WIF Bereikt ATH Na Binance Listing, Zet Meme Crypto Rally Voort?

Groot nieuws voor fans van Dogwifhat (WIF), want de meme coin is gisteren om 15:00 uur gelist op Binance. Als gevolg van dit nieuws is WIF naar een nieuwe All-Time High geschoten van $2,40, terwijl de meme coin in de afgelopen 24 uur met zo’n +40% is gestegen naar een market cap boven de $2 miljard.

Door de Binance listing van WIF, is het trading volume met +200% gestegen naar $1,4 miljard. Is dit nog maar het begin van de meme crypto rally en zal Dogwifhat Pepe inhalen?

Nieuwe ATH voor Dogwifhat Na Binance Listing – Wat Gaat WIF Doen?

De Dogwifhat koers is vandaag met zo’n +40% gestegen, in de afgelopen week met +170% en in de afgelopen 30 dagen +870%. De sterke groei van WIF is te danken aan Bitcoin die boven de $60.000 is gestegen en meme coins een grote boost gaf.

Meme coins zoals Dogwifhat zijn parabolisch gestegen, waardoor vele meme coins verdubbeld zijn in waarde, of nog verder zijn gestegen. Dogwifhat is nu een van de grootste meme coins en zou met een market cap van $2 miljard, binnenkort PEPE van $3 miljard in kunnen halen.

Dogwifhat koers grafiek – TradingView

In de bovenstaande grafiek is te zien hoe sterk de meme coin boven zijn 30-daagse moving average (geel) ligt en hoeveel groene candlesticks WIF heeft neergezet de afgelopen 2 weken. Aan de hoge Relative Strength index (RSI) van 86 is te zien dat WIF mogelijk overgewaardeerd is, maar tot zover lijkt er nog geen correctie te komen.

WIF is verder gestegen in populariteit nadat de meme coin gisteren een Binance listing kreeg, hierdoor bereikte de meme coin een nieuwe All-Time High van $2,30, voordat het terugzakte richting de $2.10.

Volgens Binance zal Dogwifhat beschikbaar zijn via de tradingparen WIF/BTC, WIF/USDT, WIF/FDUSD en WIF/TRY. Ook heeft Binance de meme coin een Seed Tag gegeven, een label die aangeeft dat WIF een “innovatief project is dat volatieler kan zijn dan andere tokens gelist op de exchange”.

Om via Binance te handelen in WIF, moeten gebruikers elke 90 dagen een aantal quizzen voltooien, deze quizzen zorgen ervoor dat de gebruiker weet waar hij of zij aan toe is.

Hoewel WIF op het moment een correctie ondergaat richting de $2, lijkt de meme crypto hype nog lang niet voorbij te zijn, zo zou Dogwifhat richting het eind van de week weer een nieuwe ATH neer kunnen zetten. WIF zou dan begin volgende week zo hoog als $3 kunnen worden.

Maar met een market cap van $2 miljard, is er echter veel volume nodig om de meme coin te laten stijgen, traders die de pump van WIF hebben gemist, kijken dan liever naar kleinere meme coins met meer potentie om te stijgen.

Welke Crypto Gaat Exploderen in Aanhoudende Meme Crypto Rally?

Vandaag de dag worden er veel meme coins gelanceerd met een lage market cap, maar een groot deel hiervan zijn of pump & dumps of een rug pulls. Gelukkig zijn er ook serieuze projecten die niet in een dag instorten, maar wel voor die grote meme coin gains kunnen zorgen.

De onderstaande meme coins zijn van geverifieerde projecten die als doel hebben om hun eigen community te bouwen. De onderstaande meme coins hebben een lage market cap en veel potentie om te stijgen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken om rug pulls.

Peen (PEEN)

Peen (PEEN) is een brutale meme coin die gisteren is gelanceerd op Ethereum en vanuit hier x3 is gegaan. Toch heeft deze lullige meme coin nog een market cap van minder dan $1 miljoen, waardoor er veel ruimte is voor verdere stijgingen.

Het project heeft als doel om gebaseerd op grove humor een hechte community te bouwen en om een market cap van $100 miljoen te bereiken. Dit weerhoudt Peen er echter niet van om nog hoger te gaan en misschien wel de nieuwe Dogwifhat te worden op lange termijn, maar dan zonder hoed.

Je kunt deze nieuwe meme coin kopen via Uniswap en via de officiële website, Peen is gisteren aan de hand van een fair launch gelanceerd en heeft geen presale gehouden. Je kunt de token kopen voor iets minder dan $0,001 en mogelijk profiteren van een behoorlijke pump, waarin Peen $0,01 of meer waard kan worden.

 

Smog (SMOG)

Smog (SMOG) is een meme coin die vorige maand op Solana is gelanceerd en veel aandacht heeft gekregen vanwege zijn veelbelovende crypto airdrop. Het team van Smog is namelijk van plan om de grootste airdrop te doen die Solana ooit heeft gezien.

Door Smog te kopen en vast te houden, doe je mee met de airdrop en door airdrop punten te verzamelen, wordt jouw airdrop nog groter. Je kunt deze punten verdienen door SMOG te staken of door quests te voltooien via het platform Zealy.io.

Je kunt SMOG kopen via de officiële website en Jupiter. Door SMOG via de website te kopen en te staken, verdien je niet alleen een APY van 42% en airdrop punten, maar krijg je de tokens ook met 10% korting.

 

Scotty The AI (SCOTTY)

Scotty The AI (SCOTTY) zet in op de AI revolutie, maar blijft van nature een meme coin, gebaseerd op een zwarte Schotse Terriër. Scotty heeft als doel om een sterke community op te bouwen, waarin gebruikers profiteren van extra bescherming tegen hackers en scams, terwijl ze toegang krijgen tot handige AI tools, waarmee ze meer uit de crypto markt kunnen halen.

Zo kun je bijvoorbeeld gebruikmaken van ScottySwap om tokens zo efficiënt mogelijk te swappen voor maximale winst, of praten tegen de chatbot, ScottyChat. Naast deze tools, zal Scotty nog meer AI crypto features lanceren, waarmee de community van het project nog sterker kan worden en de vraag naar SCOTTY kan groeien.

SCOTTY is te koop in de presale voor $0,00755 per token en zal binnenkort lanceren op exchanges. Wanneer dit gebeurt, kan SCOTTY mogelijk profiteren van de huidige crypto meme hype, waardoor de token ondergewaardeerd kan zijn en hard omhoog kan schieten.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek


The post WIF Bereikt ATH Na Binance Listing, Zet Meme Crypto Rally Voort? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.