Weekly Market Outlook: Bullish Vooruitzichten BTC, ETH en XRP – De 5 Beste Crypto Investeringen Voor Deze Week

Welkom bij onze wekelijkse marktanalyse, waar we de meest recente ontwikkelingen in de wereld van cryptocurrency onder de loep nemen. 

Deze week richten we ons op de bullish vooruitzichten voor Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en Ripple (XRP). Laten we beginnen met een overzicht van de belangrijkste nieuwsfeiten van deze week en hoe deze de cryptomarkt kunnen beïnvloeden.

Als je liever over deze ontwikkelingen hoort dan dat je ze leest, kan je hieronder de video versie vinden;

SEC Onderzoek Zet Voort, Meer Stabiliteit In De Toekomst

Er is een toenemende focus op regelgeving in de crypto-industrie. Zo heeft de SEC onderzoeken naar Binance voortgezet en heeft Binance aangekondigd de ondersteuning van de BUSD stablecoin te stoppen. 

Deze ontwikkelingen kunnen leiden tot meer stabiliteit en legitimiteit in de cryptomarkt. Dit samen met de mogelijke start van institutioneel geld in Bitcoin legt de basis voor een potentieel knallende start aan de bull run.

Goedkeuring van Bitcoin ETF’s Nadert,  Gaat Bitcoin Stijgen?

Volgens Bloomberg-analisten kan de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) in januari 2024 mogelijk alle spot Bitcoin ETF’s goedkeuren. 

Dit zou een aanzienlijke invloed kunnen hebben op de markt, aangezien het institutionele beleggers een veiliger pad biedt om in Bitcoin te investeren. 

Hierdoor krijgen de grootste institutionele investeerders een manier om in crypto te stappen, waardoor de prijs en marktkapitalisatie plotseling heel snel kunnen stijgen.

MicroStrategy’s Bitcoin Aankopen En Bitcoin Koers Verwachting

MicroStrategy blijft Bitcoin accumuleren, met recente aankopen die hun gemiddelde aankoopprijs op $30.000 brengt en hun totale holdings op 174.530 Bitcoins. Dit benadrukt het vertrouwen van grote spelers in de langetermijnwaarde van Bitcoin.

Bitcoin heeft een sterke stijging gezien over de afgelopen dagen waardoor we goed en wel boven de $38.000 resistance uit zijn gekomen. 

Nu kijken we naar de grote resistance van $42.000 om te zien of we voor het einde van het jaar nog een test kunnen maken bij $48.000.

Verder zien we een sterke Bearish Divergence welke nu bijna anderhalve maand oud is en daardoor meer kracht krijgt in de markt. 

Als het Bitcoin dus niet lukt om door $42.000 te breken, dan zien we mogelijk een beweging terug om $38.000 te testen als volwaardige support.

Ethereum’s Sterke Positie 

Ethereum blijft sterk presteren, met een bullish patroon dat wijst op mogelijke verdere stijgingen. De recente uitbraak suggereert dat Ethereum klaar kan zijn voor een significante trend. 

Ethereum heeft een belangrijke uitbraak kunnen maken door boven de $2.100 uit te komen. Hiermee heeft het zijn Bearish Range kunnen breken en bewegen we door naar de volgende fase in de markt. 

Dit hoeft nog niet meteen een volledige Bull fase te zijn, maar eerder een tussen periode. 

Bitcoin heeft eenzelfde periode gehad in 2019 waar het door bewoog naar $12.000 – $14.000 om vervolgens weer terug te zakken.

Mogelijk zien we nu een soortgelijke situatie ontstaan in de markt. December en januari hebben met regelmaat bearish ondertonen in verband met belastingen moeten betalen. 

Voor nu kijken we dus voornamelijk naar of Ethereum $2.100 vast kan houden en of het $2.300 kan breken. Als het breken lukt, dan zouden we de komende weken door kunnen zetten naar $2.800 of mogelijk $3.000

Ripple’s Marktkapitalisatie en Prijsbewegingen 

Ripple’s marktkapitalisatie is gestegen tot bijna $33 miljard, maar de prijs blijft relatief stabiel. Er zijn speculaties over marktmanipulatie, wat wijst op een potentieel onbenutte waarde in XRP.

Als dit waar blijkt te zijn, dan kan Ripple een extra boost krijgen gedurende de huidige opwaartse trend in de markt. Hierdoor blijft Ripple interessant om een oogje op te houden.

Ripple bevindt zich nog steeds in een consolidatiefase, met een prijs die schommelt tussen $0.58 en $0.63. Een doorbraak boven de $0.63 kan leiden tot verdere stijgingen, terwijl een daling onder de $0.58 een bearish trend kan inluiden.

Het is licht zorgwekkend dat Ripple niet zo hard mee is gestegen met de rest van de markt en vast blijft zitten in de range. 

Hierdoor ontstaat wel een interessant kooppunt rond het niveau van $0,58 en rond het niveau van $0,53. Bij een break van $0,63 kijken we naar $0,66 en $0,72.

Bitcoin ETF (BTC.ETF)

Bitcoin ETF Token vertegenwoordigt een innovatieve ontwikkeling in de cryptowereld, gericht op het belonen van investeerders gebaseerd op significante gebeurtenissen rondom de goedkeuring van Bitcoin ETFs. 

Het unieke aan dit token is de combinatie van staking en deflatie strategieën, wat leidt tot een afname van het totale aanbod en een potentieel hogere waarde op de lange termijn.

Een van de mijlpalen voor het burnen van tokens is wanneer Bitcoin zijn eerste candle boven de $100.000 weet te sluiten. Dit zorgt voor een 5% burn van alle tokens. Op deze manier worden HODLers en volgers van Bitcoin extra beloont voor hun vertrouwen in Bitcoin.

Het biedt ook duidelijke en realistische doelen met de mogelijkheid voor passief inkomen door staking. Ondanks de inherente volatiliteit van de cryptomarkt, staat dit token voor een onderscheidende investeringsmogelijkheid, gericht op belangrijke gebeurtenissen in de markt.

 

Bitcoin Minetrix (BTC.MTX)

Bitcoin Minetrix introduceert een nieuwe dimensie in de wereld van Bitcoin-mining als het eerste Stake-to-Mine initiatief op de Ethereum blockchain. 

Dit project, met een recent gestarte presale, mikt op een maximale financiering van $32 miljoen en een minimale van $15.6 miljoen, met de verkoop van 1.4 miljard tokens. 

Door het idee van mining te versimpelen en het mogelijk te maken zonder hardware, hebben ze al meer dan $4.6 miljoen op kunnen halen. 

Zo kunnen investeerders een duurzaam en passief inkomen genereren en de traditionele energie-intensieve methoden van Bitcoin-mining omzeilen.

Om af te sluiten zien we deze week een algemeen bullish sentiment in de cryptomarkt, met positieve ontwikkelingen voor Bitcoin, Ethereum en Ripple. 

De goedkeuring van Bitcoin ETF’s door de SEC zou een belangrijke katalysator kunnen zijn voor verdere groei. 

Ethereum en Ripple tonen beide potentieel voor significante prijsbewegingen, hoewel beleggers alert moeten blijven op marktvolatiliteit en regelgevende ontwikkelingen. Met deze inzichten hopen we dat u goed geïnformeerd bent voor uw crypto-investeringen deze week.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post Weekly Market Outlook: Bullish Vooruitzichten BTC, ETH en XRP – De 5 Beste Crypto Investeringen Voor Deze Week appeared first on Bitcoinmagazine.nl.