Worldcoin pumpt 30% en voert crypto rally aan, welke andere AI crypto gaan stijgen?

Met een toename in het koopmomentum van de crypto markt lijkt ook de bullish trend weer terug onder de meeste cryptocurrencies. Ondanks een minder begin van vandaag bevinden vrijwel alle top 100 cryptos zich in het groen over de afgelopen week.

De Worldcoin koers wist het ondanks deze successen echter een stuk beter te doen dan de rest van de crypto markt. Na een stijging van 35,37% voor de Worldcoin koers vragen steeds meer crypto analisten zich af of er een crypto rally voor AI-crypto op komst is.

Worldcoin Koers Grafiek – Bron: CoinMarketCap

Worldcoin voert crypto rally aan

Nadat Worldcoin dit jaar nog gematigd begon, wist het in de maanden erna, naarmate het bullish sentiment in de AI-sector groeide, aanzienlijke stijgingen te realiseren. WLD wist als gevolg hiervan met 455% te stijgen naar een nieuwe recordhoogte van $ 11,82. Het behalade deze hoogte op 10 maart van 2024.

Sindsdien is de koers echter met meer dan 60% gedaald naar zijn huidige waarde van $ 6,12.

De RSI van WLD bevindt zich op het moment van schrijven rond de 58. Dit geeft aan dat er nog meer dan genoeg ruimte is voor WLD om verder te stijgen. Door zijn recente stijgingen is de koers ook weer boven een aantal van zijn belangrijke moving average uitgestegen.

De WLD koers bevindt zich op dit moment boven zowel de 10-daagse en 20-daagse EMA’s van de korte termijn als de 50-daagse en 100-daagse EMA’s van de lange termijn. Dit bevestigt nogmaals dat de WLD koers klaar staat om verdere stijgingen te realiseren.

Op het moment dat de WLD koers in staat is om boven de $ 6,025 uit te blijven kan de koers zijn stijging voort zetten richting de $7,65. Een stijging voorbij dit niveau kan de deuren vervolgens wagenwijd openzetten voor een verdere stijging richting de $ 9,16.

Nu het momentum binnen de AI-sector blijft toenemen zijn er veel mogelijkheden voor WLD om richting zijn oude recordhoogte in de buurt van de $12 te stijgen. Het is echter niet alleen WLD die profiteert van het huidige momentum van de AI-sector. Ook nieuwe AI presale tokens weten al het nodige succes te boeken door deze positieve trend. Hieronder bespreken we daarom de beste AI cryptos van dit moment.

WienerAI (WAI) – brengt de werelden van AI-crypto en meme coins samen

WienerAI is een nieuwe presale token die viraal wist te gaan door zijn unieke mascotte. Deze mascotte is een ‘wiener’ hond die beïnvloed is door AI. Hierdoor weet dit project zowel aandacht te krijgen vanuit de AI-crypto als meme coin community.

WienerAI kwam voort uit de creatie van een wetenschapper die in het jaar 2132 de ultieme AI-compagnon ontwikkelt. Door een foutje in zijn creatie werd per ongeluk het DNA van een hotdog toegevoegd aan deze AI-compagnon. Het gevolg hiervan is de hilarische WienerAI.

In tegenstelling tot veel standaard meme coins heeft WienerAI utility door een staking mechanisme. Gebruikers zijn namelijk in staat om tokens te staken in ruil voor aantrekkelijke beloningen. Op dit moment bevindt het jaarlijkste rendement zich zelfs op bijna 800%.

De native WAI-token van dit project is op dit moment te koop in een presale die al meer dan $ 1,1 miljoen aan vroege investeringen heeft opgehaald. Tokens kosten op dit moment $ 0,000704 per stuk, maar deze prijs zal verder gaan stijgen op het moment dat de presale in minder dan 24 uur zijn volgende fase ingaat. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

 

5thScape (5SCAPE) – eerste VR-ecosysteem op de blockchain

5thScape is bezig met de ontwikkeling van het eerste VR-ecosysteem op de blockchain. Binnen dit ecosysteem zullen er geweldige VR-games ontwikkeld worden. Daarnaast is het team ook bezig met de ontwikkeling van hun eigen VR-headset en ergonomische bureaustoelen. Crypto experts verwachten dat 5thScape in staat is om marktleider te worden in de VR-crypto niche.

Gebruikers van het platform kunnen zelf bijdragen aan de ontwikkeling van het project. Gebruiker zijn namelijk in staat om hun eigen VR-games te ontwikkelen in ruil voor 5SCAPE tokens. Mensen kunnen vervolgens een abonnement afsluiten om deze games te spelen. Deze abonnementen zullen verder meehelpen om de liquiditeit van het 5thScape project te vergroten.

5thScape

De 5SCAPE token kan ook gestaked worden om een passief inkomen te realiseren. Dit helpt ook mee om de liquiditeitspool te vergroten en de koers van de token stabieler te maken op het moment dat het project gelist wordt op exchanges.

De presale van 5SCAPE heeft inmiddels al meer dan $ 5,7 miljoen weten op te halen. Tokens kosten op dit moment $ 0,00327. Op het moment dat de token gelist wordt zal deze token echter $ 0,01 kosten, wat betekent dat gebruikers op papier al een winst van meer dan 200% kunnen generen. Tokens zijn te koop middels ETH, MATIC, BNB, USDT en creditcard.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

 


The post Worldcoin pumpt 30% en voert crypto rally aan, welke andere AI crypto gaan stijgen? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.