XRP koers schommelt in afwachting SEC-reactie, wat gaat Ripple doen?

XRP’s koers toonde tekenen van herstel en sloot zondag boven de $ 0,52, waarna het op maandag verder steeg.

De spanning in de markt neemt toe terwijl handelaren en investeerders vol verwachting uitkijken naar de reactie van de Securities and Exchange Commission (SEC). Tegelijkertijd bereikt de hoeveelheid XRP in geautomatiseerde marktmaker (AMM) liquiditeitspools een nieuwe piek.

Terwijl de juridische strijd tussen Ripple en de SEC zich verder opwarmt, rijst de vraag: wat gaat Ripple doen?

Kritiek moment nadert in rechtszaak tussen Ripple en SEC

De rechtszaak tussen Ripple en de SEC nadert een kritiek punt. Volgens Ashley Prosper zou rechter Torres mogelijk midden tot eind 2024 een beslissing kunnen nemen. De SEC zal op 6 mei 2024 reageren, waarna rechter Torres mogelijk tussen juli en september 2024 haar definitieve uitspraak doet. Echter, als een van de partijen in beroep gaat, zou dit proces kunnen verlengen tot 2026. Ondanks verschillende pogingen om te schikken, hebben Ripple en de SEC nog geen schikking bereikt, en heeft de SEC Ripples verzoek met betrekking tot de classificatie van XRP niet geaccepteerd.

Marktwaarnemers geloven dat de SEC zal blijven aandringen op teruggave van winsten en zal zoeken naar een gerechtelijk bevel om Ripple te verhinderen XRP te verkopen aan institutionele investeerders. De recente uitdaging van de SEC tegen Ripples verzoek om nieuw deskundigenbewijs uit te sluiten, wijst erop dat ze hun zaak willen versterken.

Deze volgende indieningen zijn waarschijnlijk de laatste voordat rechter Analisa Torres beslist over de straffen voor de verkoop van XRP door Ripple aan institutionele kopers. Als Ripple succesvol de verklaring van Fox betwist, kan dit de opties van de SEC om bepaalde straffen te bepleiten beperken.

Stijging in vertrouwen bij Ripple

Een belangrijke stimulans voor de prijs van XRP is de introductie van een Automated Market Maker (AMM) op de XRP-Ledger, die deelnemers de mogelijkheid biedt om passief inkomen te verdienen. Recentelijk onthulde data van XRPscan dat er meer dan 4,31 miljoen XRP-tokens gestaked zijn in liquiditeitspools binnen de AMM. De betrokkenheid bij deze pools kan potentieel leiden tot meer stabiliteit en liquiditeit binnen het XRP-netwerk, wat op zijn beurt de algehele gezondheid en waarde van XRP ten goede komt.

Technische analyse XRP

Ripple sloot op zondag boven de $ 0,52 en hervatte op maandag zijn opwaartse trend door een hoogtepunt van $ 0,53 te bereiken, op het moment van schrijven. XRP maakt gestage vorderingen richting zijn piek van 22 april van $ 0,57. De altcoin ondervindt weerstand op $ 0,55, het 61,8% Fibonacci retracement-niveau van de daling vanaf de top op 9 april van $ 0,6431 tot het dieptepunt op 13 april van $ 0,4188.

De Moving Average Convergence Divergence (MACD) indicator toont groene histogramstaven boven de neutrale lijn, en in combinatie met de recente kruising van de MACD boven de signaallijn, ondersteunt dit het herstel van de XRP-prijs.

XRP moet boven $ 0,53 sluiten, het 50% Fibonacci retracement-niveau van de daling tussen 9 en 13 april, om zijn opwaartse trend te behouden. Een sluiting onder dit niveau zou de bullish these kunnen ontkrachten en XRP zou kunnen dalen naar de steun op $ 0,4868, een niveau dat als steun fungeerde op het wekelijkse tijdframe.

Terwijl XRP zich in een cruciale fase van de rechtszaak tegen de SEC bevindt; er veel onzekerheid heerst over de toekomst van Ripple, zijn er andere opkomende munten die nog in de presale fase zijn. Deze munten bieden een alternatieve kans voor investeerders om op korte termijn veel rendement te behalen.

Sealana (SEAL)

Houd de onlangs gelanceerde Sealana (SEAL) in de gaten, een crypto-meme die veelbelovend is. Binnen slechts één week is het erin geslaagd een indrukwekkend bedrag van meer dan $ 250.000 op te halen. Dit token is de opvolger van de zeer succesvolle Slothana, die kort na de lancering een verbazingwekkende waardestijging van 100% ervoer.

Sealana, de kolossale zeehond, leeft van een dieet dat uitsluitend bestaat uit ongezonde snacks en vult zijn dagen met cryptocurrency-handel binnen de grenzen van de zolder van zijn moeder. Zijn streven is om voldoende rijkdom te vergaren om een ​​Lamborghini te verwerven, en zo zijn langverwachte bevrijding te bereiken.

https://twitter.com/Sealana_Token/status/1785652822169559475

Voor de prijs van 1 SOL per 6900 tokens heeft u de mogelijkheid om SEAL te kopen en na voltooiing van de presale worden deze tokens rechtstreeks in uw Solana-portemonnee gedropt. Hierna zal Sealana binnenkort debuteren op de eerste uitwisseling en heeft het potentieel om een ​​snelle groei door te maken, waarbij het mogelijk is om het succes van Slothana in een versneld tempo te overtreffen.

Dogeverse (DOGEVERSE)

Ten tweede, Dogeverse, een nieuw geïntroduceerde meme-munt die een revolutie teweegbrengt in de wereld van digitale valuta door een baanbrekend alternatief te bieden voor de grootste meme-munt die er bestaat. Hoewel er in de loop der jaren talloze alternatieven voor de beroemde Dogecoin zijn ontstaan, is geen enkele erin geslaagd het bereik van Dogecoin over meerdere blockchains uit te breiden.

De komst van Dogeverse heeft precies dit voorval teweeggebracht. Het DOGEVERSE-token, afkomstig uit de Dogeverse, zal zorgvuldig worden vervaardigd om op verschillende blockchains te functioneren en een alternatief met meerdere chains te bieden voor de algemeen erkende cryptocurrency, Dogecoin. Om dit te bereiken zal het token vakkundig worden ontworpen om op verschillende blockchains te werken, waaronder Solana, Ethereum, Polygon, BNB, Base en Avalanche.

Door gebruik te maken van deze blockchains kunnen gebruikers de uitzonderlijke voordelen en functies die ze bieden volledig benutten. Bovendien hebben ze de mogelijkheid om de inheemse DOGEVERSE in te zetten en verleidelijke beloningen te oogsten. Het is vermeldenswaard dat er momenteel een indrukwekkende APY van 84% is.

De Dogeverse presale heeft inmiddels al meer dan $ 13 miljoen weten op te halen en bevestigt daar nog maar eens mee hoe populair deze crypto is onder investeerders. Tokens kosten op dit moment $ 0,000305 per stuk, maar zullen verder gaan stijgen in prijs op het moment dat de presale zijn volgende fase ingaat.

WienerAI (WAI)

Het WienerAI-token is een andere cryptocurrency die het vermogen heeft om aan populariteit te winnen als meme-munt. WienerAI combineert elementen van een hond en een zich ontwikkelende entiteit en is een unieke creatie waarin kunstmatige intelligentie (AI) is verwerkt. Als gevolg hiervan houdt dit project een aanzienlijke belofte in voor groei in de komende golf van de cryptocurrency-markt.

Het momentum van de WienerAI-presale groeit snel, aangezien deze onlangs is begonnen en aanzienlijk aan kracht wint. Het project heeft al $ 1,1 miljoen aan financiering verzameld en er zijn verwachtingen van een aanstaande stijging van de waarde van het token. Deze presale is verdeeld in meerdere fasen, elk gekenmerkt door een steeds hogere prijs.

Nu de bull run nadert, is het doel om een ​​totaalbedrag van $ 13.550.013 binnen te halen. Hoewel het project op het Ethereum-netwerk is opgezet, blijven de transactiekosten minimaal dankzij de naadloze integratie van kunstmatige intelligentie, waardoor een gestroomlijnd proces wordt gegarandeerd.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

 


The post XRP koers schommelt in afwachting SEC-reactie, wat gaat Ripple doen? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.