Terraform Labs betaalt SEC $4.47 mld boete – zal Terra Luna Classic ooit 1 dollar worden?

Onlangs hebben Terraform Labs en voormalig CEO Do Kwon een schikking bereikt met de Amerikaanse SEC, waarbij ze $ 4,5 miljard betalen aan terugvorderingen en boetes.

Terra Luna Classic (LUNC) beleeft ondertussen een turbulente periode, met een recente daling van 2,77% naar $ 0,0001015.

Ondanks deze tegenslag wijst een 14% stijging in het handelsvolume op groeiende investeerdersinteresse. De vraag blijft: kan Terra Luna Classic ooit $ 1 bereiken?

Terraform Labs treft schikking van $ 4,47 miljard met SEC na fraudezaak

Het nieuws volgt op een eerder rapport waarin stond dat Terraform Labs en zijn oprichter en voormalige CEO Do Kwon een overeenkomst over een schikking hadden bereikt.

Woensdag werd bekend dat het bedrijf ermee heeft ingestemd om het forse bedrag van $ 4,47 miljard te betalen als onderdeel van de afwikkeling van een fraudezaak die de SEC aanspande na de ineenstorting van het bedrijf in 2022.

De SEC had de rechtszaak in februari vorig jaar aangespannen en in april bleek dat de toezichthouder $ 5,3 miljard eiste van Terraform Labs en Do Kwon. De schikking van $ 4,47 miljard wacht momenteel nog op goedkeuring van de rechtbank.

Volgens gerechtelijke documenten zal Terraform Labs ongeveer $ 3,5 miljard betalen als terugbetaling, $ 460 miljoen aan voorafgaande rente en $ 420 miljoen aan civiele boetes. De voormalige CEO van het bedrijf, Kwon, moet ook iets meer dan $ 200 miljoen betalen, dit gaat naar de faillissementsboedel van Terraform Labs. Zou deze schikking kunnen tot een stijging leiden voor LUNC, mogelijk zelfs tot $ 1.

Terra Luna Classic koersverwachting

De bulls van Terra Classic staan voor een zware strijd om de cruciaalste steun bij $ 0,0001 te verdedigen. Tot nu toe heeft de prijs vanaf dit niveau op de dagelijkse grafiek een bounce gemaakt, maar met de Relative Strength Index (RSI) die daalt naar 38, kan de neerwaartse trend zich verder uitbreiden.

De RSI toont een uitbreidende bearish divergentie die de situatie waarschijnlijk moeilijk zal maken voor de bulls. Een voortdurende daling onder 30 naar het oversold-niveau zou twee dingen onthullen: een sterkere bearish greep en een verzwakkende neerwaartse trend.

Daarom zouden handelaren verstandig zijn om het prijsgedrag rond $ 0,0001 in de gaten te houden, zoals benadrukt door de lagere stijgende trendlijn. Een onmiddellijke rebound zal de prijs van Terra Classic ondersteunen voor een inkomende uptrend, terwijl het sluiten van de dag onder hetzelfde niveau jitters onder investeerders kan veroorzaken, wat de weg vrijmaakt voor een prijsdaling naar $ 0,00009, het volgende steunniveau.

Terra Luna Classic blijft onder alle drie de belangrijke exponentiële voortschrijdende gemiddelden (EMA’s), inclusief de 20-daagse EMA in blauw, de 50-daagse EMA in rood, en de 200-daagse EMA in paars, wat de situatie voor de bulls kan verslechteren. Twee recente ‘death cross’-patronen op dezelfde dagelijkse grafiek suggereren dat het pad van de minste weerstand nog steeds naar beneden is.

De grafiek van vier uur bevestigt de bearish these en benadrukt nog twee ‘death cross’-patronen. Wanneer een kortetermijn-MA onder een langetermijn-MA kruist, bevordert het patroon een bearish uitkomst.

Andere indicatoren zoals de Moving Average Convergence Divergence (MACD) zijn ook bearish, maar tonen tekenen van opluchting. Als de MACD de horizontale beweging op -0,00000277 handhaaft, zal Terra Classic zich instellen voor consolidatie voordat de volgende uitbraak plaatsvindt.

Een mogelijke rebound vanaf de lagere trendlijn zou een trendomkering markeren. Desondanks kan LUNC onder de invloed van de beren blijven tot het voorbij de bovenste gebroken trendlijn klimt en, belangrijker nog, de weerstand in het rood op $ 0,00012. Vanaf hier kan de beweging naar $ 0,0002 snel gebeuren, ondersteund door FOMO en een algemeen bullish markt.

Desalniettemin lijkt een de prijs van $ 1 niet mogelijk rondom het huidige sentiment van LUNC. Zo bieden de onderstaande cryptomunten een unieke investeringsmogelijkheid via de presale van hun tokens.

99Bitcoins (99BTC)

Het Learn-to-Earn-platform dat bekend staat als 99Bitcoins (99BTC) is een uitstekende vervanger voor LUNC gebleken. Een belangrijke prestatie is dat het project deze week een opmerkelijke mijlpaal van $ 2,1 miljoen heeft bereikt door de verkoop van zijn oorspronkelijke token tijdens de presale.

Anticiperend op een aanzienlijke toestroom van nieuwe investeerders in het komende jaar, zal er waarschijnlijk een toename zijn in het verlangen naar educatieve bronnen over cryptocurrency. En wat is er effectiever dan cryptocurrency verdienen en tegelijkertijd kennis opdoen? Bovendien zorgen de interactieve modules van 99Bitcoins ervoor dat de leerervaring zowel moeiteloos als plezierig blijft.

https://twitter.com/99BitcoinsHQ/status/1800117979759214620

Tijdens de presale heb je de mogelijkheid om het native token, 99BTC, te kopen tegen een tarief van $ 0,00109 per token. Als u ervoor kiest uw tokens in te zetten, kunt u bovendien een indrukwekkende APY van 779% verdienen. Zodra de presale is afgerond, zal 99BTC op beurzen worden genoteerd, wat mogelijk kan resulteren in een prijsstijging voor het token.

Beste educatieve token

99Bitcoins: learn-to-earn token

  • Verdien $99BTC terwijl je alles leert over cryptocurrency
  • Airdrop van 99.999 $99BTC tokens
  • Bridge naar BRC-20 token inclusief staking opties

Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies. Doe zelf onderzoek.

 

PlayDoge (PLAY)

Een ander alternatief is PlayDoge. PlayDoge is een opkomende game die werkt volgens een Play-to-Earn-model, waardoor deelnemers inkomsten kunnen genereren door voor hun virtuele Doge-metgezellen te zorgen en deel te nemen aan competitieve arcadespellen.

Door deel te nemen aan activiteiten zoals het verzorgen van huisdieren en deelname aan games, heb je de mogelijkheid om PLAY te verzamelen, een waardevolle in-game valuta die voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt. Je kunt ervoor kiezen om PLAY in te wisselen voor echt geld, het te gebruiken als een vorm van passief inkomen door middel van staking, of het gewoon in het spel zelf te gebruiken.

https://twitter.com/PlayDogeGame/status/1800845776706281537

De presale prijs van PLAY bedraagt ​​$ 0,00507, maar nu de presale al $ 4,1 miljoen heeft opgehaald, vertoont de prijs al een opwaartse trend. Zodra de presale de maximale capaciteit bereikt en alle beschikbare tokens zijn verkocht, wordt PLAY op beurzen genoteerd tegen een prijs die de huidige prijs overtreft. Profiteer van de voortdurende presale door vroeg in te zetten en extra PLAY-tokens te verdienen ter voorbereiding op de eerste beursnotering.

Play-to-earn meme coin

PlayDoge – play-to-earn Doge familie meme

  • Gebaseerd op het legendarische Tamagotchi concept
  • Verdien extra $PLAY tokens via de game & staking
  • Ontwikkeld op de goedkope en snelle Binance Smart Chain

Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies, doe je eigen onderzoek.

 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post Terraform Labs betaalt SEC $4.47 mld boete – zal Terra Luna Classic ooit 1 dollar worden? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.