Topanalist voorspelt enorme crash voor Solana-memecoin

De pseudonieme analist Bluntz voorspelt een dramatische koersontwikkeling voor dogwifhat (WIF), een op Solana gebaseerde memecoin die de afgelopen maanden furore maakte. Volgens Bluntz kan WIF vanaf zijn huidige koers met wel 66 procent dalen.

Bearish over dogwifhat

Voor zijn analyse baseert de populaire Bluntz zich op de Elliott Wave Theory, een tool uit de technische analyse die op zijn beurt weer gebaseerd is op de psychologie van de massa. Volgens de theorie ontwikkelen de koersen van financiële assets zich in golven.

Op basis van de grafiek van de pseudonieme analist lijkt het erop dat WIF rond de koers van 1 dollar zijn bodem zal bereiken. Vervolgens moet er een gigantische opwaartse trend beginnen, die de munt naar nieuwe all-time highs brengt.

Op het moment van schrijven handelt de memecoin op 2,88 dollar en staat er voor de afgelopen 24 uur een daling van 1,81 procent op de borden. Daarmee heeft het project een market. cap van 2,8 miljard dollar.

Als de voorspelling van Bluntz op de lange termijn uitkomt, dan zou die market cap kunnen stijgen naar ruim 7 miljard dollar. Daarmee zou het behoorlijk in de buurt komen van projecten als Dogecoin en Shiba Inu.

Meer analisten zijn bearish over memecoins

Bluntz is niet de enige analist die momenteel even weinig vertrouwen heeft in memecoins. Ook zijn collega Credible Crypto verwacht dat WIF – samen met enkele andere memecoins – voor een lastige periode staat.

Credible Crypto voorziet een koersdaling van ongeveer 47 procent vanaf het huidige koersniveau. Je zou soms bijna denken dat die analisten met elkaar zitten om bepaalde ontwikkelingen te bespreken.

Als een groep analisten met voldoende volgers iets roept, dan kan dat natuurlijk de koers beïnvloeden. Zo is het wel heel makkelijk om voorspellingen te doen.

“Als je nog steeds niet hebt gekeken naar de mogelijkheid van een WIF koers van minder dan 2 dollar en een gigantische daling voor Dogecoin (DOGE) en andere memes, dan is het nog niet te laat”, zo vertelt Credible Crypto.

Wat denk jij? Gaan de memecoins straks inderdaad een stevige daling tegemoet?


The post Topanalist voorspelt enorme crash voor Solana-memecoin appeared first on Bitcoinmagazine.nl.