Terraform Labs Failliet Verklaard – Wat Gaat Terra Classic Doen?

Terra Classic (LUNC) is in de afgelopen 24 uur met zo’n -10% gedaald naar $0,0000934, met een verdere daling van -26,5% in de afgelopen week. LUNC zakte gisteren verder in elkaar toen Terraform Labs, het bedrijf achter de originele Terra Luna, failliet werd verklaard.

In dit artikel kijken we naar de impact van het nieuws over Terraform Labs op de koers van Terra Classic.

Terraform Labs Failliet Verklaard en LUNC Mogelijk van Exchanges Gehaald

Terraform Labs, het bedrijf van Do Kwon en de ontwikkelaar van Terra Luna (LUNA) die in mei 2022 instortte, is deze week failliet verklaard. De eigenaar van het bedrijf heeft in maart dit jaar nog een rechtszaak met de SEC omdat hij van fraude is beschuldigd.

De Zuid-Koreaanse Do Kwon, die achter een behoorlijke crash in mei 2022 zat (toen LUNA instortte), heeft vorig jaar geprobeerd vanuit de VS te vluchten naar zijn thuisland. Hij kwam echter de grens niet over en werd vastgehouden in Montenegro.

Naast het faillissement van Terraform labs, heeft de exchange Crypto.com plannen LUNC op 15 februari te delisten. Hoewel gebruikers die de mail van crypto.com ontvingen eerst dachten dat het een phishing e-mail was, blijkt deze informatie toch van Crypto.com zelf te komen en correct te zijn.

Ondanks de dalende koers van LUNC, blijft de community van Terra Classic erg optimistisch.

LUNC Koers Verwachting – Wat Gaat Terra Classic Doen?

Vandaag is een belangrijk moment voor LUNC, gezien de altcoin nu plat op zijn support van de 200-daagse moving average (blauw) ligt bij de $0,0000925. Als de Terra Classic hieronder komt te liggen, dan zou dat er bearish zijn voor de cryptomunt en zou deze verder onder de $0,00009 kunnen duiken.

Maar gezien LUNC een Relative Strength index (RSI) van bijna zo laag als 30 heeft, is de kans ook aanwezig dat de koers hier een bounce gaat maken. LUNC zou dan op korte termijn weer terug kunnen klimmen naar de $0,000126, mits de markt dit toelaat.

Terra Classic (LUNC) koers grafiek – TradingView

Op langere termijn zo LUNC verder kunnen stijgen als gevolg van verdere token burns, waar de crypto exchange Binance een grote bijdrager van is. Als LUNC dit jaar weet te herstellen, zou het 2024 kunnen afsluiten rond de $0,0003.

Alternatieven voor LUNC met Meer Potentie

Hoewel LUNC kans heeft om op korte termijn weer een bounce te maken, is de nabije toekomst erg onzeker en vooral afhankelijk van het nieuws en wat de markt zelf gaat doen. Daarnaast is LUNC het overblijfsel van een blockchain die in mei 2022 is ingestort, waardoor veel investeerders er geen interesse meer in hebben.

Daarom zijn er alternatieven voor LUNC die de komende tijd en later dit jaar een beter rendement op je investering kunnen bieden. Hieronder hebben we een aantal van de meest veelbelovende crypto projecten van begin 2024 met potentie om dit jaar veel te groeien en veel winst te leveren aan vroege investeerders.

Bitcoin Minetrix (BTC.MTX)

Wat gaat Terra Classic doen? Dat zal nog een verrassing blijven en een kwestie van afwachten, wat wel zeker is, is dat we dit jaar de Bitcoin halving krijgen, naar verwachting in april. Het nieuwe crypto mining project, Bitcoin Minetrix, biedt gebruikers de mogelijkheid om in te spelen op de halving door via de cloud te minen met een nieuw stake-to-mine systeem.

Met stake-to-mine kun je Bitcoins minen via de cloud, simpelweg door de utility token, BTCMTX, te staken via het dashboard van bitcoin Minetrix. Hiermee verdien je passief mining credits, die je via hetzelfde dashboard kunt gebruiken om BTC te minen via de cloud, daarnaast verdien je ook extra staking rewards in de vorm van BTCMTX.

BTCMTX beloont gebruikers in de vorm van extra tokens en met Bitcoins, hierdoor heeft het project al $9,1 miljoen opgehaald met de presale van BTCMTX. Deze token is tijdelijk nog voor $0,013 per stuk te koop, maar binnenkort zal de token gelanceerd worden en kan de vraagprijs voor deze token veel hoger worden.

 

Sponge V2 (SPONGEV2)

Meme coin Sponge is net als de originele Terra Luna verticaal gegaan, behalve dan dat Sponge omhoog ging met x100 in plaats van naar $0. Nu keert Sponge terug met zijn nieuwe Sponge V2 token, die het ecosysteem van Sponge weer tot leven heeft gewekt met zijn potentie om een pump van x100 te herhalen.

Sponge V2 kan tijdelijk worden verdiend door Sponge tokens te staken, waardoor de vraag naar Sponge behoorlijk is gegroeid. Zo is de koers van de originele Sponge token de afgelopen 30 dagen met +180% gestegen, hoewel de hele crypto markt vandaag -5% lager ligt.

Sponge V2 zal na lancering gebruikt kunnen worden voor een nieuwe Play-to-Earn game van het Sponge team en biedt de mogelijkheid voor Sponge V2 om viraal te gaan. Sponge V2 is de ‘Bigger and Better’ versie van Sponge en heeft daarom potentie om nog verder dan x100 te gaan de komende maanden.

 

Meme Kombat (MK)

Meme Kombat is een nieuwe meme coin die nog meer potentie heeft om viraal te gaan, dankzij zijn gebruik van bekende meme karakters in zijn project. Daarnaast kan is MK meer dan slechts een meme coin, zo kun je deze token ook gebruiken voor een unieke game ervaring bij Meme Kombat.

In de arena van Meme Kombat vechten verschillende meme karakters, gebaseerd op bekende meme coins zoals Wojak, Pepe, Shiba Inu, Sponge en meer, tegen elkaar. Gebruikers kunnen MK inzetten op de uitkomst van deze battles om grote prijzen te winnen, of de tokens staken om passief MK vrij te spelen.

Door verschillende herkenbare memes te delen, heeft het project al veel aandacht gekregen en heeft de presale van MK al mer dan $7,3 miljoen op weten te halen. MK kan nog voor $0,279 per token worden gekocht in de presale voordat deze $10 miljoen ophaalt en de token gelanceerd zal worden op exchanges.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post Terraform Labs Failliet Verklaard – Wat Gaat Terra Classic Doen? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.