XRP whales kopen groot in voor SEC-deadline ondanks dip Ripple koers, wat gaat Ripple doen?

Vandaag is de deadline voor de Securities & Exchange Commission (SEC) om te reageren op de motie van Ripple. Dit zijn mogelijk de laatste dagen van de Ripple rechtszaak, die een grote invloed kunnen hebben op de XRP koers.

Crypto whales maken gebruik van de mogelijkheid om XRP in te slaan, terwijl de koers aan het dalen is als gevolg van een dalende crypto markt. Vandaag kijken we naar de huidige XRP koers en de activiteit van XRP whales, die mogelijk iets weten wat wij niet weten.

Wat gaat Ripple doen na gigantische aankoop van XRP whales?

De XRP koers is in de afgelopen 24 uur met -2,17% gedaald en ligt deze maandagmiddag op $ 0,5065 nadat de altcoin in de afgelopen week met -5,1% is gezakt. Op hetzelfde moment is de crypto markt met ruim -2,5% gedaald in de afgelopen 24 uur, wat laat zien dat XRP bovengemiddeld presteert vandaag.

XRP is een van de weinige (of de enige) cryptomunt die de afgelopen 200 dagen zwak heeft gepresteerd, dit is te zien aan het feit dat de koers onder zijn 200-daagse gemiddelde (blauw) ligt. Momenteel heeft XRP op technisch gebied een zwakke positie, waardoor je zou denken dat de altcoin echt wel toe is aan een herstelbeweging.

XRP koers grafiek – TradingView

En nu lijkt het moment voor een herstelbeweging toch nabij te zijn, nu de rechtszaak van Ripple vs. SEC binnenkort voorbij zou zijn. De rechtszaak, die meerdere jaren heeft geduurd, heeft een grote invloed op de XRP koers en is een belangrijke reden voor de bearish prestatie van XRP in de afgelopen jaren.

Met de rechtszaak die binnenkort afgelopen kan zijn, zou XRP – in het geval van een overwinning voor Ripple – hard kunnen stijgen. Dat is waarschijnlijk waar XRP whales op hoopten toen ze besloten miljoenen XRP-tokens te kopen.

Uiteraard zijn er ook whales die hebben verkocht nadat de Bitcoin koers daalde, waardoor XRP vandaag lager ligt. Maar gezien XRP op het moment van schrijven beter presteert dan het gemiddelde van de crypto markt, zou XRP deze week veel aandacht kunnen trekken en zou deze week mogelijk het einde van de rechtszaak kunnen markeren.

Na de tijdelijke overwinning van Ripple in 2023, schoot de XRP koers boven $ 0,90, maar de Bitcoin koers licht vandaag twee keer zo hoog als toen. Om deze reden zou XRP boven de $ 1 kunnen schieten in het geval van een definitieve overwinning voor Ripple. Daarnaast lijkt XRP niet verder te willen dalen dan $ 0,50, wat XRP mogelijk een erg aantrekkelijke investering maakt deze week.

XRP is deze week zeker een crypto om in de gaten te houden.

Altcoins met potentie om veel harder te stijgen dan XRP

Hoewel XRP deze week veel aandacht kan trekken en potentieel hard kan stijgen, is het geen garantie dat de rechtszaak binnenkort voorbij zal zijn. Als we onthouden hoe standvastig de SEC is, zou de rechtszaak tot later dit jaar door kunnen lopen, waardoor XRP mogelijk gedumpt kan worden door teleurgestelde whales.

Gezien risico altijd een ding blijft in crypto, kijken we vandaag naar veelbelovende crypto’s die nog erg onbekend zijn en potentie hebben om dit risico te vertalen tot grote groene cijfers in je crypto wallet. De onderstaande cryptomunten zijn tijdelijk te koop voor een extra lage in de presale en kunnen hierdoor mogelijk veel winst opleveren nadat ze op exchanges komen.

Dogeverse (DOGEVERSE)

Het voordeel van meme coins is dat ze met een lage market cap beginnen en tot zover weinig aandacht trekken van regulators zoals de SEC. Dogeverse (DOGEVERSE) is een veelbelovende meme coin die binnenkort op 6 populaire blockchains zal lanceren, met zes keer zoveel kans om viraal te gaan en zes keer zoveel plezier.

DOGEVERSE heeft met zijn presale al meer dan $ 12,3 miljoen opgehaald en dat is niet gek met zo’n uniek concept. Dogeverse noemt zichzelf ook wel een “chain-reizende Doge’, omdat het mogelijk is om je tokens te bridgen tussen de 6 blockchains waarop de meme coin gelanceerd zal worden.

Vroege investeerders profiteren ook van de mogelijkheid om tokens te staken tegen een hoge APY, waardoor ze na de presale een grote zak met DOGEVERSE tokens kunnen hebben. Je kunt de meme coin kopen voor $ 0,00304 per stuk en vroegtijdig staken voor extra beloningen, die je na de presale samen met je gekochte tokens kunt claimen.

 

WienerAI (WAI)

Het is 2024 en om een of andere reden zijn honden meme coins nog steeds erg populair, maar wat als je dit nu combineert met AI? Dat is precies wat de nieuwe WienerAI (WAI) van plan is, waardoor deze nieuwe meme coin mee kan liften met de hype van meme coins en de verwachte boom van Artificial Intelligence coins.

De presale van WAI heeft tot vandaag toe al zo’n $ 600.000 opgehaald met zijn presale, wat laat zien dat vroege investeerders al interesse hebben in het project. Ondertussen is deze teckel bezig met het opbouwen van zijn “Sausage Army”, waardoor deze worsthond op lange termijn relevant zou kunnen blijven.

Je kunt WAI-tokens tijdens de presale kopen voor $ 0,000702 per stuk en ook deze tokens kun je staken voor passieve beloningen tijdens de presale. De officiële lancering van WAI zal waarschijnlijk gepaard gaan met hype en FOMO, waardoor de prijs hard kan stijgen als gevolg.

 

99Bitcoins (99BTC)

99Bitcoins (99BTC) gebruikt het Learn-to-Earn concept wat je vaak bij crypto exchanges zoals Coinbase ziet en helpt hiermee nieuwe en ervaren investeerders om meer over crypto te leren en tokens te verdienen. Dit nieuwe crypto project heeft een bestaande community van bijna 3 miljoen gebruikers en zal binnenkort zijn nieuwe platform lanceren.

Voordat het platform live gaat, wordt de 99BTC token in de presale aangeboden voor een aantrekkelijke prijs. Hiermee heeft het nieuwe crypto project al meer dan $ 900.000 opgehaald in de afgelopen weken. Binnenkort kun je deze tokens verdienen door interactieve modules te volgen en meer te leren over crypto en de blockchain.

Je kunt 99BTC tokens kopen voor $ 0,00102 per stuk, met de mogelijkheid om deze tokens tijdens de presale te staken voor extra grote beloningen. Na lancering zal de token lanceren op het netwerk van Ethereum en kun je deze mogelijk verkopen voor een hogere prijs.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post XRP whales kopen groot in voor SEC-deadline ondanks dip Ripple koers, wat gaat Ripple doen? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.