Tether Behaalt Meer Dan $1,1 Miljard Winst Uit Bitcoin Bezittingen

Tether boekt meer dan $1,1 miljard winst uit bitcoininvesteringen, vergroting van zijn BTC-voorraad met strategische aankopen en profiterend van de recente prijsstijging.

De uitgever van de USDT-stablecoin, Tether, heeft geïnvesteerd in bitcoin en heeft meer dan $1,1 miljard winst behaald uit zijn investeringen. De recente prijsstijging van bitcoin naar meer dan $42.000 heeft de 57.576 BTC-voorraad van Tether aanzienlijk doen toenemen.

Tether heeft deze bitcoins gekocht tegen een gemiddelde prijs van $22.480 per stuk, zoals gemeld door de Chinese journalist Colin. Het merendeel van deze bitcoins zijn vóór maart 2023 gekocht en profiteerde van de recente prijsstijging.

Tether begon in mei 2023 15% van zijn nettowinsten te investeren in bitcoin, waardoor zijn aanzienlijke BTC-portfolio is vergroot. Deze strategische zet heeft tot doel de reserves van Tether te diversifiëren en te versterken.

Paolo Ardoino, de CTO van Tether, benadrukte Bitcoin als een aantrekkelijke investering vanwege zijn gedecentraliseerde karakter en beperkte aanbod. Hij ziet hun bitcoininvestering als in lijn met transformerende technologie.

De prestaties van Bitcoin zijn de laatste tijd uitstekend geweest, met een prijs op moment van schrijven van $41.770. Met een marktkapitalisatie van $817 miljard behoudt het zijn toppositie op de cryptomarkt.


The post Tether Behaalt Meer Dan $1,1 Miljard Winst Uit Bitcoin Bezittingen appeared first on Bitcoinmagazine.nl.