Wordt Kai Cat (KAI) de volgende token in de Meme Coin Index van VanEck?

VanEck, de ETF manager in New York, die meer dan $85 miljard aan fondsen beheert, lanceerde onlangs de MarketVector Meme Coin Index. In deze Meme Coin Index worden de top 6 meme coins op basis van market cap bijgehouden.

Dat is fantastisch nieuws voor de crypto market en in het specifiek voor de meme coin markt die ondertussen al meer dan $60 miljard waard is. Dat is waarom nieuwe meme coins zoals Kai Cat on Ethereum de nodige investeringen weten op te halen tijdens hun presale fases.

Als een van de eerste twaalf Bitcoin ETF uitgevers die goedgekeurd zijn door de SEC in Washington speelt VanEck een belangrijke rol in het brengen van institutioneel kapitaal naar de blockchain.

De nieuwe index van het bedrijf, MEMECOIN, volgt de prestaties van Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB), DofWifHat (WID), Bonk (BONK), Pepe (PEPE) en Floki Inu (FLOKI).

Nieuwe Meme Coin Index VanEck is bullish nieuws voor KAI Cat

Het feit dat er nu een meme coin index is bij een financieel bedrijf op Wall Street zorgt voor de nodige geloofwaardigheid voor een industrie die eerder al heeft laten zien miljoen op te kunnen leveren aan investeerders.

Of je nu gebruik maakt van blockchain om geld uit te geven, te sparen, of je vermogen uit te breiden met Layer tokens zoals Ether (ETH) of meme coins zoals Kai Cat (KAI), de blockchain technologe van Ethereum werkt hard om ervoor te zorgen dat je geld veilig is.

Naast dat het een signaal is om de adoptie van meme coins mainstream te maken is de meme coin index ook een indicator dat crypto investeerders die deze tokens nu kopen erg laat instappen in de meme coin markt. Dit zijn namelijk niet meer de verbogen ruwe diamanten van de crypto markt.

De ruwe diamanten van de crypto markt zijn nieuwe projecten die nog minder bekend zijn en hun grootste stijgen daardoor nog moeten doormaken. Deze projecten excelleren onder investeerders die op zoek zijn naar “alpha”.

Alpha (α) is a term used in investing to describe an investment strategy’s ability to beat the market, or its ‘edge.’ Alpha is thus also often referred to as ‘excess return’ or the ‘abnormal rate of return’ in relation to a benchmark, when adjusted for risk.”

Investopedia gebruikt de term Alpha als het behalen van een voordeel op de markt.

Voordat Bitcoin uitgroeide tot de grootheid die het nu is was het een onbekende token waar weinig mensen verstand van hadden. Gebruikers die op dat moment instapte bij dit project wisten dus gebruik te maken van de Alpha van Bitcoin.

Zijn er nog steeds verborgen grootheden zoals Bitcoin in 2010?

Nu het geheim van Bitcoin al lang geen geheim meer is, en zelf Wall Street betrokken raakt bij de Bitcoin markt, zullen veel investeerders het gevoel hebben dat ze te laat zijn om te profiteren van deze grootheid.

Toch zijn er nog veel crypto experts zoals MicroStrategy CEO Michael Saylor en Block CEO Jack Dorsey die je vertellen dat de bull run van Bitcoin nog lang niet voorbij is. 

Dorsey zegt dat de koers van Bitcoin naar de $1 miljoen per token kan gaan voor het einde van 2030. Saylor is zelfs nog meer bullish. Hij verwacht dat de gemiddelde crypto exchange markt waarde van 1 BTC in de aankomende jaren op kan lopen tot wel $10 miljoen.

Maar vanaf de huidige waarde van BTC rond de $70.000 zijn zelfs dit soort stijgingen niet meer de soort opbrengsten waar de vroege investeerders in Bitcoin van wisten te profiteren toen Bitcoin nog een kleine onbekende token was. Voor dit soort resultaten zullen investeerders op zoek moeten gaan naar andere cryptos die nog niet ontdekt zijn door de rest van de markt. Deze tokens kunnen hierdoor nog aanzienlijk gaan stijgen.

In het bestverkochte boek volgens New York Tiems, Zero to One, schrijft Peter Thiel, medeoprichter van PayPal het volgende:

If you think something hard is impossible, you’ll never even start trying to achieve it. Belief in secrets is an effective truth. The actual truth is that there are many more secrets left to find, but they will yield only to relentless searchers.

Hierin probeert die aan te geven dat als je niet gelooft dat iets gebeurt het ook nooit gaat gebeuren, en dat het geloof in een bepaalde gebeurtenis ervoor kan zorgen dat dit ook realiteit wordt.

Uiteindelijk zal alleen de markt kunnen bewijzen of er een token is die soortgelijke stijgingen als Bitcoin door kan maken.

In de markt van 2024 lijken het Katten Memes te gaan worden die Doge Coins een goede strijd op kunnen leveren. Kai Cat wist bijvoorbeeld al $250.000 op te halen in zijn presale.

Deze token bevindt zich nog in de fase voor zijn exchange listing en kan zomaar eens uitgroeien tot de eerste katten meme coin in de meme coin index van VanEck.

Bezoek Kai Cat Presale

Disclaimer: cryptocurrencies zijn investeringen die gepaard gaat met hoge risico’s. Dit artikel dient als bron van informatie en is geen enkele vorm van financieel advies. Je kan al je kapitaal verliezen. 


The post Wordt Kai Cat (KAI) de volgende token in de Meme Coin Index van VanEck? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.