Whale koopt binnen 2 weken voor $178 miljoen aan ethereum

Een onbekende whale heeft in 11 dagen tijd de gigantische hoeveelheid van 64.000 ethereum uit de markt weten te halen. Deze informatie werd opgedoken door het blockchain-analyseplatform Loononchain, dat altijd bovenop dit soort enorme transacaties zit.

Alles bij elkaar droegen de aankopen van de whale een waarde van 178,9 miljoen dollar.

Whale koopt agressief ethereum in

De blockchain explorer genaamd Etherscan laat zien dat de koopwoede van de whale op 8 februari begon met de aankoop van 1.100 ethereum. Gevolgd door een nieuwe aankoop van 9.959 ethereum ter waarde van 24,67 miljoen dollar een paar dagen later.

Die ethers werden op Binance gekocht.

Vervolgens spendeerde de whale met enorm diepe zakken nog eens 60 miljoen dollar aan USDT om 21.353 ethereum aan te trekken op de koers van 2.810 dollar. Na die grote aankoop nam de whale in kwestie nog eens 10.649 ethereum op van Binance.

Gisteren voegde de investeerder daar nog eens doodleuk 11.587 ethereum aan toe die hij (of zij) opnieuw opnam van Binance.

Op het moment van schrijven komt de ethereum koers binnen op ~3.000 dollar, waarmee de whale op zijn aankopen dus al een behoorlijke winst heeft weten te boeken.

222 miljoen dollar aan ethereum

Als we de data van Arkham Intelligence mogen geloven, dan heeft deze whale nu een totale stack van 74.383 ethereum opgebouwd. Die ethers dragen tegen de huidige koersen een waarde van ongeveer 222 miljoen dollar.

Verder heeft de whale ook nog eens 5.419 aan Staked Ethereum ter waarde van 16,02 miljoen dollar op het DeFi-platform van Lido Finance.

Ook heeft de investeerder in kwestie nog 29,9 miljoen dollar aan USDT in zijn wallets zitten. De totale waarde van zijn investeringen komt zo op het gigantische bedrag van ~268 miljoen dollar uit.

Mocht ethereum een bullrun meemaken zoals het dat in het verleden deed, dan kunnen er nog weleens bijzondere dingen gebeuren voor deze whale. Als zijn portfolio vanaf hier met 400 procent stijgt, dan mag hij zich officieel miljardair noemen.


The post Whale koopt binnen 2 weken voor $178 miljoen aan ethereum appeared first on Bitcoinmagazine.nl.