Academy ‘Master jouw Leven’ accepteert Gulden.

Danny van Brussel, Personal trainer en oprichter van de Masterjouwleven.nl aan het woord:

Droom van een Zwolse ondernemer: 

Het is oktober 2018 en ik ben op vakantie in Marokko. Liggend op mijn ligbed in de zon lees ik in het boek van Tony Robbins. Hij heeft allemaal ideeën over hoe je mensen kunt inspireren en motiveren om hun dromen te verwezenlijken. Ik kreeg daar zelf zoveel inspiratie van dat ik mijn gedachten liet gaan in mijn droomwereld. Ik vroeg me af hoe ik als Transformatiecoach en Personal Trainer mijn eigen droom kon verwezenlijken. Mijn droom om de wereld te inspireren en mensen bewuster te maken van hun lichaam en geest. Daar, op die dag in Marokko, werd het idee geboren om een Online Academy te beginnen.

Online Academy

Een online platform waarbij elke cursus begint met de 5 principes en daarbij een bewustere versie van jezelf creëert in 30 dagen. Slechts 10 minuten per dag studietijd en leren waar en wanneer jij wilt. Dat klinkt toch echt als een droom? Nu, sinds 1 januari 2020, is die droom werkelijkheid geworden. De online academy Master jouw Leven heeft de eerste 2 cursussen online staan.

Betaalmogelijkheden

Om in de online academy een handig betaalsysteem te hebben wist ik vanaf het begin al dat ik met Nocks in zee moest. Zij zijn in mijn ogen de meest geschikte partner omdat zij voldoen aan alle (toekomstige) Nederlandse wetgeving als het gaat om crypto-betalingen. Daarnaast was zelfs mijn websitebouwer verbaast over hoe simpel het was om de Nocks plugin achter de WordPress website en in het LMS-systeem te integreren. Voor ik het wist kon ik betalingen accepteren via iDeal, Gulden, Bitcoin, Ethereum en Litecoin.

Gulden was de drijfveer

Een supergaaf project dat mogelijkheden in Blockchain ziet en niet schuwt om het anders te doen dan anderen. Die visie leek Rijk Plasman te hebben toen ik eerder met hem om tafel mocht zitten in een gezellige kroeg waar je toen al met Gulden kon betalen. Ik zag de eenvoud (van die betaling) maar ook de mogelijkheden voor de toekomst en dat maakte dat ik als ondernemer Gulden wilde integreren in mijn online academy.

Nu ben ik, Danny van Brussel, eigenaar van de Online Academy Master jouw Leven trots dat ik de eerste Zwolse ondernemer ben die toegevoegd is op de acceptantenlijst van Gulden.

Ik zie de toekomst rooskleurig tegemoet met alles wat Gulden, Nocks en de Cryptowereld nog in petto heeft. Het is voor mij als ondernemer al een mooie reis en zoals ze vaak zeggen; Uiteindelijk gaat het niet om het eindpunt van de reis maar om de reis zelf. Bedankt voor het lezen.

Danny van Brussel
www.masterjouwleven.nl

Het bericht Academy ‘Master jouw Leven’ accepteert Gulden. verscheen eerst op GuldenBites.com.