GAB Notulen: Gulden NFT’s, Ontwikkel Financiering, CoinFan…

Hoe gaat het met de ontwikkeling van Munt en de Gulden NFT’s?

Ontwikkeling gaat gestaag en we hebben waarschijnlijk eerder dan gepland een testversie klaar voor de token/NFT functionaliteit. Als de testversie goed functioneert dan is de volgende stap dat men de Gulden NFTs in een wallet kan ontvangen. Er komt een aparte wallet voor Gulden (NFT). Als eerste komt de Gulden desktop wallet, waarna de mobiele apps later zullen verschijnen.

De Gulden zullen verstuur- en overdraagbaar zijn zonder dat men daar Munt fee voor hoeft te betalen. Technisch zit dat wat complexer in elkaar, maar het komt erop neer dat de Gulden NFTs een soort prepaid tegoed hebben aan Munt. Later zal het ontwikkelteam hier meer over duidelijk kunnen maken hoe dit precies werkt.

Er zullen een hoeveelheid Gulden NFTs beschikbaar komen die met Munt kunnen worden gekocht. Alle Gulden NFT aankopen met Munt worden voor de volledige 100% geburned.

Roy kwam met het voorstel om 10% korting te geven op Gulden aankopen met Munt. Voorstel wordt door de meerderheid GAB niet aangenomen.

Vragen vanuit de Community

Van de 100 miljoen Munt zijn er tot nu toe verkocht via Blockhut? Is er genoeg voorraad voor ontwikkeling?

Er zijn +- 18 van de 100 miljoen Munt verkocht via Blockhut. Er is dus nog voldoende voorraad voor ontwikkeling. Daarnaast zijn er voldoende financiën voor nog ongeveer 1.5 jaar ontwikkeling (afkomstig uit de NFT pakketten aankopen).

In hoeverre is er reeds commitment en een geplande usecase voor ondernemers van de Gulden NFT’s?

Er is een kleine groep geïnteresseerde ondernemers die Gulden NFTs willen accepteren als betaalmiddel.

Wanneer komt er marketing voor Gulden NFT’s?

Zodra de Gulden NFTs tastbaar zijn (dus mensen ze in de eigen apps/wallets kunnen ontvangen en zien/gebruiken).

Is Munt dood?

Op dit moment lijkt het dood. Er is vooral behoefte aan een eenvoudige manier om te kopen en verkopen.

Wat is Coinfan?

Coinfan.com is het grootste project wat op de vergadering besproken is. Er kan nog even niets verder over worden gedeeld, behalve dat het belangrijk is om volgers te verzamelen op de Facebook en Twitter pagina. Later zal in de Slack en/of op de sociale media kanalen van Coinfan meer informatie verschijnen.

LINKJES:

Coinfan.com

twitter.com/wearecoinfan

facebook.com/wearecoinfan

 

Het bericht GAB Notulen: Gulden NFT’s, Ontwikkel Financiering, CoinFan… verscheen eerst op GuldenBites.com.