Vechain Overstijgt SOL & ETH: Kan VET Crypto Top 10 Binnendringen

Tegen alle verwachtingen in waren het gisteren niet de Ethereum koers en Solana koers die bij Bitvavo boven aan de lijst stonden, maar VeChain (VET) en VeThor Token (VTHO). Kan de VeChain koers de top 10 binnendringen?

Met een 24-uurs handelsvolume van $41,2 miljoen wist VTHO de tweede plek op Bitvavo in bezet te nemen, kort achter Bitcoin die een handelsvolume had van $45,9 miljoen. Het bevestigt nog maar eens hoe populaire deze altcoin is.

Bitcoin wist in de afgelopen weken aanzienlijke stijgingen door te maken en wist over de afgelopen 7 dagen al bijna 10% te stijgen. Na de goedkeuring van de spot Bitcoin ETF lijkt er veel optimisme in de markt en stroomt er ook steeds meer kapitaal naar de Bitcoin markt. Het lijkt echter niet alleen Bitcoin te zijn die profiteert van de goedgekeurde ETFs. Meerdere altcoins volgen in de voetsappen van de grootste crypto van de wereld met aanzienlijke stijgingen.

In eerste instantie waren het vooral de grote altcoins zoals Ethereum en Solana die deze stijging bij wist te houden. Ethereum steeg over de afgelopen 7 dagen zelfs harder dan Bitcoin met meer dan 12%. Ook Solana wist aanzienlijke stijgingen te realiseren en wist over de afgelopen maand al meer dan 8% te stijgen. Hier lijkt nu dus echter een nieuwe token bij te komen na de recente opleving van VeChain.

VTHO is een token van het ecosysteem van VeChain en is dus eigenlijk niet los te zien van VeChain zelf. Het is daarom ook niet gek dat deze tokens samen in de top 3 op Bitvavo kwamen te staan.

Ondanks dat VET vandaag met bijna 9% is gedaald is het over de afgelopen week al meer dan 52% gestegen. Deze gigantische stijging verklaart dan ook waarom VET en VTHO konden genieten van zo hoog handelsvolume.

Vindt VeChain De Weg Naar Top 10 Cryptomunten?

VeChain Koers Grafiek – Bron: TradingView

VeChain is al een tijdje sterk bezig, iets wat terug te zien is in zijn koers gedrag, de token is al meer dan 70% gestegen in de afgelopen 12 maanden. Een belangrijke reden hiervan is het nieuws rondom de nieuwe updates van het netwerk. VeChain was succesvol met de implementatie van zijn nieuwe ‘Account Abstraction’ update, een update die de interoperabiliteit tussen VeChain en andere blockchains mogelijk moet maken. Als een resultaat van deze succesvolle update wist de koers meteen zijn weg omhoog in te zetten.

De VeChain koers bevindt zich op het moment van schrijven op $0,04476, een daling van 8,86% over de afgelopen 24 uur. Met een stijging van 51,95% over de afgelopen 7 dagen heeft het platform nu een market cap van $3,25 miljard.

Nu de VeChain token aan een consolidatie periode lijkt te zijn begonnen kan het een goed moment zijn voor investeerders om op zoek te gaan naar altcoins om je portfolio mee te diversifiëren. Om deze reden bespreken we hieronder een drietal van de beste nieuwe tokens die veel potentie hebben voor winsten op de korte termijn.

Bitcoin Minetrix (BTCMTX)

Bitcoin Minetrix is een nieuw crypto platform die een revolutie door wilt voeren binnen de Bitcoin mining markt. Bitcoin mining staat bekend om zijn hoge instapkosten en de benodigde geavanceerde apparatuur. Hierdoor is het niet echt toegankelijk voor particulieren en zijn het vooral grote coöperaties die de macht in deze markt hebben. Dit is precies waar Bitcoin Minetrix verandering in aan wilt brengen.

Bitcoin Minetrix heeft namelijk een cloud mining platform ontwikkeld dat gebruik maakt van een unieke Stake 2 Mine concept. Met dit concept zijn gebruikers in staat om cloud mining credits te verdienen als ze de native BTCMTX tokens staken. Deze cloud mining credits kunnen vervolgens gebruikt worden om Bitcoin te minen.

Op deze manier zijn gebruikers in staat om te profiteren van de voordelen van Bitcoin mining zonder dat ze te maken krijgen met de traditionele risico’s. Ook is het een goede manier om te profiteren van de toekomsite bitcoin bull run zonder de token te hoeven kopen.

Bitcoin Minetrix bevindt zich op dit moment in een presale die al meer dan $11 miljoen heeft weten op te halen. Tokens kosten op dit moment $0,0135 per stuk, maar zullen binnen 3 dagen gaan stijgen in prijs. Tokens zijn gemakkelijke te koop middels ETH, BNB, MATIC, USDT en creditcard.

Bezoek Bitcoin Minetrix Presale Hier

Smog (SMOG)

Smog is een nieuwe meme token die gebruikers beloont voor het houden en staken van de native SMOG token. Het platform heeft het doel om een sterke community op te bouwen en waarde te creëren via enerverende activiteiten en exclusieve airdrops.

De SMOG token wilt eerder succesvolle tokens zoals DogWifHat en Bonk gaan volgens en overtreffen. De Smog token is gelanceerd via de Jupiter DEX en de gecentraliseerde exchange draait op de Solana blockchain.

 

smogHet is mogelijk om deel te nemen aan een van de eerste grote airdrops door $SMOG tokens te kopen met de hulp van een Solana wallet. Daarnaast kan je je ook aanmelden via Zealy.

Met de Smog token ben je in staat om een passief inkomen te verdienen via staking. Het project zal een uitgebreide marketing campagne gaan voeren en 50% van de token voorraad zal hiervoor gebruikt worden. Daarnaast zal 35% gebruikt worden voor airdrops en de rest voor liquiditeit.

Bezoek SMOG Website Hier

Meme Kombat (MK)

Meme Kombat is een nieuwe meme coin die gebruikers op meerdere manieren een passief inkomen wilt laten verdienen. Om dit te doen heeft het project een Battle Arena ontwikkeld waar bekende meme coin karakters de strijd met elkaar aangaan. Denk hierbij aan karakters zoals Sponge, Pepe of Shiba Inu.

Gebruikers kunnen vervolgens wedden op de uitkomsten van deze battles en op deze manier op een leuke manier een passief inkomen verdienen. Alle battles worden ontwikkeld met de hulp van AI technologie en zijn daardoor altijd spannend maar vooral ook eerlijk.

Naast dat gebruikers kunnen wedden op de battles kunnen ze de native MK token ook gebruiken om te staken, op deze manier hebben ze dus nog een manier om geld te verdienen aan de MK token. Ondanks dat de presale fase nog in volle gang is, ben je nu al in staat om MK tokens te staken. Op dit moment is er zelfs sprake van een APY van 105%.

De presale heeft al bijna $9 miljoen weten op te halen en maar liefst 80% hiervan is al vastgezet, dit staat gelijk aan meer dan 37,5 miljoen tokens. Tokens kosten op dit moment $0,0279 en er is nog maar minder dan $1 miljoen te gaan voordat de presale zijn doel van $10 miljoen bereikt en ten einde loopt.

Bezoek Meme Kombat Presale Hier

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

 


The post Vechain Overstijgt SOL & ETH: Kan VET Crypto Top 10 Binnendringen appeared first on Bitcoinmagazine.nl.