Toncoin koers schiet naar all-time high: redenen achter stijging

Toncoin laat een indrukwekkende groei zien, met een sterke toename in dagelijkse transacties. De Toncoin koers is zelfs tot een all-time high gestegen door een toename in netwerkactiviteit. Deze stijging komt door de unieke betrokkenheid van de community op The Open Network (TON).

Toncoin bereikt nieuwe all-time highs

Begin juni kreeg TON een impuls die het voorbij Cardano (ADA) bracht, waardoor het nu de 9e grootste cryptovaluta is qua marktwaarde. TON is nu $16,30 miljard waard, iets meer dan de $16,21 miljard van Cardano. Deze groei is bijzonder, vooral omdat de prijs van Bitcoin (BTC) sterk is gedaald tot ongeveer $67.000.

Enkele uren geleden bereikte Toncoin opnieuw de waarde van $7,78, een niveau dat het voor het eerst bereikte op 5 juni 2024. De nieuwe hoogste waarde komt door de algemene marktsentimenten en de toegenomen interesse van investeerders. Op dit moment heeft Toncoin een nieuwe all-time high waarde van $8,24 bereikt, met een stijging van 2,4% in de afgelopen 24 uur volgens CoinMarketCap. Deze waarde heeft meer dan 21.000 TON wallets in winst gebracht.

Nieuwe projecten op The Open Network

Veel projecten gebruiken The Open Network voor hun ontwikkeling voordat ze openbaar gaan. Recente lanceringen zijn onder andere Notcoin (NOT) en Hamster Kombat.

Notcoin, een nauwe partner van Toncoin, presteert ook zeer goed. Analisten denken dat de succesvolle integratie met de grote gebruikersbasis van Telegram een grote rol speelt in dit succes. Vorige week steeg het dagelijkse transactieniveau van Notcoin met meer dan 185%, tot boven de $4,6 miljard. Er worden meer Telegram-gebaseerde spellen en tokens verwacht, zoals Tapswap en Yescoin.

Daarnaast heeft Toncoin zelfs Ethereum ingehaald qua dagelijkse transacties. Volgens gegevens van Unchained op X overtreft het aantal actieve adressen van TON bijna dagelijks dat van Ethereum in juni.

“Hoewel het achter Solana aanloopt, hebben de dagelijkse actieve adressen van TON elke dag, behalve één, de cijfers van Ethereum overtroffen in juni. Sommigen denken dat TON de kloof in marktwaarde met Solana kan dichten,” aldus Unchained.


The post Toncoin koers schiet naar all-time high: redenen achter stijging appeared first on Bitcoinmagazine.nl.