XRP, SOL, ADA Bullish In Supercycle: Welke Altcoin Gaat Exploderen

De cryptomarkt beleeft een indrukwekkende comeback, aangevoerd door Bitcoin, dat de weg wijst met een herstel van marktkapitalisatie en prijswaarde naar eerdere hoogtepunten.

De stemming is overwegend bullish, en opmerkelijk genoeg volgen altcoins het voorbeeld van Bitcoin. Ondanks dat de meerderheid nog steeds bezig is met herstellen, springen Solana, XRP, en Cardano eruit als bijzonder veelbelovende altcoins in deze periode.

Deze trend kreeg extra momentum in februari; de totale marktkapitalisatie steeg van ongeveer $1,7 biljoen op 1 februari naar meer dan $2,07 biljoen, een winst van meer dan 21%.

Met het jaar dat nog maar net begonnen is en veel mogelijke katalysatoren in het vooruitzicht voor de komende maanden, rijst de vraag: welke altcoin zal werkelijk exploderen?

Ripple (XRP)

Ripple’s XRP heeft de afgelopen maanden wellicht een wat matige prestatie laten zien, maar februari bracht een verrassende ommekeer met een stijging van bijna 10% en plaatst XRP onder de beter presterende cryptocurrency’s. Naarmate maart nadert, komt ook de startdatum van het proces met de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) dichterbij.

Ripple bevindt zich middenin een aanzienlijke juridische strijd met de commissie, waarbij het langverwachte proces op 23 april begint. Een gunstige ontwikkeling in dit proces kan een significante impact hebben op de prijs van XRP.

Daarnaast heeft Ripple onlangs de Standard Custody & Trust Company overgenomen, een entiteit met diverse geldovermakingslicenties in de VS, evenals een belangrijke betaalinstituutlicentie van de Monetary Authority of Singapore en een registratie als virtuele activadienstverlener bij de Centrale Bank van Ierland.

Ripple heeft ook plannen aangekondigd om betalingsproducten in de VS uit te rollen, wat eveneens een positieve katalysator zou kunnen zijn.

Solana (SOL)

Solana heeft de afgelopen maanden een indrukwekkende prestatie neergezet en is opgeklommen tot een van de top 5 grootste cryptocurrencies qua totale marktkapitalisatie, waarbij het zelfs tijdelijk BNB voorbijstreefde voor de vierde plaats. Om een idee te geven: aan het eind van november handelde SOL rond de $58. Op het moment van schrijven is dit gestegen tot boven de $100, wat neerkomt op een indrukwekkende stijging van 77%.

Hoewel februari ook positief was voor SOL, lijkt het erop dat deze cryptocurrency moeite heeft om bij te blijven met andere topstijgers zoals Ethereum en zelfs Bitcoin. Data van TheBlock toont aan dat een aantal belangrijke on-chain metrics voor Solana ondanks de dip in februari nog steeds een duidelijke opwaartse trend vertonen. Zo zag bijvoorbeeld de 7DMA-grafiek van het aantal actieve adressen op het netwerk er het afgelopen jaar als volgt uit:

Naarmate we dichter bij de Bitcoin halvering komen, kunnen explosieve altcoins zoals Solana hun opwaartse trend voortzetten en zijn ze zeker het volgen waard.

Cardano (ADA)

Cardano (ADA) bevindt zich in een langdurige bullish cyclus, waarbij de bulls ADA onlangs naar een zesdaags prijshoogtepunt van $0,6 duwden. Na deze opmerkelijke prijsstijging onderging het activum een lichte correctie, maar wist het toch zijn dagelijkse en uurlijkse winsten te behouden.

Marktpartijen voorspellen nog steeds een stoutmoedige prijsdoelstelling van $1, vooral als ADA zijn marktprestaties van 2020 succesvol nabootst. Ondanks deze bullish verwachting wijzen on-chain metrics op een aanzienlijk obstakel, met name een afname van actieve adressen. Als deze trend doorzet, zullen de prijzen waarschijnlijk stagneren. Op het moment van rapporteren handelde ADA op $0,58.

Naast gevestigde altcoins zoals Solana, XRP, en Cardano, bieden opkomende munten in de presale fase, met hun belofte van innovatie, een unieke kans om aanzienlijke rendementen te behalen in deze bullish cyclus.

Green Bitcoin (GBTC)

Green Bitcoin ($GBTC) is een innovatieve combinatie van Bitcoin’s erfgoed en Ethereum’s milieubewuste blockchain. Het doel is om een duurzaam stakingsmodel genaamd “Gamified Green Staking” te introduceren, waardoor investeerders kunnen bijdragen aan een groenere toekomst terwijl ze passief inkomen genereren.

De presale van $GBTC heeft al meer dan $1,3 miljoen opgehaald, wat aantoont dat er sterke interesse is vanuit de gemeenschap en investeerders. Met een aantrekkelijke prijs van $0,532 biedt $GBTC een uitstekende kans voor vroege investeerders die willen bijdragen aan en profiteren van een meer milieuvriendelijke cryptomarkt.

Door deel te nemen aan de presale via de officiële website kunnen investeerders niet alleen investeren in $GBTC, maar ook profiteren van een beloningssysteem dat extra tokens biedt voor staking en betrokkenheid bij de gemeenschap.

Bitcoin Minetrix (BTC.MTX)

Bitcoin Minetrix (BTC.MTX) heeft een baanbrekende aanpak geïntroduceerd voor crypto-investeerders die willen profiteren van Bitcoin-mining zonder de noodzaak van eigen mining hardware of uitgebreide technische kennis. Dit innovatieve concept draait om hun BTCMTX-token, dat op het Ethereum-netwerk opereert.

Een opmerkelijk kenmerk van Bitcoin Minetrix is het ‘Stake-to-Mine’-mechanisme. Door BTCMTX-tokens te staken, kunnen gebruikers extra tokens en mining credits verdienen. Deze credits vertegenwoordigen getokeniseerde miningrechten en kunnen worden ingewisseld voor gratis hashkracht om Bitcoin te minen.

Investeren in BTCMTX, momenteel geprijsd op $0,0137 per token, wat binnen 24 uur verder omhoog gaat, wordt gezien als een kans om te profiteren van zowel de groei van deze specifieke token als het vertrouwen in de toekomst van Bitcoin zelf. Dit innovatieve model maakt Bitcoin-mining toegankelijker dan ooit tevoren, wat heeft geleid tot Bitcoin Minetrix die tijdens de pre-sale al meer dan $11,6 miljoen heeft opgehaald.

Smog (SMOG)

Smog (SMOG), een populaire meme coin op het Solana-netwerk, heeft de afgelopen week meer dan 30% aan waarde gewonnen en bevindt zich nu net onder de $135. Smog profiteert van deze groei en trekt steeds meer aandacht, vooral vanwege de geplande airdrop die naar verwachting de grootste op Solana zal zijn.

Smog, gelanceerd vorige maand, is gestegen met 16% in de afgelopen 24 uur. Door SMOG te kopen en vast te houden, kunnen investeerders in aanmerking komen voor de aankomende crypto airdrop van het project. Door het voltooien van quests kunnen ze extra airdrop punten verdienen, waardoor de omvang van hun airdrop nog verder wordt vergroot.

Smog is beschikbaar op zowel Solana als Ethereum, waardoor investeerders de token kunnen kopen via de officiële website en via Jupiter. Op de website kunnen ze ook SMOG staken voor een APY van 42%, wat extra airdrop punten oplevert.

Frog Wif Hat (FWIF)

Frog Wif Hat (FWIF) is een opkomende meme coin die het beste combineert van andere bekende crypto’s, zoals Dogecoin, Pepe en Dogwifhat. FWIF werd eerder deze week gelanceerd en heeft al een stijging van meer dan 30% doorgemaakt. Het is oorspronkelijk gelanceerd op Ethereum, maar heeft plannen om binnenkort ook beschikbaar te zijn op Solana, waardoor handelaren kunnen profiteren van lagere transactiekosten.

Frog Wif Hat heeft ambitieuze doelen, waaronder het bereiken van een marktkapitalisatie van $100 miljoen (een toename van 50x vanaf het huidige niveau) en het verwerven van 10.000 houders. Frog Wif Hat is op een eerlijke manier gelanceerd, zonder pre-sale, en investeerders kunnen FWIF-tokens kopen via de officiële website of via Uniswap.

Sponge V2 (SPONGEV2)

Sponge V2 (SPONGEV2) is de opvolger van Sponge en introduceert een Play-to-Earn game. Deze game, toegankelijk voor iedereen, belooft zowel een gratis versie zonder inzetvereisten als een betaalde versie die extra Sponge V2 tokens uitkeert. Sponge V2 is exclusief beschikbaar voor houders die de originele Sponge-token (V1) staken.

Het biedt de mogelijkheid om vroegtijdig in te stappen en passieve beloningen te verdienen in de vorm van Sponge V2 tokens. Deze tokens kunnen in bulk worden geclaimd voordat de token officieel wordt gelanceerd op beurzen, met toekomstige plannen voor vermelding op meer Tier 1-beurzen.

Sponge V2 biedt investeerders een unieke kans om deel uit te maken van een potentieel volgende 100x pump, gesteund door concrete utility en innovatie in de vorm van een P2E-game.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post XRP, SOL, ADA Bullish In Supercycle: Welke Altcoin Gaat Exploderen appeared first on Bitcoinmagazine.nl.