$TUK Verkrijgt Momentum Nu het $500k Nadert en Investeerders Verwachten Grote Winst tot 50x

De presale van de $TUK token blijft momentum verkrijgen nu het richting de mijlpaal van $500.000 gaat.

$TUK, de token achter het baanbrekende project EV eTukTuk, heeft al een indrukwekkend bedrag van $420.000 opgehaald in de presale. Investeerders haasten zich om zich te positioneren binnen het project dat bestempeld wordt als de Tesla voor de ontwikkelende wereld.

eTukTuk probeert het groeiende probleem van koolstof uitstoot in de ontwikkelingslanden aan te pakken. Dit doet het met de introductie van een driewieler EV, die bedoeld is om de traditionele tuktuk te vervangen.

Eigenaren van de $TUK token profiteren van de toenemende waarde en de beloningen voor de laadkosten die worden verdiend naarmate de laadinfrastructuur groeit.

Investeerders haasten zich naar eTukTuk als project dat levens gaat veranderen

Investeerders haasten zich naar eTukTuk aangezien het project geworteld is in het echte leven en helpt met het veranderen van levens door duurzame transportmogelijkheden in de ontwikkelingslanden te introduceren.

De EV revolutie heeft de ontwikkelingswereld veranderd. Regeringen blijven deadline protocollen tekenen voor het verwijderen van verbrandingsmotoren.

EV technologie is echter vaak erg duur voor de ontwikkelende economieën, zoals de auto’s Tesla. Hierdoor blijven ze buiten de EV revolutie.

eTukTuk wil dit veranderen door een aantal betaalbare EV oplossingen in die regio’s te introduceren.

Het project wil beginnen bij het vervangen van 270 miljoen tuktuks die geregistreerd staan in de ontwikkelingswereld.

De legendarische tuktuk is een zeer populair vervoermiddel, aangezien het zowel goedkoop is als makkelijk te gebruiken in het verkeer.

Helaas is echter gebleken dat tuktuks zorgen voor meer uitstoot dan de traditionele voertuigen. Dit maakt ze een significante bijdrager aan de wereldwijde luchtvervuiling.

eTukTuk wil hiermee de strijd aan gaan met behulp van de driewieler EV en een netwerk van laadstations.

Geworteld in het echte leven: baanbrekende tuktuk

eTukTuk is geworteld in het echte leven, omdat het een product heeft dat bestuurders echt aan kunnen raken.

Er is gedurende vijf jaar gewerkt aan het perfectioneren van het ontwerp en eTukTuk is nu klaar om te beginnen met de productie van de eTukTuk.

De driewieler is veiliger en betrouwbaarder dan de traditionele tuktuks. Er is een gepatenteerd rolkooi ontwerp en een LFP-batterijpack met een levensduur van acht jaar.

Het beste onderdeel van het ontwerp is dat er minder dan 200 onderdelen nodig zijn. Hierdoor kan het lokaal gemaakt worden.

Het lokale ontwikkelen helpt bij het verminderen van productie en operationele kosten tot wel 78%. Hierdoor kunnen de bestuurders een substantieel hoger salaris verdienen.

Verwacht wordt dat in 2030 de twee- en driewieler EV sector het grootst is, maar eTukTuk plaatst zichzelf al voor de concurrentie door een van de eerste EV driewielers te introduceren.

Naast het EV ontwerp zal eTukTuk ook zorgen voor een netwerk van laadstations.

Het team wil de inefficiëntie bij het opstarten verminderen en het laadnetwerk zo snel mogelijk laten werken door gebruik te maken van Territory Partners.

eTukTuk presale

Territory Partners zullen helpen de laadstations strategisch te plaatsen om de frequentie en toegankelijkheid voor chauffeurs te garanderen.

De laadstations zullen voldoen aan OCPP 2.0, waardoor het bereik voor andere elektrische voertuigen wordt vergroot.

$TUK zorgt voor beloningen met waarde

De $TUK token is de beste manier om te profiteren van dit revolutionaire ecosysteem.

$TUK is het native token achter het netwerk en zal worden gebruikt als het eTukTuk utility token.

Tokenhouders kunnen langetermijnbeloningen verdienen door de tokens vast te houden door het in rekening brengen van vergoedingen die door chauffeurs worden gegenereerd.

eTukTuk presale

Bestuurders moeten $TUK tokens gebruiken om hun voertuigen op te laden via de Driver App bij laadstations.

Als gevolg hiervan neemt het gegenereerde passieve inkomen in de loop van de tijd toe naarmate de laadinfrastructuur groeit, waardoor plaats wordt gemaakt voor beloningen op de lange termijn.

Hierdoor ontstaat een dynamisch ecosysteem met meerdere inkomsten dat innovatie en duurzaamheid in evenwicht brengt.

Neem deel aan de presale en wordt vroege investeerder

eTukTuk presale

De presale voor $TUK blijft aan momentum winnen en beweegt zich richting de mijlpaal van $500.000.

Deelnemen tijdens de presale biedt de beste mogelijkheid om een vroege investeerder van het token te worden tegen de laagste mogelijke prijs.

Het team is klaar om de productie te starten en heeft Sri Lanka aangewezen als de eerste locatie om een blauwdruk te creëren voordat het zich uitbreidt naar aangrenzende gebieden.

Het team heeft partnerschappen opgezet met de overheid in de regio, waardoor de groei ervan kan worden versneld.

De $TUK token kan momenteel in de presale worden gekocht voor $0,02575.

Het is echter belangrijk op te merken dat een stijgend koersmechanisme ervoor zorgt dat de kosten van $TUK stijgen tijdens de daaropvolgende fases.

Als gevolg hiervan profiteren degenen die eerder gepositioneerd zijn van een lagere koers.

Nu naar de eTukTuk presale

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

 

 


The post $TUK Verkrijgt Momentum Nu het $500k Nadert en Investeerders Verwachten Grote Winst tot 50x appeared first on Bitcoinmagazine.nl.