Worldcoin Pumpt 20% In 24u, Crypto Om In De Gaten Te Houden?

Worldcoin, een crypto project dat aan de hand van iris-scans digitale identiteiten opslaat via de blockchain en gebruikers hiervoor beloont, steeg de afgelopen week behoorlijk in populariteit. In een nieuwe opleving van de hype, steeg WLD de afgelopen week met ruim 160% met nog een pump van ruim +20% in de afgelopen 24 uur.

WLD is momenteel $8,32 per token waard en zou door sterke hype nog verder kunnen klimmen de komende tijd. Daarom is Worldcoin een crypto om in de gaten te houden deze week.

Worldcoin Explodeert Na Nieuwe Crypto Hype Golf

Worldcoin is in augustus 2023 gelanceerd door Sam Altman, de oprichter van OpenAI (ontwikkelaar van ChatGPT). Gebruikers konden door hun iris te scannen gratis WLD tokens verdienen, wat het begin was van de eerste hype. Het project kreeg echter te maken met controversie en juridische problemen door het verzamelen van biometrische gegevens van gebruikers.

Ondanks nieuwe toepassingen van AI, heeft Worldcoin nog een beperkt aantal functies en kan het project nog veel groeien. Daarnaast is het nog niet over de hele wereld mogelijk om je digitale identiteit te verifiëren aan de hand van een iris-scan. Dit is iets waar verandering in kan komen.

Ongeveer een week terug ervaarde World Coin een sterke groei in populariteit, nadat de app meer dan 1 miljoen dagelijkse gebruikers bereikte.

Vanaf het moment dat de bovenstaande tweet werd gedeeld, is Worldcoin bijna verdubbeld in waarde. Met ondersteuning van techgigant Microsoft, heeft het project potentie om veel te groeien. Een market cap van $1,1 miljard zou dan niet het limiet hoeven te zijn voor WLD op lange termijn.

Analyse Worldcoin Koers

Na zijn eerste explosie in augustus 2023, is Worldcoin langzamerhand van de radar verdwenen, voordat het project vorige week opnieuw opdook. je kunt zien dat de moving averages van 30 en 200 dagen zo goed als plat liggen, maar dat de 30-daagse (gele) moving average nu is begonnen met klimmen.

Door de hype van afgelopen week is de Relative Strength Index (RS) op het overgewaardeerde niveau van 83 komen te liggen. Dit signaleert dat er kans is op een correctie voor de altcoin, mits de hype af zal nemen.

Worldcoin koers grafiek
Worldcoin koers grafiek – TradingView

Of dit enkel een golf van hype is, of een begin van de groei van het project, is no nog onduidelijk, maar de verwachting is dat WLD de komende dagen nog verder kan klimmen terwijl de crypto markt op donderdag in de lift zit.

Als de stijging van Worldcoin gebaseerd is op meer dan hype, dan zou de AI crypto dit jaar verder kunnen stijgen tot $20 of meer. Als de stijging puur gebaseerd is op hype,, dan kan de koers afkoelen richting de $5 of lager.

Worldcoin Pump Gemist? Deze Nieuwe Crypto’s Kunnen nog Veel Meer Stijgen

Terwijl de spot Bitcoin ETF’s voor veel instromend kapitaal zorgen, is Worldcoin opnieuw geëxplodeerd in waarde en populariteit. Hoewel de hype mogelijk nog niet voorbij is, heb je waarschijnlijk het grootste deel van de pump al gemist.

Om die reden is het een beter idee om te kijken naar andere kleine crypto’s met potentie om nog veel harder te stijgen de komende tijd. Hieronder hebben we 2 uitblinkers die veel aandacht hebben gekregen van investeerders en op het punt staan om te exploderen.

Smog (SMOG)

Smog is een nieuwe meme coin die 2 weken geleden is gelanceerd en sinds die dag met bijna 10x is gestegen naar een piek rond de $0,095 per token. Smog is een echt pareltje, omdat het project ambitieuze plannen heeft om Smog de grootste meme coin ooit te maken, dit door een van de grootste crypto airdrops op Solana te houden.

Door SMOG tokens vast te houden kom je in aanmerking voor de crypto airdrop. Hoe meer airdrop punten je verzamelt, hoe groter jouw deel van de airdrop zal zijn. je verdient airdrop punten door dagelijkse en eenmalige quests te voltooien op zealy.io en door SMOG te staken voor passieve beloningen en extra punten.

Je kunt SMOG kopen via de gedecentraliseerde exchange, Jupiter en via de officiële website. Omdat Smog nog een gloednieuwe meme coin is, heeft deze potentie om een grotere stijging mee te maken dan Worldcoin, vooral nu de waarde van Smog vandaag wat lager ligt.

 

Sponge V2 (SPONGE)

Een andere interessante crypto om in de gaten te houden is Sponge V2, de opvolger van Sponge V1 die vorig jaar met x100 is gestegen vanaf zijn lancering. Sponge V2 hoopt it succes te herhalen, is sinds zijn lancering al met meer dan 150% gestegen en brengt token holders 2 nieuwe vormen van utility.

Ten eerste kun je Sponge V2 staken voor een jaarlijks rendement van 189%, wat nooit onder de 40% kan dalen. Daarnaast kan SPONGE gebruikt worden in de opkomende crypto game die binnenkort wordt gelanceerd. Hiermee kun je aan de hand van je score in dit spel extra tokens verdienen.

Je kunt Sponge V2 kopen via de website sponge.vip en de gedecentraliseerde exchange Uniswap. Door SPONGE te staken verdien je dagelijks passieve beloningen en draag je bij aan verdere stijgingen in de koers van de token.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post Worldcoin Pumpt 20% In 24u, Crypto Om In De Gaten Te Houden? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.