WIF & SHIB Maken Comeback Na Correctie Met 20% Pump – Zet Meme Crypto Rally Voort?

Meme coins Dogwifhat (WIF) en Shiba Inu (SHIB) sloten het weekend af met een pump van +20% na een correctie. Hierdoor start SHIB de maandagochtend op $0,00002782 (+6,95%) en WIF op $2,58 (+10,25%), terwijl de meme crypto sector met +2,4% is gestegen in de afgelopen 24 uur.

Zullen we deze week een voortzetting van de meme crypto rally zien en kunnen SHIB en WIF nog verder stijgen?

Meme Coins Stijgen Terwijl Bitcoin Koers Daalt

De Bitcoin koers is dit weekend afgezwakt en ligt deze ochtend rond $68.000 na een +2% stijging in de afgelopen 24 uur. BTC behaalde vorige week een nieuwe ATH boven de $73.500 voordat de koers werd gecorrigeerd.

Hoewel een aantal meme coins hierdoor ook zijn gedaald, schieten sommige meme coins vandaag weer de lucht in, waaronder Shiba Inu en Dogwifhat, een aantal van de favoriete honden onder meme coin traders.

Dogwifhat Koers Verwachting

Dogwifhat blijft een van de sterkhouders onder de nieuwe meme coins en heeft vandaag een market cap van $2,57 miljard en is hiermee de #4 grootste meme crypto. De meme coin lijkt echter moeite te hebben om zijn ATH rond $3,50 te doorbreken, met veel verkoopdruk boven het niveau van $2,50.

De meme coin zou binnenkort wel extra ondersteuning kunnen krijgen van zijn 30-daagse moving average (geel), die de afgelopen weken hard is gestegen. Met een extra support, kan het mogelijk zijn voor WIF om weer verder te klimmen, al helemaal als de Bitcoin koers verder klimt.

Dogwifhat koers grafiek – TradingView

Dogwifhat heeft momenteel een Relative Strength Index (RSI) rond de 61, wat betekent dat de meme coin niet overgewaardeerd is op technisch gebied. De Dogwifhat koers is de afgelopen 30 dagen wel met een behoorlijke +510% gestegen, waardoor de verkoopdruk op dit moment nog erg hoog kan zijn.

In het geval dat Dogwifhat een volgende leg-up kan maken, kijken bulls uit voor een nieuwe ATH boven de $5, wat de komende weken zou kunnen gebeuren.

Shiba Inu (SHIB) Koers Verwachting

Shiba Inu heeft een zware week achter de rug, net als Dogecoin (DOGE), die dreigt binnenkort ingehaald te worden door SHIB. Shiba Inu heeft momenteel een market cap van $16,3 miljard, terwijl die van DOGE op $20,9 miljard ligt. Dit betekent dat als SHIB nog +30% hoger zou liggen, dit het de grootste meme coin zou worden.

Shiba Inu is echter met bijna -20% gedaald in de afgelopen 7 dagen, waardoor de ‘Dogecoin killer’ lijdt onder hetzelfde lot als Dogecoin zelf. Gelukkig kan SHIB extra ondersteuning krijgen van zijn moving average, waardoor dalingen vanuit hier beperkt kunnen worden, tevens is de koers vandaag met +7% gestegen.

Shiba Inu koers grafiek
Shiba Inu koers grafiek – TradingView

De Shiba Inu koers ligt momenteel op $0,00002787, sterk onder zijn jaarlijkse high van $0,00004500, een niveau dat de komende weken opnieuw getest kan worden. SHIB zal echter nog zo’n 4 keer over de kop moeten gaan om zijn ATH van $0,00008616 te breken waarvoor de meme coin extra hulp nodig heeft van Bitcoin of nieuwe meme crypto hype.

De stijging van WIF en SHIB laat wel zien dat meme coins nog steeds populair zijn, wat deze alternatieve crypto investeringen potentie geeft om de komende tijd nog meer waard te worden.

Welke Altcoins gaan Exploderen in Voortzettende Meme Crypto Rally?

Grote meme coins zoals Dogwifhat en Shiba Inu hebben momenteel te maken met veel verkoopdruk, omdat ze behoorlijk zijn gestegen en al een grote market cap hebben. Veel investeerders kijken daarom juist naar kleine meme crypto’s met potentie om nog harder te stijgen dan WIF en SHIB.

In dit deel van het artikel kijken we naar 3 populaire meme coins die met hun lage market cap en hun sterke branding veel potentie hebben om te stijgen de komende tijd. In plaats van te investeren in rug pulls of pump & dumps, kun je kijken naar deze alternatieve meme coins met betrouwbare teams.

Dogecoin20 (DOGE20)

Momenteel is Dogecoin nog steeds de grootste meme coin op de markt, tevens ook de eerste meme coin. Het enige nadeel van Dogecoin is dat het veroudert en van zichzelf nog steeds geen vorm van utility heeft. Dit is waarom de nieuwe Dogecoin20 (DOGE20) een veelbelovend alternatief is voor Dogecoin.

Dogecoin combineert het leuke van Dogecoin met de potentie om viraal te gaan met dank aan Elon Musk crypto tweets en de mogelijkheid om passief inkomen te verdienen met staking. Omdat DOGE20 een ERC-20 token is, kan het met gebruik van Ethereum staking rewards uitkeren aan investeerders die hun tokens tijdelijk vergrendelen in een smart contract.

Dogecoin20 biedt een unieke kans aan vroege investeerders en is in de presale te koop voor $0,000164, waarmee het project al meer dan $1,9 miljoen heeft opgehaald in enkele dagen tijd. De enorme populariteit van de meme coin is te zien aan de vaart waarop de presale wordt uitverkocht voordat DOGE20 wordt gelanceerd op zijn eerste exchange.

 

Smog (SMOG)

Smog (SMOG) is een meme coin die vorige maand is gelanceerd met een waarde van minder dan 1 cent. De meme coin heeft in maart een piek behaald van maar liefst $0,38, maar is intussen afgekoeld, waardoor er een nieuwe mogelijkheid is om SMOG voor een lagere prijs te kopen in voorbereiding op de grootste Solana airdrop ooit.

Je doet mee met de airdrop door SMOG tokens te kopen en vast te houden en door airdrop punten te verdienen, maak je jouw airdrop nog groter. Je verdient deze punten door SMOG te staken en door eenvoudige quests te voltooien op het platform Zealy.

Smog is vandaag met meer dan +30% gestegen en kan gekocht worden via de officiële website en de Jupiter DEX aggregator op Solana. Je kunt kiezen om SMOG te kopen en te staken, waardoor je 10% korting krijgt en een APY van 42% verdient. Je hebt tot 3 april om mee te doen aan de eerste grote airdrop.

 

Sponge V2 (SPONGE)

Sponge V2 (SPONGE) is een meme coin die begin dit jaar is gelanceerd als opvolger van Sponge (V1) en sinds die tijd met meer dan +250% is gestegen. De V2 variant van Sponge heeft nog meer utility en potentie om viraal te gaan.

Het team van Sponge V2 is bezig met het ontwikkelen van een Play-to-Earn game waarin spelers extra SPONGE kunnen verdienen op basis van hun prestatie. Deze game kan zowel gratis gespeeld worden (zonder beloningen) als met inzet en biedt de meme coin nog meer kans om viraal te gaan.

Sponge V2 kan gekocht worden via sponge.vip en gestaked voor een APY van 173% op Ethereum en 421% op Polygon. SPONGE is vandaag met +9% gestegen, maar binnenkort zal de crypto game van Sponge live gaan en kan de meme coin nog harder stijgen.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post WIF & SHIB Maken Comeback Na Correctie Met 20% Pump – Zet Meme Crypto Rally Voort? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.