Toncoin koers schiet 12,47% omhoog na Pantera-investering, wat gaat de populaire crypto nu doen?

Toncoin is de afgelopen 24 uur met 12% gestegen naar $ 5,40 op vrijdagochtend nadat de partner, Pantera, investeerde in het project. Dit nieuwe partnerschap met Pantera heeft Toncoin veel aandacht gegeven en zou om die reden nog verder kunnen stijgen de komende tijd.

Ook op technisch gebied ziet TON (ook wel ‘The Open Network’) er veelbelovend uit, zo voorspellen analisten dat een doorbraak boven $ 5,40 de weg vrij kan maken voor een 40% pump richting $ 7,50 voor de Toncoin koers. In dit artikel kijken we naar wat Toncoin mogelijk kan gaan doen en hoeveel TON aard kan worden.

Wat gaat Toncoin doen na partnerschap met Pantera?

Pantera Capital heeft een partnerschap gesloten met TON Coin, die met een netwerk van 900 miljoen mensen kan helpen om crypto wereldwijd populairder te maken.  De Toncoin blockchain maakt gebruik van een sharding mechanisme, waardoor het door goed schaalbaar is en kwalitatief vergelijkbaar met een aantal van de grootste blockchains.

De Toncoin koers is met ruim 12% omhoog geschoten nadat Pantera een partnerschap heeft gesloten met het netwerk en ligt, ondanks een bearish maand voor crypto, nog +3% hoger dan 30 dagen terug.

Toncoin koers grafiek – TradingView

Toncoin heeft de afgelopen maanden meerdere partnerschappen gesloten en integraties gedaan en is daardoor flink gestegen in waarde. Op 11 april bereikte TON een All-Time high van $ 7,68 met een marketcap van meer dan $ 20 miljard. Ook vandaag ligt TON Coin in de top 10 grootste cryptomunten op basis van marktkapitalisatie.

Het netwerk zal naar verwachting nog vele integraties en partnerschappen kunnen verkrijgen, waardoor de koers nog verder kan stijgen. Ook Tether (de grootste stablecoin) is een partnerschap aangegaan met TON door de USDT stablecoin toe te voegen op het netwerk.

In het geval dat TON binnenkort boven $ 5,50 kan consolideren, zal de weg open zijn voor de altcoin om verder te stijgen richting $ 7,50 en kan TON zijn All-Time High van $ 7,68 testen. Gezien TON vooral gebruikt wordt via Telegram – waar veel crypto community’s gebruik van maken – heeft de altcoin behoorlijk veel potentie en zou het op een dag meer dan $ 100 waard kunnen worden.

Alternatieven voor TON Coin met veel potentie

Toncoin heeft vanuit heir nog potentie om veel meer waard te worden, maar nadat de altcoin al met meer dan 1.200% is gestegen sinds zijn listing op CoinMarketCap en bijna $ 20 miljard waard is, zal het lastig zijn om explosieve gains uit TON te halen.

Een manier om dit wel te doen is door te zoeken naar kleine crypto’s met potentie om soortgelijke stijgingen mee te maken als TON. Zo heeft het team van bitcoin Magazine 2 low-cap projecten gevonden die binnenkort veel waard zouden kunnen worden.

Dogeverse (DOGEVERSE)

Als eerste alternatief voor TON Coin hebben we Dogeverse (DOGEVERSE), een nieuwe meme coin met een erg interessant concept. In plaats van op één blockchain te lanceren, zal deze meme coin te vinden zijn op zes populaire blockchains, waardoor er op verschillende plekken veel hype kan ontstaan.

De meme coin heeft een erg populaire crypto presale en heeft hiermee een verbazingwekkende $ 13,3 miljoen opgehaald in enkele weken tijd. Het concept van Dogeverse, een token die tussen verschillende chains kan “reizen”, valt erg in de smaak bij investeerders, die massaal de presale in zijn gevlogen.

Je kunt nu DOGEVERSE tokens kopen voor slechts $ 0,000305 per stuk, maar vanmiddag zal deze prijs stijgen naar $ 0,000306 per token. Tijdens de presale kun je kiezen om tokens te staken om na de presale extra tokens te claimen als beloning.

 

Sealana (SEAL)

Een indrukwekkende presale die zich in een erg vroege fase bevindt, is de nieuwe Sealana (SEAL), opvolger van Slothana (SLOTH) die deze week is gelist op exchanges en met 100% steeg in waarde op zijn eerste dag.

Sealana is een enorme zeehond die zijn tijd besteed aan traden met junk food als zijn enige bron van energie. Vanuit de zolderkamer van zijn ouders, hangt deze zeehond de echte degen uit om genoeg geld te verdienen voor zijn eigen huis en Lamborghini.

https://twitter.com/Sealana_Token/status/1785652822169559475

Ook SEAL is te koop voor een vaste lage prijs in de presale, zo heb je 6900 tokens per 1 SOL die je investeert. Na de presale zul je de gekochte tokens automatisch in je Solana wallet krijgen als airdrop en zal de token gelanceerd worden op zijn eerste exchange.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

 


The post Toncoin koers schiet 12,47% omhoog na Pantera-investering, wat gaat de populaire crypto nu doen? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.