GAB: Discord, Exchanges en DEX nieuws!

Van het GAB Team:

Afgelopen woensdag 20-05-2020 was er wederom een GAB online meeting, inclusief Rijk, om de situatie van afgelopen week nader te bespreken. Onze plannen voor de toekomst van Gulden hebben we afgelopen week reeds met jullie gedeeld. Hier de verdere punten die in deze meeting besproken zijn:

1.Discord server
Vanuit de community is de vraag gesteld of wij een Discord server op willen zetten. Een soort van chatmedium naast de bestaande Slack kanalen. Robby geeft aan dat hij ervaring heeft en al twee Discord kanalen runt en dit eventueel wel op kan zetten. Jaap neemt contact op met de community members die hierom vroegen om dit verder gezamenlijk in gang te zetten.

2. DEX
Deze decentrale exchange draait op de Gulden blockchain en de fees voor gebruik van de DEX gaan in NLG. Voor Gulden wordt deze DEX geïntegreerd in de wallets. Maar daarnaast denken wij ook aan een losstaande DEX applicatie waar men diverse cryptomunten kan traden. Op deze manier raken meer mensen in contact met Gulden, omdat de gebruiksvriendelijke DEX die we voor ogen hebben, draait op de Gulden blockchain.

3. Exchanges
Rijk heeft diverse afspraken met exchanges staan of reeds gehad. Dit gaat zowel om exchanges waar Gulden al gelist is, alsmede exchanges waar we nog niet op staan. Hier valt verder nog geen echt concrete informatie over te vermelden. De relatie met Bittrex is goed en voor een evt delisting daar hoeft de community niet te vrezen.

4. Support Chat
Via de website Gulden.com kunnen klanten met vragen over Gulden terecht bij een Support-chat scherm. Deze vragen worden beantwoord door Support vrijwilligers. De laatste tijd is het aantal vragen omhoog gegaan en zijn het aantal support vrijwilligers licht gedaald. Dit resulteert erin dat niet iedere support-chat tijdig beantwoord wordt. Voel jij je geroepen om te helpen met dit supportwerk, meld je dan in kanaal #support van de guldencom Slack.

Het bericht GAB: Discord, Exchanges en DEX nieuws! verscheen eerst op GuldenBites.com.