Willy Woo: “Bitcoin minimaal op $125.000 in 2025”

De populaire on-chain analist Willy Woo zegt dat bitcoin minimaal richting de 125.000 dollar gaat dit jaar, als BlackRock en Fidelity op deze manier blijven inkopen. Woo vertelt zijn ruim 1 miljoen volgers op Twitter dat een market cap van 2,5 biljoen dollar voor bitcoin niet onrealistisch is als de klanten van BlackRock en Fidelity 3 procent van hun vermogen in bitcoin stoppen.

Op basis van zijn optimisme voorspelt Willy Woo een bitcoin koers van minimaal 125.000 dollar voor het einde van 2025.

Hoeveel procent moeten investeren in bitcoin stoppen?

Als je aan BlackRock en Fidelity vraagt wat de meest optimistische portfolio-allocatie is die ze voor bitcoin aanraden, dan komen daar heel uiteenlopende antwoorden uit.

Zo geldt voor BlackRock een allocatie van 84,9 procent. Dat enorme percentage kwam recent uit een onderzoek rollen, al is het niet helemaal duidelijk hoe dat überhaupt een juist allocatie kan zijn voor conservatieve investeerders.

Als bitcoin de successen behaalt die men verwacht, dan zou een allocatie van 5 procent ook al voldoende moeten zijn om daar enorm van te profiteren.

Waarom zou je als rijke investeerder je vermogen op het spel zetten voor een toekomst die nog behoorlijk onzeker is?

Fidelity lijkt meer aan die kant van het verhaal te staan en raadt zijn klanten aan om maximaal 3 procent van hun kapitaal in bitcoin te parkeren.

Fidelity ETF investeert in bitcoin

De Canadese zuster van Fidelity onthulde recent een allocatie van 1 tot 3 procent in bitcoin met de “Fidelity All-in-One Conservative ETF.”

Het bijzondere hieraan? De ETF wordt een “conservatief” beleggingsproduct genoemd. Bitcoin werd in zijn beginjaren nooit en te nimmer aangemerkt als een conservatieve investering.

Wat dat betreft is het extreem bijzonder om bitcoin ineens in dit soort lijstjes terug te zien. Voor sommige bitcoin-maximalisten zal de digitale munt een conservatieve investering zijn, maar voor veel traditionele beleggers is dat een nieuwe manier om naar bitcoin te kijken.

Volgens Willy Woo is zijn prijstarget van 125.000 dollar voor bitcoin nog conservatief, omdat Fidelity en BlackRock maar een klein deel van het wereldwijde vermogen vertegenwoordigen.


The post Willy Woo: “Bitcoin minimaal op $125.000 in 2025” appeared first on Bitcoinmagazine.nl.