Be a Winner!

We naderen een nieuwe mijlpaal voor Gulden. Binnenkort zal de 500 miljoenste Gulden gemined worden. Uiteindelijk zullen er niet meer dan 1650 miljoen Gulden gecreëerd worden. Met gemiddeld één blok per 150 seconden zal het nog ongeveer 50 jaar duren om de rest te ontginnen. Omdat we niet tot dan wilden wachten, heeft GuldenBites besloten om nu alvast een feestje te organiseren in de vorm van een winaktie!

We vroegen de community om mee te werken aan een mooie DIKKE VETTE REWARD voor die miner die de 500.000.000ste Gulden ontgint, en natuurlijk mag ook de Witness voor dat blok niet worden vergeten. 

We hebben berekend dat het winnende blok nummer 1048330 is. Wie dat blok mined en/of witnessed zal de pot winnen. We zullen het gelijkmatig verdelen over de twee.

Om de donaties in de gaten te houden en het voor iedereen gemakkelijk te maken om deel te nemen, heeft Gulden Social een speciale donatiepagina gemaakt. Kijk daar ook even als je de andere marketingprojecten wilt helpen.

Het zou leuk zijn als iedereen mee kan helpen met deze ludieke actie door dit initiatief zo vaak mogelijk op je socials te delen. Laten we eens kijken of we hiermee een beetje meer bewustzijn kunnen creëren voor deze geweldige munt.

En voor de nieuwkomers in Gulden. Hoe te winnen? Het minen van Gulden is heel eenvoudig. Download de desktop wallet app, maak een miningrekening aan in de wallet (gratis) en druk op de mining knop. Hetzelfde geldt voor de Witness, hoewel je daarvoor minstens 5000 Gulden moet vastzetten om te kunnen beginnen.

Je kan de wallet hier downloaden.

Om een donatie te doen ga hier naar de donatie website.

Have fun!

Jullie GuldenBites Team.

Het bericht Be a Winner! verscheen eerst op GuldenBites.com.