mei 2020. Dat betekent dat alle apps en diensten die eraan gekoppeld zijn niet meer zullen werken en zullen hoogstwaarschijnlijk niet worden gemigreerd.

Storten, opnames en sluiten van de markten

Alle markten zullen worden gesloten en alle open orders zullen worden geannuleerd op 21 mei 2020. Vanaf dat moment tot aan 1 juli 2020 is alleen het opnemen van gelden nog mogelijk. En voor als het nog niet helemaal was doorgedrongen, Nocks stopt volledig met bestaan vanaf 1 juli 2020.

Dit heeft enorme gevolgen voor jou als klant, neem dan dus ook vooraf de gepaste maatregelen.

Bedankt voor je tijd en als je vragen hebt, je kan ons bereiken via nocks.com/support en dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

Het bericht Nocks Stopt! verscheen eerst op GuldenBites.com.