XRP koers onder druk voor uitspraak Ripple rechtszaak – wat gaat Ripple deze week doen?

De XRP koers is op maandagochtend weer gedaald, vlak voor de verwachte uitspraak van de Ripple rechtszaak. Zo ligt XRP momenteel op $ 0,53 na een daling van -1,8% nadat whales hebben besloten de altcoin te dumpen.

Aan de andere kant heerst er optimisme in de XRP-community, terwijl leden van de XRP Army speculeren en discussiëren over een mogelijke XRP ETF na het einde van de Ripple rechtszaak. In dit artikel kijken we naar wat XRP deze week kan gaan doen en wanneer we het einde van de rechtszaak kunnen verwachten.

Wat gaat Ripple doen nu uitspraak Ripple rechtszaak nabij is?

Ripple zit al meerdere jaren vast in een rechtszaak tegen de Securities & Exchange Commission (SEC). Deze zaak begon omdat de SEC Ripple ervan beschuldigde XRP – een “ongereguleerd effect” – te verkopen aan zijn klanten.

Nu is het einde van de rechtszaak in zicht, nadat de SEC een boete heeft opgelegd als eindafrekening. Hoewel deze boete $ 2 miljard zou bedragen, is Ripple niet bereid om meer dan $ 10 miljoen te betalen, gezien de $ 2 miljard overdreven hoog en onterecht zou zijn.

Hoewel de uitspraak voor deze rechtszaak aan het einde van mei was ingepland, is er nog geen officiële datum bekend en zou de uitspraak zelfs pas in juni kunnen plaatsvinden. Er wordt ondertussen wel snel voortgang gemaakt in de rechtszaak tussen de twee partijen, waardoor het einde van de zaak nabij kan zijn.

De XRP koers is in deze volatiele periode met zo’n 2% gedaald in de afgelopen 24 uur en ligt na een kleine bounce op $ 0,53. De altcoin ligt momenteel tussen zijn moving average van 30 dagen (geel) en 200 dagen (blauw) en lijkt voorlopig vast te zitten in deze zone.

XRP koers grafiek – TradingView

Wanneer de rechter uitspraak doet (in het voordeel van Ripple), zou XRP weer boven zijn 200-daagse moving average uit kunnen breken en eindelijk mee kunnen stijgen met de rest van de crypto markt.

Momenteel blijft het nog lastig voor XRP om te stijgen, vooral omdat sommige grote whales hun tokens naar exchanges verplaatsen, wat typisch gevolgd wordt door een verkoop.

Op langere termijn zien zaken er beter uit voor XRP. Na het einde van de rechtszaak kan Ripple nog sneller uitbreiden en kunnen investeerders uitkijken naar de Ripple IPO. Ook wordt er vanuit de community gespeculeerd over een mogelijke XRP ETF, die XRP toegankelijker zou kunnen maken voor institutionele investeerders.

Al in al ziet de toekomst er goed uit voor de altcoin en zou het zo vroeg als dit jaar een nieuwe All-Time High boven $ 4 kunnen bereiken. Hoewel sommige analisten voorspellen dat XRP meer dan $ 10 kan worden, zou hiervoor waarschijnlijk meer tijd nodig zijn.

Welke crypto gaat stijgen na uitspraak Ripple rechtszaak?

Wanneer de rechtszaak tussen Ripple en de SEC een positieve conclusie bereikt, kan dit ook bullish gevolgen hebben voor de rest van crypto, gezien er dan meer duidelijkheid is rondom crypto regulatie. Hierdoor kunnen veel cryptomunten mogelijk een extra boost krijgen na het einde van de rechtszaak.

In dit artikel kijken we naar 2 van de meest veelbelovende cryptomunten van dit moment met een lage market cap, maar een sterk team, goede marketing en een groeiende community. Daarnaast zijn deze tokens nog te koop in een presale, waarbij je deze tokens mogelijk voor de allerlaagste prijs kunt krijgen.

Sealana (SEAL)

Sealana (SEAL) is een opkomende crypto meme op Solana die de afgelopen weken veel populariteit heeft opgebouwd. Zo heeft de presale van SEAL al zo’n $ 3 miljoen opgehaald en zal deze binnenkort eindigen.

SEAL heeft als mascotte een zeehond met een Amerikaans karakter, kenmerkend aan zijn liefde voor zijn land, maar ook junk food en crypto trading. De zeehond heeft daarnaast de stijl van de Amerikaanse cartoonserie, South Park, waardoor de kans groter is dat Sealana viraal zal gaan.

Je kunt SEAL kopen voor $ 0,022 in de presale en zult deze aan het eind van de presale ontvangen als airdrop, zodat je niets zelf hoeft te claimen. Na lancering zal SEAL gelanceerd worden op Solana met een bridge naar Ethereum en kan deze token exploderen in waarde.

 

Dogeverse (DOGEVERSE)

Dogeverse (DOGEVERSE) is een van de meest indrukwekkende nieuwe coins op de markt, vanwege zijn multi-chain functionaliteit. Dit leuke alternatief voor Dogecoin zal namelijk verhandeld kunnen worden op maar liefst zes blockchains, waardoor deze nog meer blootstelling kan krijgen.

Misschien wel een van de grootste presales van dit jaar tot nu toe, de presale van Dogeverse heeft ruim $ 15 miljoen opgehaald en zal binnenkort eindigen. Na lancering op Ethereum met een bridge naar de Binance Smart Chain, Polygon, Avalanche, Solana en base, heeft de meme coin extra kans om viraal te gaan.

Je kunt Dogeverse kopen voor $ 0,00031 per stuk in de laatste fase van de presale. Je kunt kiezen om deze tokens te staken voor extra beloningen of na de presale claimen om te verkopen met potentiële winst.

 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post XRP koers onder druk voor uitspraak Ripple rechtszaak – wat gaat Ripple deze week doen? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.