Top Trader Zegt dat Bitcoin in Sterke Uptrend Blijft Ondanks Terugval, Voorspelt Rally als BTC Dit Niveau Doorbreekt

Een handelaar die de crypto-uitbraak van 2023 wist te voorspellen, zegt dat bitcoin (BTC) er nog steeds sterk uitziet, zelfs nadat het vorige week onder de $40.000 is gezakt.

In een nieuwe strategiebijeenkomst vertelt de anonieme analist DonAlt aan zijn 56.700 YouTube-abonnees dat hoewel de goedkeuring van Bitcoin exchange-traded funds (ETF’s) bleek een sell-the-news-evenement te zijn, BTC er toch in slaagt een totale prijscrash te vermijden.

Volgens de handelaar is het ontbreken van immense verkoop van BTC een constructief teken voor de grootste cryptomunt.

“Ik vind deze prijsactie de afgelopen dagen leuk. Ik denk gewoon in het algemeen met hoe de ETF is verlopen en hoe het sell-the-news-evenement is verlopen, je zou redelijkerwijs verwachten dat de prijzen lager zouden gaan. Maar ze waren erg terughoudend om dat te doen, en elke keer dat ze het deden, was het gewoon een beetje een druppel in plaats van het typische sell-the-news-gebeuren waar je gewoon enorme volumes krijgt en het volledig instort.

Het zou genoeg kunnen zijn. Ik ben geen bear-team meer. Als er iets is, ben ik team bull.”

De handelaar zegt ook dat bitcoin lijkt te consolideren binnen een sterke uptrend. Hij zegt dat BTC waarschijnlijk zijn bullish momentum zal hervatten zodra het de weerstand op $44.000 doorbreekt.

“Op het wekelijkse tijdsframe, als je gewoon daarnaar kijkt, als het sluit zoals dit en begint uit te breken boven de $44.000…. is er geen goede reden om bearish te zijn. Uiteraard kan het daarna naar beneden gaan, maar puur vanuit een TA (technische analyse) perspectief is dit letterlijk zo zijwaarts als het kan worden in een zeer sterke trend.

Je zou verwachten dat als die zijwaartse range aan de bovenkant doorbreekt, je gewoon opvolging krijgt.

Het ziet er niet slecht uit als het zo doorgaat voor het weekend en dan hebben we een beetje een sterke vertoning op maandag. Ik ben niet negatief over deze grafiek.”

Op het moment van schrijven handelt bitcoin op $42.416, meer dan 9% hoger dan het laagste punt van $38.678 van de afgelopen zeven dagen.


The post Top Trader Zegt dat Bitcoin in Sterke Uptrend Blijft Ondanks Terugval, Voorspelt Rally als BTC Dit Niveau Doorbreekt appeared first on Bitcoinmagazine.nl.