Tone Vays: “Bitcoin gaat een hogere en langere bullmarkt in”

Bitcoin zal menigeen nog positief verrassen, zegt de ervaren Amerikaanse handelaar Tone Vays. In een update op zijn Youtube-kanaal gaat in op zijn verwachtingen van de koers. Dinsdag vestigde bitcoin een nieuw koersrecord van $69.210, maar daarna dipte de koers weer plots met 1 miljard dollar aan future liquidaties tot gevolg.

Tone Vays over bitcoin

Vays, die doorgaand te boek staat als een bear, uit zich optimistisch over de koers. Al In maart 2023 voorspelde Vays dat BTC op een bepaald moment gaat stijgen naar $200.000.

In een nieuwe sessie vertelt de handelaar aan zijn 122.000 YouTube-abonnees dat door de lancering van de exchange-traded funds (ETF’s) bitcoin veel beter presteert dan verwacht. Dit kan zelfs een langere bullmarkt tot gevolg hebben.

“Wat betekent het nu dat we de ETF’s hebben? Het betekent dat we waarschijnlijk hoger gaan dan ik had verwacht. We kunnen de bullmarkt langer laten duren dan ik had verwacht. Of de mooiste combinatie van allemaal, we gaan hoger en langer. Zodra we $84.000-$85.000 doorbreken, zelfs als we het volgende week doorbreken, denk ik dat het heel moeilijk zal zijn voor bitcoin om ooit weer onder de $65.000 te gaan. Misschien ben ik een beetje te optimistisch. Ik denk dat deze keer een beetje anders zal zijn. Ik denk dat bitcoin mensen positief zal verrassen, omdat al die mensen die het de vorige keer bij het verkeerde eind hadden over bitcoin die naar $250.000 of $300.000 zou gaan, dit keer lijken die redelijke vooruitzichten te zijn.”

Kijkend naar de grafiek van de handelaar, lijkt hij te suggereren dat de top cryptovaluta qua marktkapitalisatie zal stijgen tot boven $355.000 tegen april 2027.

Ook andere analisten zijn op X voorlopig wel positief. Zoals Caleb Franzen.

En ook Michaël van de Poppe ziet dat bitcoin snel herstelt.

Het zijn met name grote financiële bedrijven die in snel tempo bitcoin kopen om hun ETF te stutten. Een bedrijf als BlackRock heeft al ruim 170.000 bitcoin en ook Fidelity zit boven de 100.000 bitcoin. Volgens Ki Young Ju gaat het om gemiddeld ~6.896 bitcoin die élke dag wordt opgekocht, en dat is een enorme vraag naar BTC. Bij gelijkblijvend aanbod stijgt dan de prijs.


The post Tone Vays: “Bitcoin gaat een hogere en langere bullmarkt in” appeared first on Bitcoinmagazine.nl.