Travala integreert The Open Network en ondersteunt Toncoin (TON)

Travala, de crypto-native reisboekingssite, heeft The Open Network (TON) geïntegreerd, waardoor gebruikers reizen kunnen boeken met Toncoin (TON).

Integratie van TON

Travala heeft de integratie van Telegram’s Open Network aangekondigd, waardoor gebruikers Toncoin (TON) kunnen gebruiken voor het boeken van reizen. Deze toevoeging breidt de betalingsopties van Travala uit, die al meer dan 100 cryptocurrencies zoals Bitcoin en Ethereum omvatten. Door de integratie kunnen gebruikers meer dan 3 miljoen reisproducten boeken in meer dan 230 landen, wat het nut van TON vergroot.

Crypto-adoptie verbeteren

Juan Otero, CEO van Travala.com, benadrukte hun inzet voor massale adoptie van cryptocurrency. Hij verklaarde: “We zijn verheugd om samen te werken met Toncoin om de groei van de cryptocurrency-gemeenschap te ondersteunen en TON een nieuwe echte use case te geven.” Deze samenwerking sluit aan bij Travala’s doel om een meer inclusieve reiseconomie te bevorderen door het gebruik van cryptocurrencies.

De marktimpact van TON

Ondanks het belangrijke partnerschap heeft de prijs van TON geen dramatische stijging doorgemaakt, maar een lichte daling van 2,5% in de afgelopen 24 uur. TON blijft echter een sterke mededinger op de cryptomarkt en staat op de negende plaats van grootste cryptocurrency’s in marktkapitalisatie, net onder Dogecoin. Op dit moment staat de marktkapitalisatie van TON op $24,360,288,385 met een handelsprijs van $7.01.

Travala’s groei en aanbod

Travala.com, opgericht in 2017, is uitgegroeid tot de toonaangevende crypto-native reisboekingsservice, met meer dan 2,2 miljoen accommodaties, 600+ luchtvaartmaatschappijen en 400.000 activiteiten wereldwijd. Het platform is een pionier in de adoptie van cryptocurrency, biedt een verscheidenheid aan betaalopties en biedt extra kortingen en loyaliteitsbeloningen aan haar gebruikers.

Toekomstperspectieven

De integratie van TON op het platform van Travala zal naar verwachting leiden tot verdere adoptie en use cases voor Toncoin. Deze samenwerking vergroot niet alleen de zichtbaarheid en het nut van TON, maar ondersteunt ook Travala’s missie om de reisindustrie te leiden in het omarmen van digitale valuta. De samenwerking toont de groeiende trend van het integreren van blockchainoplossingen in traditionele industrieën om innovatieve en efficiënte diensten te leveren.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.


The post Travala integreert The Open Network en ondersteunt Toncoin (TON) appeared first on Bitcoinmagazine.nl.