XRP Klaar om te Exploderen? Analisten Voorspellen een Prijsstijging van 1500%!

Analisten, waaronder Capt Toblerone, voorspellen een grote stijging voor xrp in de komende maanden. Ze denken dat de prijs wel vijftien keer zo hoog kan worden voordat de bull cyclus op zijn hoogtepunt is. Op dit moment is de prijs van xrp $0,6186. Als het vijftien keer zo hoog wordt, zou de prijs ongeveer $10 zijn. Waarom zijn enkele zo bullish op xrp?

De recente prestaties van xrp

De afgelopen 30 dagen is de prijs van xrp met 15% gestegen, ondanks een lichte daling van xrp van 3% in de afgelopen week. De huidige prijs lijkt op de niveaus van afgelopen oktober, toen de cryptobullmarkt begon te versnellen. Deze stabiliteit, samen met de historische prestaties, zorgt voor optimisme onder analisten.

Capt Toblerone heeft in een recente post op X zijn voorspelling van januari bevestigd dat xrp tussen de $2,5 en $11 zou kunnen handelen tegen het tweede kwartaal van het jaar. Met het tweede kwartaal om de hoek en xrp nog steeds rond de $0,6, kunnen sommigen deze voorspelling in twijfel trekken. Echter, de analist blijft vertrouwen hebben in een aanstaande grote stijging voor xrp.

Veel analisten verwachten een grote stijging

De verwachting van een aanzienlijke korte termijnstijging in de waarde van xrp is niet alleen beperkt tot Capt Toblerone. Analisten zoals Jake Gagain zien ook een piekprijs van $5 tot $10 voor xrp tijdens deze bull-cyclus. Anderen, waaronder Dark Defender en EGRAG, voorspellen zelfs een nog breder bereik van $5 tot $17 in de komende weken.

De basis voor deze optimistische korte termijnvoorspellingen ligt in de eerdere prestaties van xrp. Eind 2017 beleefde xrp een ongekende stijging en bereikte een recordhoogte van $3,84 in januari 2018. Deze historische prestaties suggereren dat een stijging van 1.500% op korte termijn niet onmogelijk is voor xrp. Ondanks dat we een echte altcoin rally nog niet hebben gezien, moet het nog maar blijken of zo’n stijging voor XRP daadwerkelijk realistisch is.


The post XRP Klaar om te Exploderen? Analisten Voorspellen een Prijsstijging van 1500%! appeared first on Bitcoinmagazine.nl.