TON Netwerk bereikt nieuwe hoogten met $200 miljoen Total Value Locked (TVL)

Het TON netwerk heeft een belangrijke mijlpaal bereikt door deze maandag de grens van $200 miljoen in Total Value Locked (TVL) te overschrijden. Deze opmerkelijke prestatie betekent een stijging van 900% ten opzichte van een bescheiden $22,9 miljoen in maart, aangedreven door het innovatieve Open League beloningsprogramma en strategische integraties.

Impact van de Open League

De Open League, die eerder dit jaar werd gelanceerd, heeft een centrale rol gespeeld in deze stijging door meer dan $150 miljoen aan TON-prijzen aan te bieden. Dit initiatief heeft de betrokkenheid van de community aanzienlijk vergroot en nieuwe projecten aangetrokken tot het TON ecosysteem.

Dit heeft bijgedragen aan een aanzienlijke toename van de netwerkactiviteit. Sinds de start heeft het programma niet alleen de TVL gestimuleerd, maar ook de maandelijkse actieve gebruikers met 264% verhoogd, waardoor het nu 1,5 miljoen gebruikers telt.

Strategische integraties en investeringen

De groei van TON wordt verder aangewakkerd door strategische partnerschappen en integraties. Met name de integratie met Telegram, dat onlangs 900 miljoen gebruikers bereikte, heeft direct voordeel opgeleverd voor TON door de integratie met de enorme gebruikersgroep van Telegram.

Daarnaast benadrukken de introductie van de USDT stablecoin en de investering van Pantera Capital de groeiende invloed van TON in de cryptocurrency-ruimte.

Veiligheid en gebruikersbetrokkenheid

Ondanks het gemak dat wordt geboden door de wallet-integratie van Telegram, die gratis transacties ondersteunt, blijven er zorgen over de veiligheid. Critici beweren dat de wallet weliswaar alledaagse transacties vergemakkelijkt, maar niet de robuuste beveiliging biedt die nodig is voor het opslaan van grote activa.

Telegram blijft echter innoveren door het integreren van DeFi activiteiten en “farming” direct via haar platform, waardoor het praktische gebruik van cryptocurrencies in het dagelijks leven wordt verbeterd.

Toekomstperspectieven

Naarmate TON zijn gebruikersbestand en functionaliteiten blijft uitbreiden, hoopt het netwerk meer protocol-integraties veilig te stellen en zijn groeitraject voort te zetten. Het zal echter cruciaal zijn voor het succes van TON op de lange termijn in de competitieve cryptocurrency markt om deze snelle expansie in balans te brengen met naleving van de regelgeving en veiligheid.


The post TON Netwerk bereikt nieuwe hoogten met $200 miljoen Total Value Locked (TVL) appeared first on Bitcoinmagazine.nl.