ZkSync’s Gemholic Project voert vermoedelijk $3.5M Rug Pull uit

De cryptocurrency-wereld slaat alarm na beschuldigingen van een $3,5 miljoen kostende diefstal door het Gemholic-project op het zkSync-netwerk.

Gemeenschap komt in actie om verdwenen fondsen op te sporen

De bezorgdheid in de cryptocurrency gemeenschap neemt toe na beschuldigingen van een “rug pull” door het Gemholic project op het zkSync netwerk. Gebruikers zijn naar sociale media gegaan om anderen over de situatie te waarschuwen. NSerec, de oprichter van Zkmarkets, kondigde aan dat Gemholic naar verluidt $ 3,5 miljoen zou hebben verduisterd.

Langdurig misleiding

NSerec onthulde dat Gemholic meer dan een jaar lang beleggers had misleid met valse beloftes over terugbetalingen. Toen de fondsen eindelijk werden vrijgegeven, verdween het team naar verluidt met het geld. Hij wees erop dat het adres van de maker van het contract gefinancierd lijkt te worden door Binance, en drong er bij degenen met relevante informatie op aan om te helpen.

Ondanks het voltooien van de KYC-verificatie met SolidProof, heeft de provider het incident nog niet publiekelijk besproken. NSerec bekritiseerde deze stilte en suggereerde dat het een poging zou kunnen zijn om geen angst te zaaien onder beleggers. Hij drong er bij SolidProof op aan om ofwel het falen van de verificatie te erkennen of de daders aan te geven bij de autoriteiten.

Eis voor verantwoording

NSerec drong erop aan dat als SolidProof geen actie onderneemt, getroffen beleggers hen ter verantwoording moeten roepen. Hij stelde zelfs voor om, als de provider inactief blijft, ze “UselessProof” te noemen in plaats van “SolidProof”.


The post ZkSync’s Gemholic Project voert vermoedelijk $3.5M Rug Pull uit appeared first on Bitcoinmagazine.nl.