Welke Altcoins Zullen Exploderen in Nieuwe Crypto Rally als Bitcoin Daalt? 5 Beste Crypto’s Om in De Gaten Te Houden Komende Week

Na een aantal weken van stijgende koersen heeft de crypto markt sinds vrijdag te maken met een dipje. Bitcoin raakte zo’n $5.000,- van haar waarde kwijt en de rest van de markt is deze trend gevolgd. Hiermee staat de crypto markt er nog altijd uitstekend voor in vergelijking met voorgaande maanden.

Analisten verwachten dat er een nieuw altcoin seizoen aan kan komen, waarbij de coins onder Bitcoin sterker gaan presteren dan Bitcoin zelf. In dit artikel kijken we naar de kanshebbers in de altcoin markt om te exploderen in een nieuwe crypto rally.

Bitcoin daalt; wat brengt de volgende crypto rally?

De crypto markt begon ooit met alleen Bitcoin, maar inmiddels zijn er duizenden andere coins en tokens die een deel van de markt ingenomen hebben. Hierdoor is de Bitcoin dominantie in de markt in de afgelopen jaren afgenomen zoals in de grafiek hieronder te zien is.

De afgelopen jaren schommelt de Bitcoin dominantie rond de 50%, wat betekent dat de helft van de marktwaarde van $2,5 biljoen ingenomen wordt door de grootste cryptomunt ter wereld.

In januari 2021 is er een grote afname te zien in de dominantie, dat terwijl Bitcoin toen juist van een waarde van zo’n $10.000,- steeg tot meer dan $60.000,-. Altcoins wisten destijds dus nog beter te presteren.

Voor de komende periode is de verwachting dat dit opnieuw plaats kan vinden, terwijl ook Bitcoin waarschijnlijk weer stijgingen zal noteren vanwege de opkomende Bitcoin halving en de grote interesse in de crypto markt.

Altcoins als Ethereum, Solana en Cardano zullen hier een grote rol in gaan spelen. Als trader zullen de stijgingen van deze altcoins echter beperkt blijven, gezien ze al een waarde van vele miljarden representeren op dit moment. Voor de echte exploderende altcoins kun je het best op zoek naar nieuwe cryptomunten, hoewel deze wel een extra risico met zich mee brengen.

Welke altcoin gaat exploderen in altcoin season?

Hieronder vind je een aantal nieuwe cryptomunten waarvan enkele coins nog in een presale te koop zijn terwijl anderen op dit moment op decentrale exchanges verhandeld worden. Door nu in één van deze cryptomunten te investeren, kun je grote ontwikkelingen voor zijn en mee profiteren zodra het altcoin seizoen echt van start gaat.

Dogecoin20 – Meme crypto om in de gaten te houden

Dogecoin20 is een nieuwe meme token die eergisteren door middel van een presale gelanceerd is. De token is ontwikkeld op de Ethereum blockchain en heeft als doel om enkele van de grote problemen van de originele Dogecoin op te lossen om zo een stabielere en betere keuze voor traders te worden.

Een groot verschil is dat de originele Dogecoin op een eigen blockchain draait, dit is een hard fork van de Bitcoin chain en maakt dus ook gebruik van Proof-of-Work. Hierdoor kan de coin gemined worden, maar dat is alleen beschikbaar voor traders die een goede set-up thuis hebben en voldoende technische kennis bezitten. DOGE20 tokens kunnen daarentegen eenvoudig vastgezet worden voor staking, waardoor iedereen hier aan mee kan doen.

Een ander probleem van Dogecoin is het feit dat er geen limiet zit aan het aantal DOGE tokens dat op de markt komt. Via het hierboven beschreven mining principe blijven er nieuwe tokens toegevoegd worden waardoor er sprake is van inflatie, een probleem dat met cryptocurrency vaak juist opgelost wordt.

Van Dogecoin20 zijn er in totaal 140 miljard tokens en zullen er nooit meer tokens bijkomen. Je kunt nu via de website van Dogecoin20 de tokens kopen door ETH, USDT of BNB in te ruilen. Daarna zijn de tokens direct te staken om zo extra tokens te verdienen.

 

Green Bitcoin – Beste crypto voor Bitcoin koersstijging

De Green Bitcoin token is al wat langer beschikbaar in een presale en heeft dan ook al meer dan $5 miljoen opgehaald. Met de token wordt ook het ‘Gamified Green Staking’ model geïntroduceerd op de markt, een model waarbij de beloning voor staking niet alleen meer af hangt van het aantal tokens dat je vastzet.

Bij het staken van de tokens vul je namelijk ook in wat jij verwacht van de koers van Bitcoin. Hoe beter jouw voorspelling blijkt te zijn op het moment dat de staking periode voorbij is, hoe hoger het aantal tokens is dat je ontvangt.

green bitcoin elon musk crypto

Je kunt het nieuwe staking model direct uitproberen door in de presale te investeren op de website van Green Bitcoin. Na het kopen van de tokens kun je ze direct vastzetten voor staking zodat je nog meer tokens kan claimen als de presale afgelopen is.

 

Sponge V2 – Nieuwe Sponge token boekt groot succes

Vorig jaar was er al de Sponge token die een 100x sitjging noteerde, maar inmiddels is er Sponge V2. De nieuwe variant van de token wordt binnenkort gelanceerd op exchanges en moet het succes van de vorige token gaan overstijgen.

Het team achter de token is verder gegaan met de ontwikkeling van het project waarbij er onder andere een Play-to-Earn game aankomt waarmee jij met Spongebob kan gaan racen om nog meer tokens te verdienen.

In eerste instantie kregen holders van de originele Sponge token de kans om hun tokens te bridgen naar de nieuwe variant, maar inmiddels kan iedereen de tokens kopen op de website van het project. Dat kan met ETH, USDT of MATIC.

 

5thScape – Gaat deze VR-token stijgen

In de crypto markt zijn er allerlei tokens die zich op een specifieke technologische ontwikkeling richten. Bij het nieuwe 5thScape project wordt er volledig gericht op de ontwikkeling van Virtual Reality.

Zo zal 5thScape zelf games publiceren en komt het met een eigen VR-headset. In totaal zijn er meer dan 5 miljard tokens waarvan 80% beschikbaar zijn gesteld tijdens de presale.

5thScape, snelst groeiende crypto

Door een volledig VR-ecosysteem te ontwikkelen met eigen games en hardware kan 5thScape een grote speler worden in deze markt. Op dit moment zijn het alleen nog enkele grote elektronica merken die zich hierop richten, maar het niet als core business zien.

 

Smog – Groot succes voor Solana meme coin

Eén van de best presterende meme coins van de afgelopen periode is de Smog token. Deze token werd onlangs gelanceerd op de decentrale Solana exchanges en wist al snel enorme stijgingen te noteren tot meer dan $0,35, terwijl het begon op een koers rond de $0,04.

Inmiddels heeft de token te maken gehad met een kleine correctie, net als de rest van de markt. De interesse kan de komende periode echter weer toenemen door de airdrop die de Smog token houdt. Hierbij worden er veel tokens weggegeven aan iedereen die Smog tokens bezit, vast heeft staan voor staking of voor iedereen die opdrachten binnen Zealy heeft voltooid.

Om ook airdrop punten te verdienen, kun je het gemakkelijkst zelf de token kopen. Dat kan via de widget op de website van Smog of door zelf naar een decentrale exchange als Jupiter te gaan.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post Welke Altcoins Zullen Exploderen in Nieuwe Crypto Rally als Bitcoin Daalt? 5 Beste Crypto’s Om in De Gaten Te Houden Komende Week appeared first on Bitcoinmagazine.nl.