WIF Leidt Hernieuwde Meme Crypto Rally Met 43% Pump – Welke Crypto Meme Gaat Ook Stijgen?

Dogwifhat (WIF) maakt deze week een sterke comeback en is vandaag met een wekelijkse pump van +43% bijna boven zijn All-Time High van $3,55 gebroken. Op dit moment ligt WIF 2% hoger dan 24 uur geleden op het niveau op $3,14 na een correctie rond de $3,50.

Kan Dogwifhat consolideren rond de $3 en zich klaarmaken voor een doorbraak boven zijn ATH?

Dogwifhat Koers Corrigeert Na Test ATH – Maakt WIF Zich Klaar Voor Nieuwe Crypto Meme Rally?

Dogwifhat (WIF) laat deze week een bijzonder patroon zien, namelijk een sterke groene candle, gevolgd door een consolidatie en een herhaling van dit patroon. Gebaseerd op dit patroon en een mogelijke consolidatie rond de $3,10, zou WIF zich klaar kunnen maken voor een volgende stijging.

Als WIF vanuit dit punt eenzelfde soort stijging maakt als de afgelopen dagen, dan kan de meme coin een nieuwe ATH bereiken boven de $3,55. Als we kijken naar de Relative Strength Index (RSI) van 63, dan is hier zeker de ruimte voor op technisch gebied.

Dogwifhat koers grafiek – TradingView

De meme crypto trend van “-wifhat” lijkt ook nog niet voorbij te zijn, waardoor Dogwifhat nog steeds verder kan groeien in populariteit. En met een marketcap van meer dan $3 miljard, is het moeilijk om deze succesvolle meme coin over het hoofd te zien, zelfs als nieuwe crypto investeerder.

Met een trading volume van bijna $800 miljoen in de afgelopen 24 uur, is het duidelijk dat er nog veel vraag is naar de meme coin, die grote altcoins als Cardano heeft overtroffen in volume.

Dit betekent dat Dogwifhat zowel op social media als crypto tracking websites zoals CoinMarketCap en CoinGecko erg veel aandacht trekt, wat de mogelijkheid biedt voor nieuwe hoogtepunten voor de WIF koers.

Dogwifhat zou de komende dagen een nieuwe ATH neer kunnen zetten en mogelijk zelfs de $4 aan kunnen tikken en later deze bull run een rivaal kunnen worden van Shiba Inu en Dogecoin. Eerst zal het PEPE in moeten halen met een marketcap van $3,3 miljard.

Welke Crypto Meme Gaat Stijgen Naast Dogwifhat?

Dogwifhat trekt niet alleen aandacht naar zichzelf, maar ook naar de meme coin sector, waardoor kleinere meme coins ook kunnen profiteren van zijn populariteit. Daarnaast hebben kleine crypto’s potentie om nog meer te stijgen vanwege hun lage market cap.

Daarom kijken we naar 3 veelbelovende meme crypto’s om in de gaten te houden naast Dogwifhat, dit zijn meme coins met potentie om x10 of x100 te gaan.

Slothana (SLOTH)

Slothana (SLOTH) is een gloednieuwe meme coin die klaar is met het dagelijkse werkleven en investeerders wil helpen geld te verdienen met crypto. De nieuwe meme coin is in een presale te koop en heeft op zijn eerste dag al meer dan $663.000 opgehaald.

Zoals de naam zegt, is Slothana gebaseerd op een luiaard op de Solana blockchain, deze luiaard heeft geen zin meer om een ‘9 to 5’ te werken, maar schijnt wel plannen te hebben om een airdrop te doen aan investeerders.

Je kunt Slothana kopen via de officiële website, waar je momenteel 10.000 tokens krijgt per 1 Solana. Je koopt Slothana door Solana te versturen naar het adres aangegeven op de website. Binnenkort zal SLOTH lanceren op exchanges en kan de meme coin mogelijk sterk omhoog schieten in waarde.

 

Dogecoin20 (DOGE20)

Dogecoin20 (DOGE20) is een meme coin op Ethereum die minder dan 2 weken geleden is begonnen met zijn presale en nu al meer dan $10 miljoen heeft opgehaald. De klok tikt, zo heb je nog minder dan 24 uur om DOGE20 te kopen in de presale en te profiteren van deze nieuwe staking crypto met potentie om veel waard te worden.

De nieuwe Dogecoin20 is een verbetering op het concept van Dogecoin (DOGE is vandaag met 1% gedaald), die investeerders een vorm van utility biedt. Zo heb je het leuke van Dogecoin, een vergelijkbare community, maar dan met staking beloningen en een team dat doneert aan goede doelen.

Je kunt DOGE20 kopen voor $0,00022 per stuk, met de mogelijkheid om de token tijdens de presale te staken voor passieve beloningen. Volgende maand zal de meme coin gelanceerd worden en kan deze sterk stijgen door de hype rondom DogeDay in april.

 

Smog (SMOG)

Smog (SMOG) is een meme coin die in februari is gelanceerd en veel hype heeft opgewekt met zijn plan om de grootste Solana airdrop ooit te doen. Investeerders hebben massaal SMOG gekocht en gestaked om het maximale uit deze airdrop te halen, die over minder dan een week zal eindigen.

Je hebt nog enkele dagen om airdrop punten te verzamelen door quests te voltooien op Zealy, SMOG te kopen of de token te staken voor een APY van 42%. Hoe meer airdrop punten je verzamelt, hoe meer SMOG je zult krijgen in de opkomende crypto airdrop.

Smog Token, beste Play-to-Earn games

Je kunt SMOG kopen op gedecentraliseerde exchanges op Solana en de officiële website. Als je kijkt om SMOG te staken, krijg je 10% korting op de actuele prijs en verdien je extra airdrop punten.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post WIF Leidt Hernieuwde Meme Crypto Rally Met 43% Pump – Welke Crypto Meme Gaat Ook Stijgen? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.