Desktop Wallet Update

Wallet 2.2.0.11 is uit en implementeert enkele wijzigingen in de blokbeloningen, het Delta-algoritme en bereidt zich voor op de Electron front-end en verwijdert enkele fase3-gerelateerde delen van de codebase.

Rewards

Zoals besloten door de Gulden Advies Raad (GAB) verandert de dev-beloning naar 80 NLG per blok en wordt geactiveerd bij blok: 1226652 (Schatting 09/07/2020 @ 14:30pm (UTC+2). Zie de laatste notulen van de GAB over dit besluit. 

Witness

Herstelt een bug die de Witness ervan weerhield om gebruik te maken van de mogelijkheid om transacties toe te voegen aan het blok waar ze getuige van zijn. Dit zou moeten leiden tot een vlottere transactieverificatie (lagere gemiddelde tijd tot de eerste bevestiging) en het zou Witnesses ook moeten toelaten om een klein bedrag extra te verdienen door middel van transactiebeloningen.

Verbeterde geschatte winstberekening in UI (User Interface).

Delta

Activeert wijzigingen in het Delta algoritme, dat iets soepeler bloktijden moet creëren nu[Activeert bij tijdstempel: 1599494400 09/07/2020 @ 18:00pm (UTC+2)].

En meer…

-Verwijder verschillende fase3 gerelateerde delen van de codebase, deze verwijderingen verbeteren de prestaties van de applicatie en vereenvoudigen de codebase.
-Verwijdering van het oude officiële testnet en start van een nieuw verbeterd testnet in plaats daarvan.
-Introduceert verschillende unity/node.js/elektron gerelateerde wijzigingen in de codebase, die het mogelijk maken om in de toekomst Elektron UI (user interface) te adopteren.

Electron UI is al in een relatief vergevorderd stadium, maar moet nog verder uitgewerkt worden -> volgende release.

Update a.u.b. zo snel mogelijk als u aan het minen bent of als u een witness bent. 

Het bericht Desktop Wallet Update verscheen eerst op GuldenBites.com.