WienerAI brengt een nieuwe twist naar meme coin sector met zijn hotdog-honden-AI hybrid

Meme coins zijn een van de weinige cryptos die constante stijgingen hebben doorgemaakt tijdens deze volatiele periode voor de crypto markt. Dit is ook precies waarom er steeds meer meme coins gelanceerd worden, de nieuwste hierin is WienerAI, een trending meme coin in misschien wel de meest competitieve markt van de crypto wereld.

Maar wat doet WienerAI precies om op te vallen binnen deze markt, en waardoor is dit project zo populair?

Een grappige en per ongeluk gecreëerde honden AI door een wetenschapper

Het verhaal van WienerAI gaat als volgt: een wetenschapper in het jaar 2132 die bekend staat als The Architect creëert een cybernetische honden AI die nog nooit eerder gezien is. Het heeft als doel om de meest krachtige AI compagnon ooit te worden.

Maar tijdens een ongelukkige gebeurtenis (of misschien geniale) introduceerde de wetenschapper per ongeluk het DNA van een hotdog in de mix. Hierdoor wordt WienerAI geboren, een hilarische en unieke creatie die populair is onder een grote wereld van meme enthousiastelingen.

Het is duidelijk dat het experiment van de wetenschapper een succes is, aangezien deze door AI aangedreven Wiener hond de meest krachtige AI in het universum claimt te zijn.

Sinds zijn introductie heeft WienerAI al een grote volging aan meme liefhebbers en investeerders weten op te bouwen. Social media platformen blijven hun enthousiasme over deze token uitspreken, beschrijven het potentieel van dit project en reposten zijn memes.

Het gaat echter niet alleen om het verkopen van tokens. Het gaat ook om het deel uitmaken van een beweging die creativiteit, innovatie en technologie zegeviert.

Investeerders lijken groot fan te zijn van het ethos van dit project, dat als doel heeft om een groep van mensen bij elkaar te brengen die gelooft dat AI voor goede dingen gebruikt kan worden en hoopt dat mensen vredig samen met AI kunnen leven.

WAI tokens raken snel uitverkocht

De presale lancering van WienerAI ging gepaard met een overweldigend succes. De token presale wist in minder dan 10 dagen meer dan $250.000 op te halen en laat hiermee zien dat er genoeg vertrouwen bestaat onder investeerders. Met zijn ambitieuze roadmap die de reis tot en met de exchange listing in kaart brengt, heeft het project een visie voor de lange termijn, ondanks dat er nog geen utility in kaart is gebracht.

Nu de presale verder gaat en het project fondsen blijft ophalen speculeren steeds meer investeerders over mogelijk grote winst mogelijkheden voor een van de beste meme coins van dit moment.

WienerAI opereert als een ERC-20 token op de Ethereum blockchain waarmee het veilloze comptabiliteit met een grote range van gedecentraliseerde applicaties en exchanges aanbiedt.

De tokenomics zijn op zo manier opgezet dat de token ruimte heeft voor groei in waarde, terwijl de community op meerdere manieren kan profiteren van waarde vermeerdering. Een voorbeeld hiervan is de hoge staking beloningen die zich boven de 1.000% bevinden. Deze beloningen zullen in elke fase van de presale stijgen waarmee vroege investeerders gestimuleerd worden om in te stappen bij dit project.

Ondersteunt ETH, BNB en MATIC

WienerAI presale

Ondanks dat de token is ontwikkeld op de Ethereum blockchain ondersteunt het project ook aankopen via BNB en MATIC. Hieronder vind je de stappen die je moet volgen om in aanmerking te komen voor de WAI tokens:

 • Stap 1: Verbind je wallet
  Ga naar de website en gebruikt de widget om je MetaMask of andere wallet te verbinden. Zorg ervoor dat je de juiste URL gebruikt voor de WienerAI presale pagina om te voorkomen dat je bij een scam terecht komt.
 • Stap 2: Vind je Aankoop
  Jet moet er zeker van zijn dat je genoeg ETH, BNB, MATIC of USDT in je wallet hebt om WAI tokens te kopen. Je kan deze crypto aan je wallet toevoegen door ze bij een gecentraliseerde exchange te kopen.
 • Stap 3: Wissel tokens in voor WAI
  Gaar naar de ‘Koop Nu’ knop en selecteer hoeveel tokens je wilt kopen. Autoriseer de transactie vervolgens in je wallet. De tokens zullen in je wallet gestort worden op het moment dat de presale is afgerond.
 • Stap 4: Stake WAI om extra WAI te verdienen
  Op het moment dat de aankoop is afgerond kan je naar de staking sectie gaan om je tokens te staken in ruil voor een aantrekkelijke APY. Hoe eerder je staked hoe meer je kan profiteren van de huidige APY.

Met een groeiende community en een sterk concept positioneert het WienerAI project zichzelf als een geode investeer mogelijkheid voor investeerders. Voor de investeerders die op zoek zijn om hun fondsen te storten in een project die de nodige winsten op kan leveren lijkt de WAI token een erg goede optie.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post WienerAI brengt een nieuwe twist naar meme coin sector met zijn hotdog-honden-AI hybrid appeared first on Bitcoinmagazine.nl.