Waarom Kris Marszalek Ondanks Bitcoin Correctie Zegt: ‘Hou je Crypto Vast voor Decennia!’

Kris Marszalek, CEO van Crypto.com, heeft zijn visie gedeeld over de huidige staat van de cryptomarkt. Hij benadrukte het belang van een langetermijnvisie voor Bitcoin beleggers, gezien de grote daling in de waarde van bitcoin en andere grote cryptocurrencies zoals ethereum, XRP en cardano. De markt werd getroffen door grote verliezen, met Bitcoin die een daling van 3,16% meemaakte van de 24 uur piek van $72.504 naar een punt van $68.379.

Kris Marszalek over de prijsdaling van bitcoin

Tijdens een discussie op CNBC’s Squawk Box sprak Marszalek over de factoren die de recente prijsbewegingen beïnvloeden. Hij wees op de introductie van de spot Bitcoin ETF als de belangrijkste reden voor de recente stijging van Bitcoin, die een all-time high bereikte slechts enkele dagen voor de grote daling. Hij merkte op dat de bitcoin ETF een bedreiging vormde voor het aanbod, wat een grote invloed had op de prijs van bitcoin. De term “opbouwende correctie” gebruikte de CEO om de recente daling te beschrijven als een poging om de overmatige hefboomwerking in het systeem te verminderen.

Marszalek wees het idee af dat de daling veroorzaakt werd door de bitcoin ETF of door particuliere beleggers. Hij gaf echter aan dat de optiemarkt een grote rol speelde in de huidige prijsdaling. Ook wees hij op de lage volatiliteit van de bitcoinprijs. Deze stabiliteit duidt volgens Marszalek op een volwassen markt, waar waarschijnlijk minder snelle prijswijzigingen zullen plaatsvinden.

Marszalek ziet crypto’s als langetermijn beleggingen

De impact van de daling van bitcoin gaat verder dan alleen deze munt; het beïnvloedt ook de hele cryptomarkt, inclusief munten zoals ripple (xrp). De waarde van bitcoin daalde, en daarmee daalden ook veel andere cryptocurrencies, waaronder ripple, aanzienlijk. Marszalek adviseert beleggers echter om geduldig te zijn en te overwegen dat dergelijke investeringen een langetermijnperspectief zouden moeten hebben. Hij raadt aan om dergelijke activa niet op korte termijn te verhandelen, maar ze eerder voor decennia vast te houden.


The post Waarom Kris Marszalek Ondanks Bitcoin Correctie Zegt: ‘Hou je Crypto Vast voor Decennia!’ appeared first on Bitcoinmagazine.nl.