The Open Network (TON) overschrijdt $300 miljoen in Total Value Locked (TVL)

De blockchain van The Open Network (TON) heeft een belangrijke mijlpaal bereikt door voor het eerst de $300 miljoen aan Total Value Locked (TVL) te overschrijden. Dit betekent een vertienvoudiging sinds begin maart.

TVL stijging aangedreven door het Open League initiatief

De indrukwekkende groei in TVL wordt grotendeels toegeschreven aan het lopende initiatief van het ecosysteem, The Open League. Dit programma stimuleert gebruikers om zich in te laten met TON’s top gedecentraliseerde applicaties, waardoor de TVL steeg van $23 miljoen begin maart naar $315 miljoen, volgens de gegevens van DeFiLlama. Decentralized exchanges zoals Ston.fi en Dedust, samen met liquid staking projecten zoals Tonstakers en Bemo, hebben aanzienlijk bijgedragen aan deze stijging.

Succesvol Token-Generatie Evenement (TGE)

Een belangrijke factor in het recente succes van TON was het onboarden van 1 miljoen wallets tijdens het token generatie evenement voor Notcoin, een viraal klikkerspel dat beschikbaar is als Telegram Mini App. De architectuur van het netwerk heeft deze trandsacties efficiënt afgehandeld zonder netwerkonderbrekingen, hogere kosten of vertragingen in de verwerking.

Achtergrond van het Open Network

The Open Network, oorspronkelijk ontwikkeld als een blockchain project door Telegram, kreeg te maken met juridische uitdagingen van de U.S. Securities and Exchange Commission, waardoor de lancering van het mainnet werd vertraagd. Leden van de gemeenschap vormden echter de Ton Foundation, die de ontwikkeling hervatte, wat leidde tot de officiële lancering van de blockchain in 2021. Telegram blijft TON gebruiken voor verschillende doeleinden, waaronder het delen van advertentie-inkomsten met kanaaleigenaren.

Belangrijke verwezenlijkingen en partnerschappen

Naast de TVL mijlpaal heeft TON verschillende belangrijke mijlpalen bereikt. In november 2023 werd TON ’s werelds snelste blockchain met een snelheid van 104.715 transacties per seconde. Vorige maand kwam TON binnen in de top tien van cryptocurrencies wereldwijd, met een marktkapitalisatie van $20,8 miljard. Het netwerk heeft in totaal $504 miljoen opgehaald, met opmerkelijke investeringen van Pantera Capital. Verder heeft TON partnerschappen afgesloten met belangrijke spelers in de industrie, waaronder KuCoin, MEXC, en Tether.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

De recente successen van The Open Network onderstrepen de groeiende invloed in de blockchainruimte. Met de voortdurende ontwikkeling en strategische partnerschappen is TON goed gepositioneerd om zijn missie van het mogelijk maken van naadloze en efficiënte blockchain-gebaseerde transacties te bevorderen.


The post The Open Network (TON) overschrijdt $300 miljoen in Total Value Locked (TVL) appeared first on Bitcoinmagazine.nl.