Whales kopen Chainlink, Pepe en 3 andere altcoins

Als we de analisten van Loononchain mogen geloven, dan zijn Chainlink, PEPE, Uniswap, Maker en Ethereum Name Service momenteel populair onder rijke investeerders. Zij claimen namelijk dat whales deze tokens momenteel accumuleren (inkopen).

Investeringen voor de lange termijn?

Wat opvalt aan de investeringen die deze whales doen, is dat ze de tokens van gecentraliseerde beursplatformen afhalen. Dat doe je in principe alleen maar als je de tokens niet meteen wil verkopen. Anders kun je ze immers beter op het beursplatform houden.

Het lijkt er dan ook op dat de whales in kwestie van plan zijn om hun PEPE, Chainlink en andere aangekochte tokens nog even te bewaren. Om die reden spreekt men bij Loononchain van accumulatie.

In principe hebben we het daarover als tokens worden gekocht op relatief lage koersen, met het idee ze op een later moment in de bullmarkt (het liefste op de piek) weer te verkopen.

Een accumulatie-fase voor een asset wordt over het algemeen gezien als een goed moment om in te kopen. Al bestaat er natuurlijk geen enkele vorm van zekerheid voor investeerders die tokens accumuleren. Bullmarkten zijn immers nooit gegarandeerd.

Alles hangt af van bitcoin

Binnen de industrie hangt eigenlijk alles af van bitcoin, maar de grootste munt van de markt is op zijn beurt weer afhankelijk van de traditionele financiële markt. Vorige week zagen we bijvoorbeeld hoe de bitcoin koers gestuurd werd door de Amerikaanse centrale bank en data over de Amerikaanse economie.

Afgelopen woensdag maakte de voorzitter van de Amerikaanse centrale bank bekend dat zij niet van plan zijn om de rentes opnieuw te verhogen, ondanks de verhoogde inflatie in het eerste kwartaal.

Dat werd positief ontvangen door de markten.

Daarna kwam er op vrijdag nog nieuws over de Amerikaanse arbeidsmarkt, die zwakker leek dan aanvankelijk gedacht. Daardoor is het nog waarschijnlijker dat de Amerikaanse centrale bank op relatief korte termijn begint met het verlagen van de rentes.


The post Whales kopen Chainlink, Pepe en 3 andere altcoins appeared first on Bitcoinmagazine.nl.