Top-analist: ‘Bitcoin kan binnen paar dagen pre-halving rally beginnen’

De populaire pseudonieme analist Rekt Capital denkt dat bitcoin over een paar dagen al aan zijn traditionele pre-halving rally kan beginnen. Voor deze voorspelling baseert de analist zich op de koersgeschiedenis van bitcoin. Volgens de analist gaat bitcoin altijd door vijf fasen en komen we nu op een punt dat we bullish kunnen worden.

Bitcoin maakt zich op voor stijging

De volgende halving staat voor april 2024 op het programma en Rekt Capital denkt dat bitcoin momenteel in de transitie van de pre-halving correctie naar de pre-halving rally zit.

“Als de geschiedenis een indicator is, dan zou bitcoin volgende week al aan zijn pre-halving rally kunnen beginnen”, aldus Rekt Capital.

Op basis van de grafiek van de analist zou bitcoin nog één ronde van re-accumulatie kunenn zien na de pre-halving rally. Daarna moet dan de parabolische koersexplosie beginnen die een bitcoin koers van meer dan 90.000 dollar op de borden kan zetten.

Voor nu denkt Rekt Capital dat bitcoin in een goede positie zit om boven zijn onmiddellijke weerstand uit te breken, die rond de 43.786 dollar zou liggen. Dat niveau werd de afgelopen twee maanden al meerder keren bespeeld door de markt.

De weerstand wordt zwakker?

Op basis van de herhaalde pogingen van bitcoin om door de range te breken, is het volgens Rekt Capital logisch om te denken dat de weerstand verzwakt. Dat zou betekenen dat we op korte termijn door die weerstand kunnen breken en dus aan de traditionele stijgingen kunnen beginnen.

Rekt Capital merkt ook op dat bitcoin bullish momentum te pakken heeft, omdat de Relative Strength Index (RSI) boven zijn diagonale weerstand is uitgebroken. Dat wijst volgens de analist op een invalidatie van een potentiële bearish divergentie op de weekgrafiek.

Dat klinkt allemaal heel spannend, maar de conclusie volgens Rekt Capital is dat deze ontwikkeling heel bullish is voor de bitcoin koers.


The post Top-analist: ‘Bitcoin kan binnen paar dagen pre-halving rally beginnen’ appeared first on Bitcoinmagazine.nl.