Volume bitcoin op beurzen stijgt: vertrouwen in beurzen hersteld?

Het aantal bitcoins in de portefeuilles van gecentraliseerde beurzen bereikt een hoogtepunt sinds mei, wat wijst op een mogelijke pauze in de markt, aangezien de BTC-prijs stijgt na de verkiezingen in Argentinië.

Volgens Glassnode vermenigvuldigt de hoeveelheid bitcoin in de portefeuilles van centrale beurzen zich en bereikt het zijn hoogste niveau sinds mei. Deze stijging kan een teken zijn dat er een vertraging is in de bitcoinbullmarkt. Het saldo op de beurzen bedraagt 2,35 miljoen BTC, met een waarde van ongeveer $1,16 miljard.

Inkomende stromen naar beursportefeuilles suggereren vaak dat beleggers hun bitcoin willen verkopen of gebruiken voor futures- en optiehandel. Een gestage positieve verschuiving in de nettobalans sinds 1 november duidt op de mogelijkheid van een vertraging op de markt. Dit kan ook wijzen wijzen op een toenemend vertrouwen in centrale beurzen, gezien eerdere kwesties.

Bitcoin handelt op moment van schrijven boven de $37.000, mogelijk als gevolg van de overwinning van Milei bij de presidentsverkiezingen in Argentinië. Bitcoin heeft deze maand een stijging van 7,5% gezien, bovenop de stijging van 28% in oktober.


The post Volume bitcoin op beurzen stijgt: vertrouwen in beurzen hersteld? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.