WIF Maakt Comeback Met 24% Pump – Gaan Deze Meme Crypto Ook Stijgen?

Dogwifhat (WIF), een populaire Solana meme crypto, is vandaag met meer dan +20% gestegen terwijl de Bitcoin koers officieel door de $73.000 is gebroken. De interesse in meme coins lijkt nog steeds erg hoog te zijn, wat WIF en andere meme coins de mogelijkheid geeft om mee te liften met Bitcoin.

In dit artikel kijken we naar de pump van Dogwifhat boven de $2,30, hoe hoog de meme coin kan gaan en welke meme crypto’s gaan stijgen na WIF.

Dogwifhat Pumpt +24% Na Bitcoin Breakout Boven $73k – Hoeveel kan WIF Waard Worden Deze Bull Run?

Dogwifhat is de afgelopen maand behoorlijk gegroeid in populariteit. Zo is de meme coin in een maand tijd van $0,36 met +500% gestegen naar $2,30. De meme coin, die slechts enkele maanden geleden is gelist op analytics platforms zoals crypto.com, heeft te maken met een snelstijgende 30-daagse moving average (geel), die extra ondersteuning kan bieden voor verdere rally’s.

Deze pump van vanochtend is nog niet genoeg om de All-Time High van $2,49 te doorbreken, maar de meme coin zou dit vandaag wel kunnen. Met een Relative Strength Index (RIS) boven de 80 is het wel belangrijk om rekening te houden met het risico dat investeerders en traders hun winst op zullen nemen, wat kan leiden tot plotselinge dalingen.

Dogwifhat koers grafiek – TradingView

Dogwifhat is een bijzondere meme coin omdat veel meme coins, met name op Solana, meeliften op de trend ‘wifhat’, waardoor de meest willekeurige meme coins x100 kunnen gaan omdat ze een hoofddeksel hebben.

Het succes van deze meme coin, boost het succes van de originele Dogwifhat verder, wat de meme coin potentie geeft om deze bull run misschien wel meer dan $10 waard te worden.

Dogwifhat is aan het begin van deze maand gelist op Binance, waardoor de meme coin nog toegankelijker is geworden voor traders en WIF een van de meest succesvolle meme coins van 2024 zou kunnen worden.

De Dogwifhat koers zou deze week een nieuwe All-Time High boven $2,50 neer kunnen zetten en de komende maanden verder pumpen richting de $5. Dit uiteraard in combinatie met de stijgende Bitcoin koers, die dit jaar hoger dan $100.000 zou kunnen gaan.

Welke Meme Crypto’s Gaan Stijgen Naast Dogwifhat?

Aan de sterke populariteit van meme coins is duidelijk te zien dat de markt momenteel erg bullish is, wat de weg opent voor verdere stijgingen. Volgens crypto analisten zitten we nu in het midden van de bull markt, waardoor we mogelijk nog lang niet de top hebben bereikt.

Naast Dogwifhat, kunnen andere meme crypto’s ook profiteren van de grote influx van kapitaal in de crypto markt. In dit gedeelte van het artikel kijken we naar een aantal alternatieven die momenteel mogelijk erg ondergewaardeerd zijn en potentie hebben om binnenkort te exploderen in waarde.

Smog (SMOG)

Smog (SMOG) is een meme coin die de afgelopen maand veel hype heeft opgebouwd en van plan is om de grootste airdrop op Solana te doen. Hierdoor is de meme coin met meer dan 10x gestegen in waarde, maar heeft deze potentie om nog veel hoger te gaan richting een market cap van $1 miljard.

Je kunt meedoen met de airdrop door SMOG tokens te kopen en vast te houden en quests te voltooien op Zealy. Je kunt SMOG ook staken voor extra korting, een APY van 42% en airdrop punten. De datum van de SMOG airdrop zal later bekendgemaakt worden.

Het team van Smog raadt aan om op je hoede te blijven voor scammers die beweren dat de airdrop live is, de airdrop zal automatisch gaan, deze kun je dus NIET handmatig claimen.

Je kunt SMOG tokens kopen via de officiële website en swappen via de DEX aggregator, Jupiter. Door SMOG te staken, krijg je 10% korting op de actuele koers en verdien je zowel een 42% APY als extra airdrop punten.

 

Sponge V2 (SPONGE)

Sponge is een token die vorig jaar lanceerde op Ethereum en sinds deze lancering x100 is gegaan. Net als andere meme coins zoals Pepe (PEPE), stagneerde de koers van Sponge en besloot het project een nieuwe lancering en bridge te doen naar Sponge V2 (SPONGE), een token met nieuwe crypto hype, meer utility en een opkomende crypto game.

Sinds de lancering van Sponge V2 eerder dit jaar, is de token al met meer dan +244% gestegen. Het voordeel van Sponge V2 is dat je de token kan staken en binnenkort kunt gebruiken voor de nieuwe Play-to-Earn game van Sponge.

Je kunt Sponge V2 kopen via de officiële website, met de mogelijkheid om deze token te staken voor een APY van 176%, waardoor de verkoopdruk nog minder zal worden. Binnenkort zal Sponge zijn crypto game lanceren en kun je de token gebruiken om nog meer tokens te verdienen op basis van je score in het spel.

 

Scotty The AI (SCOTTY)

Scotty The AI (SCOTTY) is meer dan een meme coin, het zal een community worden waarin deelnemers extra bescherming krijgen tegen hackers en scammers, die steeds slimmer en geavanceerder worden. SCOTTY biedt je toegang tot de community, maar ook tot handige AI tools, waardoor de token veel meerwaarde heeft.

Scotty is een zwarte Schotse Terriër (helaas zonder hoed) met een doel om de beschermer van het crypto universum te worden. Met behulp van crypto AI technologie, biedt hij zijn community extra bescherming tegen kwaadaardige deelnemers van de crypto markt.

Scotty The AI verkoopt zijn SCOTTY token in de presale voor $0,01 per token tijdens de presale en heeft hiermee al meer dan $9,1 miljoen mee opgehaald. De meme coin is snel aan het groeien in populariteit en zou binnenkort kunnen exploderen in waarde, maar ook op lange termijn relevant kunnen blijven.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post WIF Maakt Comeback Met 24% Pump – Gaan Deze Meme Crypto Ook Stijgen? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.