XRP Koers Pumpt 20% Na Gigantische Binance Transfer – Kan Ripple 1 Euro Worden Deze Crypto Rally?

De XRP koers schoot gisteren met +20% omhoog nadat de Bitcoin koers een nieuwe All-Time High boven de $72.000 neerzette, in combinatie met een grote XRP transfer vanuit Binance. De scherpe stijging volgde met een retracement van $0.74 naar $0,69.

Zijn whales zich aan het voorbereiden voor een XRP pump later dit jaar en kan Ripple 1 Euro Worden in de komende crypto rally?

XRP Koers Pumpt +20% Na Nieuwe Bitcoin ATH en Gigantische Binance Transfer

De Bitcoin koers is gisteren niet alleen boven de $71.000 gebroken, maar heeft zelfs een nieuwe All-Time High rond de $73.000 gezet voordat het terugzakte richting de $71.500. XRP profiteerde hier direct van en schoot daarom +20% omhoog richting de $0,745.

Ondanks de behoorlijke stijging, bereikte de XRP koers een Relative Strength index (RSI) van ongeveer 81, wat bij andere cryptomunten typisch veel hoger is in een bull run. Na de stijging, namen XRP investeerders hun winst op, wat leidde tot een dip, die mogelijk nog niet voorbij is.

XRP koers grafiek – TradingView

De eerste significante support voor XRP ligt momenteel rond de $0,58, waardoor XRP momenteel veel neerwaarts risico heeft. Maar gezien de 30-daagse moving average (geel) nog steeds aan het stijgen is, kan XRP binnenkort support vinden rond de $0,60 en zou de altcoin later dit jaar nog hoger kunnen gaan.

Mogelijk bereiden sommige crypto whales zich al voor op een behoorlijke pump voor XRP, zo was er vorige week vrijdag een investeerder die 300 miljoen XRP (momenteel €190 miljoen) van Binance naar zijn wallet verplaatste.

De verplaatsing van crypto van een exchange naar een wallet wijst typisch op een investeerder die van plan is om de crypto voor een langere periode vast te houden. Dit betekent dat de whale erop rekent dat XRP op lange termijn gaat stijgen, mogelijk zelfs heel veel.

Als je kijkt naar de mogelijkheid dat Ripple dit jaar mogelijk de rechtszaak tegen de Securities and Exchange Commission (SEC) af kan ronden, is er een kans dat XRP in een korte tijd hard kan stijgen. In zo’n scenario zou XRP al gauw x2 kunnen gaan, wat sommige investeerders erg bullish maakt op de cryptomunt.

Met de huidige waarde van Bitcoin, zou XRP dit jaar nog een nieuwe All-Time High van $3,84 mits het bedrijf de rechtszaak tegen de SEC met een goed resultaat weet af te sluiten. Voordat dit gebeurt, zal XRP waarschijnlijk vooral afhankelijk zijn van wat Bitcoin doet.

In het positieve geval kan de XRP koers deze week consolideren rond de $0,70 voor een volgende rally, de komende weken zou de altcoin verder kunnen klimmen richting de $1.

Wat is de Beste Crypto Investering Terwijl XRP Terugkrabbelt?

XRP maakte gisteren een indrukwekkende pump mee, helaas duurde het niet lang voordat de koers weer begon te zakken. Omdat XRP momenteel nog een onzekere toekomst heeft, zal de cryptomunt erg afhankelijk zijn van wat de rest van de markt doet.

Om die reden is het op dit moment beter om te kijken naar alternatieven met meer potentie om in deze bull run veel waard te worden. We zien tijdens een bull run vaak dat wanneer Bitcoin stijgt, kapitaal overspringt naar grote altcoins en vervolgens kleinere altcoins, die het meeste profiteren van een Bitcoin pump.

In dit gedeelte van het artikel kijken we naar 2 altcoins die een grote boost kunnen krijgen van Bitcoin en van zichzelf ook waardevol zijn voor investeerders. Deze kleine crypto’s hebben potentie om na lancering met 10x of hoger te stijgen in waarde.

Green Bitcoin (GBTC)

Hoewel XRP mee kan liften op de market cap van crypto, zijn er cryptomunten die dankzij hun sterke fundamentals nog harder kunnen stijgen. Een voorbeeld hiervan is Green Bitcoin (GBTC), een groen alternatief voor Bitcoin die binnenkort zal lanceren en nu nog voor een zeer lage prijs te koop is in de presale.

Green Bitcoin is een ERC-20 token die het mogelijk maakt om geld te verdienen door te staken, met een normaal staking model en een predict-to-earn staking model. Met het tweede model kun je grote staking beloningen verdienen door de Bitcoin koers te voorspellen.

Je kunt Green Bitcoin kopen voor $0,8402 per stuk in de presale, met de keuze om GBTC vroegtijdig te staken met een APY van 134%. Met $3,5 miljoen op te hebben gehaald, zal de presale binnenkort eindigen en zal GBTC in het midden van de bull markt gelanceerd worden, waardoor de alternatieve Bitcoin behoorlijk kan stijgen in waarde.

 

Bitcoin Minetrix (BTCMTX)

Een ander alternatief voor Bitcoin, dat momenteel een aantrekkelijkere investering is dan XRP, is de nieuwe Bitcoin Minetrix (BTCMTX). Bitcoin Minetrix maakt het namelijk mogelijk om BTC te minen via de cloud, zonder technische kennis, zonder eigen hardware en zonder de hoge energiekosten die je normaal hebt met Bitcoin mining.

Door BTCMTX te staken via het dashboard, verdien je tokens en mining credits, hoe meer je gebruikt voor staking en hoe langer, hoe meer beloningen. Mining credits kun je inwisselen voor hash power om via de cloud te minen. Het proces van staken tot het claimen van je Bitcoins loopt via een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk dashboard.

Bitcoin Minetrix biedt niet alleen een innovatieve manier om te minen, de token kan ook meeliften op de waarde van Bitcoin, gezien je deze kunt gebruiken om Bitcoin te minen. Je kunt Bitcoin Minetrix kopen in de presale voor $0,014 per stuk, terwijl de presale zijn hard ccap van $15 miljoen nadert en BTCMTX binnenkort zal lanceren op zijn eerste exchange.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post XRP Koers Pumpt 20% Na Gigantische Binance Transfer – Kan Ripple 1 Euro Worden Deze Crypto Rally? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.