Goedemorgen Bitcoin: Wall Street heeft betere tools nodig voor BTC

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag met een bitcoinontbijt.

Week in Bitcoin: Brief naar SEC, dramatische voorspellingen en inflatie

De week is om. Tijd voor een samenvatting. We hebben het meest opmerkelijke en belangrijke nieuws voor je op een rij gezet.

Bitcoin whale stelt dat het geen probleem is dat grote bedrijven veel bitcoin kopen

Tijdens een recente podcast heeft Michael Saylor, oprichter van MicroStrategy, uitgelegd waarom we ons geen zorgen moeten maken over grote bedrijven die Bitcoin kopen en bewaren. Een belangrijke nuance: Saylor en MicroStrategy hebben zelfs meer dan 152.000 BTC in de bedrijfskas.

“Wall Street Heeft Betere Verbindingstools Nodig Voor Crypto”

Om Wall Street naar de cryptomarkt te trekken, moeten we tools ontwikkelen die hen effectief verbinden met handelsmogelijkheden, vergelijkbaar met de tools die ze nu gebruiken op de kapitaalmarkten.

De digitale activaruimte heeft de afgelopen maanden veel aandacht getrokken van traditionele financiële instellingen. Deze grote spelers zien crypto steeds meer als een lucratieve activaklasse. Maar om echt te profiteren van deze sector, moeten ze de juiste applicaties in handen hebben, stelt Anton Katz, CEO van Talos.

Column: Stacking sats, de ouderwetse manier

Vroeger, toen je geld pinde en dat uitgaf bleef er wel eens wat over. Veel was het niet, wat dubbeltjes en kwartjes. Toch gooide je het teveel in een potje, een spaarvarken of gewoon in een la. Stuivers, dubbeltjes, kwartjes, soms wat guldens, een rijksdaalder en misschien een vijfguldenmunt?

Misschien deed je dat ook wel met euro’s. Geen idee wat daar de afkortingen van zijn, maar vijf cent, tien cent, twintig, vijftig. Een keer een euro of twee. Hop in een potje, glas of kopje. Een stuk minder spannend dan vroeger, toen geld nog geld was.


The post Goedemorgen Bitcoin: Wall Street heeft betere tools nodig voor BTC appeared first on Bitcoinmagazine.nl.