Terra Luna Classic Koers Verwachting Na 1000% Pump Trading Volume

De Terra Luna Classic koers is met +9,8% gestegen naar $0,0001117 in de afgelopen 24 uur, terwijl de crypto markt in deze tijd met +0,5% is gestegen naar $1,65 biljoen. De stijging van LUNC volgde nadat het trading volume van de altcoin met +1.000% omhoog is geschoten in het weekend.

Vandaag ligt het trading volume van LUNC rond de $169 miljoen met een +6,5% stijging in de afgelopen 24 uur. Wat gaat Terra Classic doen na deze ontwikkeling?

Terra Luna Classic Koers Verwachting

De Terra Luna Classic koers schoot zaterdagavond de lucht in en bereikte een piek van bijna $0,0001150. Als gevolg van de break-out boven de $0,0001 is er veel interesse ontstaan in LUNC, waardoor het trading volume van de altcoin met zo’n +1.000% steeg in een dag tijd.

De markt blijft ook op maandagochtend bullish op LUNC, die rond de +10% steeg in waarde ten opzichte van zondag. En nu LUNC een mijlpaal van $100 miljard geburnde tokens bereikt, zou deze bullishness de komende tijd aan kunnen houden.

Door tokens te burnen en dus uit de circulatie te halen, kan LUNC als gevolg meer waard worden, mits de vraag naar de altcoin niet afneemt. Terra Classic heet nog een supply van 5,78 biljoen tokens in circulatie als gevolg van de crash van Terra Luna in mei 2022, die de markt miljarden heeft gekost.

Voordat LUNC naar $1 kan gaan, zal eerst op een of andere manier de supply sterk worden verlaagd, deze supply zal dan eerst terug moeten gaan naar miljarden.

Analyse LUNC Koers en Toekomst Terra Luna Classic

De stijging van LUNC vind plaats nadat de altcoin een retracement vanaf de $0,0002800 meemaakte vanaf begin december tot aan begin februari. Hierdoor heeft Terra Classic heel wat in te halen, maar zou dit het begin kunnen zijn van een omkeer in de trend.

LUNC heeft voor het eerst sinds 23 december een break-out gemaakt boven zijn 30-daagse moving average (geel), die momenteel rond de $0,0001100 ligt. Dit niveau kan nu dienen als support en biedt LUNC de mogelijkheid om verder te klimmen vanuit dit punt.

Terra Luna Classic koers grafiek
Terra Luna Classic koers grafiek – TradingView

De Relative Strength index (RSI) van Terra Classic blijft neutraal en ligt vlak boven de 51, ook dit versterkt de verwachting dat LUNC nog verder kan klimmen de komende dagen en weken. De volgende target voor LUNC is de $0,0001500, waarmee de altcoin een stijging van zo’n +35% mee kan maken, mogelijk deze week nog.

Op langere termijn, heeft de community van Terra Luna Classic nog veel tokens om te burnen en veel werk te doen om crypto investeerders te overtuigen. Sinds de crash van Terra Luna in mei 2022, die investeerders veel geld heeft gekost, zullen velen van hen onzeker zijn over de toekomst van Terra Luna Classic.

Mocht de community weer vertrouwen van de markt op weten te bouwen en nog meer tokens weten te burnen, dan zou LUNC dit jaar nog naar $0,0003500 kunnen stijgen, een toename van zo’n +210%.

Dit Alternatief voor Terra Classic Kan op korte Termijn Meer Winst Opleveren

Ondanks de stijging van Terra Luna Classic en een indrukwekkende toename van 1.000% in trading volume dit weekend, lijkt de markt nog weinig vertrouwen te hebben in LUNC. Om die reden kijken investeerders naar alternatieven die nog niet zo bekend zijn als LUNC, maar toch al veel vertrouwen hebben opgebouwd.

Een goed voorbeeld hiervan is BTCMTX, een nieuwe utility token die in de presale te koop is en dit jaar kan profiteren van de Bitcoin halving, maar ook kan meeliften op de koers van Bitcoin. BTCMTX, de token van Bitcoin Minetrix, heeft tijdens de presale al bijna $10,3 miljoen opgehaald.

BTCMTX kan gebruikt worden voor het Stake-to-Mine mechanisme van Bitcoin Minetrix. Door deze token te staken, verdien je passief extra tokens en mining credits die je kunt gebruiken om BTC te minen via de cloud.

Door te investeren in BTCMTX, kun je meeliften met de prestatie van de token zelf, de prestatie van Bitcoin en de Bitcoin halving. De Bitcoin halving wordt dit jaar in april verwacht en zal alle block rewards op het netwerk van Bitcoin halveren, dit betekent dat je nu nog twee keer zoveel BTC kunt verdienen met mining.

De presale nadert zijn hard cap van $15 miljoen, daarom is er geen tijd te verliezen om vandaag nog in te stappen. Je kunt Bitcoin Minetrix kopen door naar de officiële website te gaan, je wallet te verbinden en ETH, USDT, BNB of MATIC in te wisselen voor BTCMTX.

Binnenkort zal de token gelist worden op exchanges, maar voor die tijd kun je kiezen om BTCMTX al te staken om passieve beloningen te verdienen. Wanneer de token op exchanges komt, zou deze sterk kunnen stijgen in waarde, dankzij de utility die BTCMTX met zich meeneemt.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.


The post Terra Luna Classic Koers Verwachting Na 1000% Pump Trading Volume appeared first on Bitcoinmagazine.nl.