Trending crypto PEPE, WIF, en POPCAT pumpen met dubbele cijfers, welke meme crypto gaat stijgen?

De koers van Bitcoin is de afgelopen 24 uur weer met 2,6% gestegen. Hiermee heeft de top cryptocurrency het $ 60.000 niveau opnieuw weten te veroveren en hier reageert de rest van de markt goed op. Vooral meme coins staan in het groen met stijgingen tot wel 10%.

Terwijl de markt in zijn geheel met 1,2% omhoog staat, is top meme coin Pepe met 9,8% gestegen. Twee nieuwe meme coins die pas in december zijn gelanceerd, Dogwifhat en Popcat, zijn ook goed aan het presteren. De WIF koers staat 10,6% hoger dan 24 uur geleden, en POPCAT 5,3%. Deze nieuwe crypto trend is waarschijnlijk te danken aan de Bitcoin halving.

Beste trending crypto van het moment – PEPE, WIF en POPCAT

De meest trending crypto van het moment zijn allemaal meme coins. Ze zijn op het moment stukken beter aan het presteren dan de rest van de markt. Nu de Bitcoin halving is geweest is het tijd voor een crypto bull run waarbij altcoins betere prestaties gaan leveren dan Bitcoin.

Welke meme crypto gaat stijgen en welke niet, blijft altijd moeilijk te voorspellen. We zien dat vooral Pepe, Dogwifhat en Popcat het goed doen. Ondanks dat deze meme coins nog relatief nieuw zijn hebben ze veel potentie. We gaan nu een koers verwachting van elk van deze munten geven.

Pepe koers verwachting

Als we gaan kijken naar de koers van Pepe dan zien we een duidelijke stijgende trend de afgelopen dagen. In aanloop van de Bitcoin halving werden veel crypto verkocht voor een te hoge prijs waardoor veel crypto daalden. Is de markt zich nu weer in een herstelbeweging beland zoals hier bij Pepe te zien is?

De Pepe koers heeft momenteel op een waarde van $ 0,000008078 waarmee de munt 521,5% is gestegen sinds het begin van het jaar. Vergeleken met een maand geleden staat de munt 18,2% hoger en de koers heeft momenteel een relative strength index (RSI) van 60 en hij is steeds verder richting de 70 aan het stijgen.

Dit geeft aan dat de koers een positief momentum heeft gepakt waardoor de kans groot is dat hij binnenkort zijn all-time high weer gaat testen. Deze heeft Pepe twee maanden geleden neergezet en hiermee liet de meme coin zien dat het een token is die potentieel nog veel verder kan stijgen de aankomende tijd. Dit is dan ook de eerste bull run voor Pepe.

Dogwifhat koers verwachting

Een andere trending crypto met veel potentie voor de aankomende tijd is Dogwifhat. De hond met hoed veroverde de crypto markt binnen de kortste keren. WIF werd aan het begin van het jaar gelanceerd en kreeg in het begin van maart al een listing op Binance waarna de munt pas echt explodeerde.

Dogwifhat koers verwachting

De Dogwifhat koers heeft momenteel een waarde van $ 2,98 en een markt waarde van bijna $ 3 miljard. Hiermee is het op vier na grootste meme coin en niemand weet hoever de crypto gaat stijgen. De munt zit maar 39,2%  onder zijn ATH van $ 4,85 en nu de koers momentum aan het pakken is, gaat hij deze snel verbreken.

Vergeleken met een week geleden staat WIF wel nog 1,6% lager, en vergeleken met een maand geleden is dit zelfs 22,8%, maar de munt is afgelopen 24 uur alweer met 10,6% gestegen. Zolang het goed blijft gaan met Bitcoin verwachten we veel goeds van Dogwifhat.

Popcat koers verwachting

We zien dat de koers van Popcat de trend van de andere twee meme coins aan het volgens is. De koers is momentum aan het pakken en zit kort op zijn all-time high. We nemen een kijkje naar de koers van POPCAT en voorspellen dan of hij de potentie heeft om nog verder te stijgen.

Popcat koers verwachting

De Popcat koers staat momenteel op een waarde van $ 0,5713 wat 6,6% hoger is dan een week geleden en 119,7% hoger dan een maand geleden. Hiermee is Popcat een van de best presterende meme coins van het moment. Als we gaan kijken naar de indicatoren zoals de RSI dan ziet de koers er stabiel uit.

Het Popcat project is gebouwd op de Solana blockchain. We hebben de afgelopen paar maanden veel succes gezien van Solana meme coins waardoor we ook veel goed van Popcat verwachten. Zolang Solana in een positieve trend blijft verwachten we dat Popcat momentum ook vast kan houden en hierdoor nieuwe hoogtes bereikt.

Welke meme crypto gaat nog meer stijgen?

De Bitcoin halving en goedkeuring van de Bitcoin ETF’s zorgen voor een grote schok in het aanbod van de top cryptocurrency. De markt is zich momenteel aan het voorbereiden om nieuwe record hoogtes neer te zetten in een crypto bull run. We raden je dan ook aan een kijkje te nemen naar goedkope crypto met potentie om te stijgen.

Sealana (SEAL)

Op de vraag welke meme crypto gaat nog meer stijgen is het beste antwoord waarschijnlijk Sealana. Sealana is, net als Popcat, een meme coin project dat is gebouwd op de Solana blockchain. Terwijl veel meme coin projecten ervoor kiezen bepaalde functies toe te voegen zodat ze gebruikswaarde hebben, wil Sealana gewoon een ouderwetse meme coin blijven.

Sealana kopen - dashboard

Er zit dus niets achter Sealana waardoor het bouwen van een goede community van vitaal belang is. Het project is gisteren pas in de presale beland en heeft nu al meer dan $ 150.000 weten op te halen. Hierdoor verwachten we dat het bouwen van een grote community wel goed komt.

Je kunt Sealana krijgen door naar de website van het project te gaan en Solana in te leveren tegen een wisselkoers van 1 SOL tegen 6900 SEAL. Verbind je wallet met het platform of stuur SOL rechtstreeks naar DJ15ZYXqUNMYJ3hL7z4ciSaSFAw5cbos3YjGpdvwmF6c en je krijgt de token automatisch naar je wallet gestuurd door middel van een crypto airdrop.

 

WienerAI (WAI)

Een andere meme coin die potentie heeft om een trending crypto te worden is de WienerAI token. WienerAI is een echte ‘hotdog’, half hond, half wordt, die ook nog eens ondersteuning krijgt van kunstmatige intelligentie (AI). Hiermee heeft het project veel potentie om te gaan stijgen tijdens de aankomende crypto bull run.

Ook de WienerAI presale is pas van start gegaan en begint nu flink momentum te pakken. Er is bijna $ 1 miljoen opgehaald om het project te ondersteunen en de token zal binnenkort alweer een hogere prijs krijgen. De presale bestaan namelijk uit een aantal verschillende fasen met telkens een oplopende prijs.

Het doel is om in totaal $ 13.550.013 op te halen waardoor ze precies op het goede moment lanceren nu de bull run voor de deur staat. Het project is gebouwd op het Ethereum-netwerk, maar ondanks dat zijn er toch lage transactiekosten omdat het gehele proces is gestroomlijnd door AI. Investeer snel in de munt en begin met het verdienen van een passief inkomen door middel van het staking-mechanisme.

 

5thScape (5SCAPE)

Het laatste interessante project dat we met je bespreken is dat van 5thScape. Het is een ecosysteem dan de blockchain technologie combineert met Virtual Reality. Het project wil een platform ontwikkelen waarop je kunt gamen, series en films kunt kijken en kunt leren.

5thScape

VR wordt bijvoorbeeld veel gebruik in de medische industrie om studenten ingewikkelde 3D-beelden te laten zien van systemen in het lichaam. Ook zien we een opkomende trend met videogames waarin je een VR-bril kunt opzetten voor een levensechte ervaring.

5thScape wil een ecosysteem bieden waar je dit allemaal kunt doen en ze zijn ook bezig met de ontwikkeling van een eigen VR-bril en een meebewegende VR stoel. Natuurlijk kost het veel geld om dit te ontwerpen, dat is waarom ze hun token in de presale verkopen. In ruil voor het geloof in het project krijg jij een goedkope prijs voor de 5SCAPE token, koop hem dus snel.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

 


The post Trending crypto PEPE, WIF, en POPCAT pumpen met dubbele cijfers, welke meme crypto gaat stijgen? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.