Lockdown inzamelactie voor Voedselbanken

Gulden community leden zitten ook thuis door de lockdown en willen helpen. Vandaar dat men een actie opgezet heeft om de voedselbank middels donaties te ondersteunen.

Jan Peter, initiatiefnemer: “Circa 150.000 mensen zijn afhankelijk van een wekelijks voedselpakket. De voedselbanken werken met vrijwilligers en zijn aangewezen op donaties van mensen en bedrijven. Daar wil ik graag met deze actie aan bijdragen in deze bizarre tijden.”

Het doel is vóór morgenavond (30 maart, red.) 250 euro op te halen. Inmiddels is er reeds €180,- of omgerekend bijna twintigduizend Gulden gedoneerd.

”Ik zal het bedrag aanvullen zodat elke gedoneerde Gulden gelijk staat aan 1ct koerswaarde, ongeacht dat de koers nu net iets lager staat. 25000 Gulden is dan gelijk aan 250 euro”, aldus Jan Peter. 

Inmiddels wordt hier door andere Gulden houders op ingehaakt en zal de volgende opgehaalde 25000 Gulden ook gegarandeerd omgezet worden op een koers van 1 ct. Op deze manier ontstaat er geen verkoopdruk op Nocks en kunnen we toch hopelijk veel mensen helpen.

Help ook mee.
Meer info hier: staysafe.gulden.social

Het bericht Lockdown inzamelactie voor Voedselbanken verscheen eerst op GuldenBites.com.