Terra Luna Koers Verwachting: LUNC Koers Herpakt Momentum, 44% Stijging In Trading Volume – Gaat Luna Herstellen?

De recente stijging van 44% in het handelsvolume van Terra Luna (LUNC) markeert een mogelijke ommekeer na een turbulente periode.

Deze ontwikkeling, gecombineerd met de innovatieve integratie van Ethereum Virtual Machine (EVM) door de Terra Luna Classic gemeenschap, versterkt de interesse van investeerders. Dit roept de centrale vraag op: Zal Luna daadwerkelijk herstellen?

Koersanalyse van Terra Luna

De huidige koers van Terra Classic (LUNC) staat op $0,000120, met een levendige handelsactiviteit die in de afgelopen 24 uur $35,66 miljoen bereikte. De marktwaarde van Terra Classic is momenteel $696,60 miljoen, waarbij het een bescheiden marktdominantie van 0.04% heeft. In de laatste dag zag de munt een daling van 2,47% in waarde.

Terra Classic heeft een bewogen geschiedenis, met een all-time high van $119,01 op 5 april 2022. Contrastrijk is de laagste prijs op 13 mei 2022, een dieptepunt van $0,00001651. Sinds deze hoogtepunt en dieptepunt, heeft de munt fluctuaties ervaren, met een recente cycluslaag van $0,00001651 en een cycluspiek van $0,000590.

De marktsentiment rond Terra Classic is momenteel bearish, met een neutrale score van 52 op de ‘Fear & Greed Index’. De munt heeft een circulerende voorraad van 5,80 biljoen LUNC, van een totale voorraad van 6,88 biljoen. Opvallend is de jaarlijkse inflatie van -3,28%, wat aangeeft dat er afgelopen jaar -196,65 miljard LUNC bij zijn gekomen. Deze cijfers en trends geven een fascinerend inzicht in de dynamiek van Terra Luna’s koersbewegingen.

Terra Luna Classic op Weg naar Vernieuwing

In een significante fase van ontwikkeling staat Terra Luna Classic met Voorstel 11978, gericht op het onderzoeken van EVM-functionaliteit, dat reeds de noodzakelijke stemdrempel heeft overschreden.

Dit initiatief streeft naar het versterken van Terra Luna Classic door Ethereum Virtual Machine (EVM) te integreren, een beweging die de programmeerbaarheid en compatibiliteit vergroot, terwijl de essentie van het Cosmos-netwerk behouden blijft.

Met meer dan 62% van de stemmen in het voordeel en steun van 29 validators, wacht de gemeenschap in spanning op de definitieve beslissing, verwacht op 17 januari. De goedkeuring van EVM zou een nieuw tijdperk inluiden voor Terra Classic, met geavanceerde technologieën zoals Optimistic transacties en Rollups, die de transactieverwerking verbeteren en de algehele efficiëntie verhogen.

Deze stap naar EVM-ondersteuning benadrukt Terra Classic’s inzet voor interoperabiliteit en het volgen van erkende blockchain-normen. Dit zou de aantrekkingskracht op belangrijke projecten kunnen vergroten, evenals de efficiëntie van inter-blockchain communicatie. Met deze belangrijke ontwikkelingen in het vooruitzicht is het spannend om de prijsbewegingen van LUNC in de komende maanden te volgen.

Koers Verwachting Terra Luna

De koers van Terra Luna Classic (LUNC) bevindt zich op een potentieel keerpunt. Na een periode van consolidatie toont LUNC tekenen van een belangrijke beweging, met een huidige opwaartse trend die duidt op een bullish voortzetting.

Ondanks een algemene dalende trend, bestaat de kans dat de prijs in de komende maanden de $0,00026 kan overschrijden. De prijs beweegt langs een dalende trendlijn, maar recente acties suggereren een mogelijke doorbraak. Bulls proberen de prijs boven belangrijke steunniveaus te houden, gericht op een opmars naar $0,00026359.

De kritieke vraag blijft of LUNC deze weerstand kan doorbreken, met de komende dagen als cruciaal moment. Met positieve indicaties van de RSI en MACD, en de Bollinger Bands die een grote beweging suggereren, is de koers van LUNC een interessante ontwikkeling om in de gaten te houden.

Gaat Terra Luna herstellen?

Terra Luna Classic (LUNC) staat op een mogelijk keerpunt met tekenen van herstel. De recente opwaartse trend suggereert een bullish voortzetting, ondanks de heersende dalende trend. Als de koers de weerstand bij $0.00026359 kan doorbreken, zou dit een significant herstel kunnen inluiden.

Met positieve signalen van technische indicatoren zoals RSI en MACD, en een aankomende beslissende periode, is de vraag of Terra Luna op het pad van herstel is, relevanter dan ooit. Terwijl Terra Luna in 2024 een interessante optie blijft voor crypto-investeerders, is het ook belangrijk om naar andere veelbelovende munten in het crypto landschap te kijken.

Bitcoin Minetrix (BTC.MTX)

Bitcoin Minetrix is een project dat gebruikmaakt van het Ethereum-netwerk om het Bitcoin-netwerk efficiënter te laten werken en mijnbouw van BTC toegankelijk te maken voor iedereen. Deze cryptocurrency kan profiteren van de positieve ontwikkelingen in Ethereum, zoals de recente toename van de gaslimiet en de DenCun-upgrade, evenals de komende Bitcoin-halvering.

BTCMTX is de ERC-20-token van Bitcoin Minetrix en kan worden gestaked om passieve inkomsten te genereren in de vorm van extra tokens en mining-credits. Deze mining-credits kunnen worden ingewisseld voor hashkracht, wat betekent dat hoe meer credits je hebt, des te meer BTC je kunt delven.

Voor vroege investeerders is er de mogelijkheid om BTCMTX-tokens te kopen tijdens de presale voor $0,0129 per stuk. Tijdens de presale heb je ook de optie om je tokens te staken, zodat je meteen kunt beginnen met het verdienen van beloningen.

SPONGE V2 (SPONGEV2)

SpongeToken V2, een opvolger van het succesvolle SpongeToken V1, heeft al meer dan $4 miljoen aan gestakede tegoeden verzameld en biedt een indrukwekkende jaarlijkse rentevoet (APY) van meer dan 300%.

Dit platform maakt het voor gebruikers mogelijk om hun V1-tokens te staken om V2-tokens te verdienen, met een speciale bonus voor degenen die nu aankopen en staken.

SpongeToken V2 is voornamelijk gericht op het aantrekken van liquiditeit weg van concurrenten en heeft een ambitieuze roadmap, inclusief de ontwikkeling van een Play-to-Earn (P2E) game.

De tokenomics van V2 omvatten geen voorverkoop of belastingen, een aanzienlijk marketingbudget en voldoende liquiditeit op gecentraliseerde beurzen (CEX). Het project benadrukt dat het een meme-token is, bedoeld voor entertainment, zonder intrinsieke waarde of de verwachting van financieel rendement.

Meme Kombat (MK)

Meme Kombat, een innovatief gamingplatform, maakt zich klaar voor de BETA-testfase en verwelkomt zijn testers. Het platform heeft al een indrukwekkende $6,9 miljoen aan financiering opgehaald en biedt gebruikers de mogelijkheid om $MK-tokens te verwerven en te staken in ruil voor beloningen.

Op Meme Kombat kunnen spelers deelnemen aan meme-gevechten en weddenschappen plaatsen om meer tokens en prijzen te winnen. Het totale tokenaanbod is verdeeld in 50% voor de presale, 30% voor staking en gevechtsbeloningen, en 20% gereserveerd voor liquiditeitspools en communitybeloningen.

De roadmap voor 2023-2024 omvat de lancering van het platform en de start van de eerste seizoenen van gevechten, met een sterke focus op communitybetrokkenheid en voortdurende platformontwikkeling.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post Terra Luna Koers Verwachting: LUNC Koers Herpakt Momentum, 44% Stijging In Trading Volume – Gaat Luna Herstellen? appeared first on Bitcoinmagazine.nl.