Traders Houden Litecoin (LTC) En Bitcoin Cash (BCH) In De Gaten – Investeerders Kijken Nu Naar Algotech (ALGT) Voor Potentiële Winsten

Er zijn veel veranderingen binnen de wereld van de cryptocurrency handel. Daar zijn alle ogen gericht op de koersbewegingen van Litecoin (LTC) en Bitcoin Cash (BCH). Dit terwijl er allemaal positieve ontwikkelingen zijn in beide kampen. Tijdens dit gebeuren laat Algotech (ALGT) zich zien als een veelbelovende route voor investeerders die hun rendement willen maximaliseren. Laten we deze crypto verhalen bekijken!

TLDR

  • Ondanks het nieuws over het record dat minen te moeilijk is, blijft de koers van Litecoin (LTC) volatiel, schommelend tussen $62,50 en $76,24.
  • Mt. Gox verificatie stuwt de Bitcoin Cash (BCH) koers omhoog met 29%, maar potentiële overaanbod zou kunnen leiden tot een daling.
  • Algotech (ALGT) komt naar voren als een top DeFi keuze, met innovatieve handelsstrategieën en een indrukwekkend succes bij fondsenwerving.

LTC Prijs Blijft Volatiel Ondanks Positief Litecoin Nieuws

De Litecoin (LTC) koers is al weken zeer instabiel. De koers blijft waarschijnlijk ook instabiel op de korte termijn, zelfs na de aankondiging van het team op 16 januari. Hierin hebben ze aangekondigd dat de moeilijkheidsgraad van het minen een all-time high bereikt heeft. Het team van Litecoin heeft ook onthuld dat er maar liefst 18 miljoen transacties zijn geregistreerd op het netwerk van Litecoin (LTC). Dat getuigt veerkracht, utility en groei.

Net voordat het nieuws over Litecoin de wereld in werd gebracht was de prijs weer aardig aan het schommelen. De prijs schommelde tussen de  $62,50 en de $76,24 sinds januari. Veel investeerders hadden verwacht dat het nieuws over de groeiende moeilijkheidsgraad van het minen van Litecoin de prijs zou stabiliseren. Ondanks deze nieuwsberichten zette de strijd met de prijs van de altcoin zich voort. Tussen 16 januari en 15 februari handelde de prijs van Litecoin (LTC) tussen een dieptepunt van $64,14 en een hoogtepunt van $73,41.

Volgens de prijsvoorspellingen van Litecoin blijft op het korte termijn de altcoin instabiel. Op basis van de LTC-veranderingen in de prijs tijdens de recente weken voorspellen marktanalisten dat de prijs van Litecoin (LTC) op 24 februari zal handelen tegen een prijs van $68,17 en op zijn laagst zal zakken naar een prijs van $45,58 op 14 maart.

Bitcoin Cash Koers Verwachting: Mt. Gox Verificatie Opent Doos van Pandora voor BCH Koers

In een belangrijke stap om zijn langdurige schulden aan te pakken heeft de curator aangekondigd dat de failliete cryptocurrency exchange Mt. Gox begint met het verificatieproces voor zijn schuldeisers op 23 januari. Deze stap is bedoeld om de identiteiten van schuldeisers te bevestigen en de geldigheid van hun Bitcoin (BTC) en Bitcoin Cash (BCH) accounts te verifiëren. Dat laat een cruciale stap zien met betrekking tot het oplossen van een van de beruchtste hacks in de cryptowereld.

De ontwikkeling heeft zeker een positieve impact gehad op de prestaties van Bitcoin Cash. Het is namelijk tussen 23 januari en 14 februari met maar liefst $67 gestegen. Dat laat een stijging zien van 29%. Op 15 februari daalde de prijs van Bitcoin Cash (BCH) naar $276,16. Dit laat dan weer een daling van 5% zien. Deze daling heeft Bitcoin Cash (BCH) handelaren alert gemaakt voor mogelijke dalingen in de BCH prijs.

Als Mt. Gox schuldeisers ervoor kiezen om hun Bitcoin Cash (BCH) bezittingen te verkopen na ontvangst van terugbetalingen, zou dit kunnen leiden tot een overaanbod van BCH op de markt. Marktanalisten voorspellen dat dit de prijs van Bitcoin Cash potentieel zou kunnen gaan naar $209,20 tegen 14 maart.

In de zoektocht naar toonaangevende altcoins om in te investeren komt Algotech (ALGT) snel naar voren als de favoriete keuze voor investeerders die streven naar maximale winsten. Als een van de meest veelbelovende DeFi projecten trekt de innovatieve aanpak van Algotech (ALGT) voor investeerders betrokkenheid veel aandacht op de markt. Gepositioneerd binnen de ERC20 munten, is Algotech (ALGT) veel meer dan alleen een ander handelsplatform. Het is een pionier die een unieke waard propositie biedt.

Met een focus op baanbrekende strategieën zoals hedging, mean reversion en trend following, hervormt Algotech (ALGT) het landschap van crypto handel. Het verheft ook daarmee zijn onderscheidende eigendomsstructuur, die gedeeltelijk eigendom van zijn geavanceerde handelssoftware aan investeerders verleent.

Het vertrouwen van investeerders in Algotech (ALGT) blijkt uit de verbijsterende $1,1 miljoen private seed inzameling binnen slechts twee dagen en heeft $428.000 opgehaald in zijn lopende openbare presale. Enkele van de belangrijkste bijdragen aan de aantrekkingskracht van Algotech (ALGT) is de deflatie en beperkte voorraad. Het heeft een verwachte stijging van $0,15 bij lancering. Deze prijsstijging weerspiegelt een opmerkelijke 275% ROI voor degenen die nu deelnemen aan Algotech’s (ALGT) presale tegen de fase 1 prijs van $0,04.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post Traders Houden Litecoin (LTC) En Bitcoin Cash (BCH) In De Gaten – Investeerders Kijken Nu Naar Algotech (ALGT) Voor Potentiële Winsten appeared first on Bitcoinmagazine.nl.