Willy Woo ziet extreem bullish signaal voor Bitcoin

On-chain analist Willy Woo ziet een signaal op de blockchain van bitcoin, dat ook tijdens de bodem van afgelopen jaar roodgloeiend stond. Wat dat betreft gaat het dus om een signaal dat we als extreem bullish kunnen bestempelen.

Wat is er aan de hand?

Op de blockchain is het mogelijk om de kapitaalstromen in het netwerk van bitcoin een beetje in kaart te brengen. Dat is precies wat Willy Woo doet met deze indicator, waarmee hij laat zien hoeveel bitcoin er momenteel wegstromen bij de beurzen.

Op dit moment stromen er evenveel bitcoin weg bij de beurzen als aan het einde van 2022, tijdens het bereiken van de bodem van de afgelopen bearmarkt.

“De bitcoin flows laten opnieuw een sterke switch naar het leeglopen van de beurzen zien. Ik heb een koopgolf als deze niet gezien sinds het bereiken van de bodem in 2022”, aldus Woo.

De onderstaande grafiek toont hoe groot de swing is die we momenteel zien. Vooral het verschil tussen het aantal bitcoin wat enige tijd geleden nog richting de beurzen stroomde en de huidige situatie is opvallend te noemen.

Willy Woo is geen eenzame bull

Overigens is Willy Woo niet de enige die momenteel extreem bullish is over de bitcoin koers. Met hem is natuurlijk ook de Nederlandse analist PlanB, die zegt dat de hashrate van bitcoin momenteel ook suggereert dat de bitcoin koers boven een zeker niveau blijft.

“BREAKING: de waarde van bitcoin op basis van de moeilijkheidsgraad voor mining is toegenomen naar 35.000 dollar gisteren. In mijn ogen kan dit betekenen dat bitcoin, los van mogelijke zwarte zwanen en korte-termijn volatiliteit, gebaseerd op de $/kWh-arbitrage nooit meer onder de 35.000 dollar zakt”, aldus PlanB.

Recent deelde PlanB ook nog dat hij een bitcoin koers van 524.000 dollar als een mogelijkheid ziet voor de volgende bullrun; of binnen nu en vier jaar.

Dat lijkt een beetje optimistisch, maar je weet het nooit met bitcoin. Er zijn gekkere dingen gebeurd in de geschiedenis van de digitale munt, die gevuld is met verrassingen.


The post Willy Woo ziet extreem bullish signaal voor Bitcoin appeared first on Bitcoinmagazine.nl.